tiistai 29. toukokuuta 2018

VALLANKAAPPAUS EUROOPAN UNIONIN JÄSENMAASSA - SUOMI ON HILJAA

Kuvitellaanpa tilanne, jossa Venäjällä käytäisiin vaalit ja muodostettaisiin hallitus oppositiopuolueista. Presidentti Putin ilmoittaisi ettei hyväksy hallitusta, koska se ei ole hyväksi Venäjälle, ja nimittäisi tilalle virkamiehen kokoamaan virkamieshallitusta. Mitä luulette että suomalainen valtamedia olisi sanonut? Mitä Hesari olisi huutanut? Miten YLE olisi reagoinut? Kuinka MTV3 olisi kiljunut?

Mitä olisi Timo "Abortinvastustaja" Soini sanonut? Miten olisi kokoomus reagoinut? Millaista messuamista olisivat vihreät harrastaneetkaan seuraavat kolme kuukautta?

Koko suomalaisen valtamedian kenttä olisi huutanut kurkku suorana kuorossa millainen diktaattori Putin on ja kuinka demokratia on murhattu ja nyt kyllä pitää ryssät tuhota ja Nato apuun! Ja yksisarviset myös.

Miten tuo valtamedia käyttäytyy kun sama temppu tehtiin Italiassa? Miten virallinen Suomi kommentoi kun Italian presidentti deletoi demokraattisten vaalien ja demokraattisen, perustuslaillisen menettelyn? Mitä sanoo Timo "Pope's man" Soini? Presidentti Niinistö?

Ne ovat kaikki hiljaa itse asiasta. Tapahtunut uutisoitiin ikään kuin tilanteen normalisointina. Että ilman presidentin päättäväisiä toimia Italiaan olisi tullut eurokriittinen, EU-kriittinen populistihallitus. Niin, se oli juuri se mitä italialaisten enemmistö vapaissa demokraattisissa vaaleissa halusikin. EU ei. Pankit eivät.

Siksi Italian presidentti kumosi vaalituloksen ja perustuslaillisen menettelyn ja nimitti tilalle entisen Kansainvälisen valuuttarahaston pankkiirin kokoamaan globalisteille mieleistä hallitusta.

Tällaista kutsutaan epädemokraattiseksi. Tämä on demokratian vastaista. Se on kansan vaaleissa ilmaiseman tahdon vastaista. Se on vastoin kaikkea sitä mistä EU suu vaahdossa meuhkaa. Mutta kun asiat eivät mene Brysselin ja ylikansallisen finanssimafian mieleisellä tavalla, demokratia vedetään vessasta alas epäröimättä.

Miksei yksikään toimittaja reagoi? Miksi jokainen valtamedia vain toteaa asian? Miksi suomalaiset poliitikot ovat hiljaa? Koska ne ovat kaikki kakkahousuja, pelkureita, raukkoja jotka eivät uskalla sanoa mitään. Tai sitten he ovat kaikki finanssifasisteja, joiden mielestä tämä on ihan oikein. Näin kuuluukin toimia, kun ylikansallinen pääoma käskee.

Itselleni Italian vaalien kohtalo on vain yksi esimerkki siitä miten epädemokraattinen ja fasistinen järjestelmä Euroopan Unioni euroineen on. Se voi mitätöidä EUn kolmanneksi suurimman maan vaalit noin vain. Koska vaalit voitti eurokriittinen politiikka. Koska kansa halusi vastustaa Brysseliä ja euroa.

Miettikää sitä, suomalaiset. Miettikää todella huolella.

5 kommenttia:

 1. Henry Fordin sanoin, Saat valita T-foorttiinsi minkä tahansa värin, kunhan se on musta.

  VastaaPoista
 2. Vallankaappaus lienee tapahtunut jo viimeistään Lissabonin sopimuksen yhteydessä. Muuten kai Euvosytoliitto ei olisi nähnyt aikanaan tarpeelliseksi äänestyttää uppiniskaisia (esim. Irlanti) niin kauan, että paperit tuli allekirjoitettua.

  Nyt ilmeisesti Euvostoliitto vain soveltaa valtaansa. Jotain pilkistää naaimioiden takaa.

  VastaaPoista
 3. Oli se karua kuultavaa tänä aamun kun suomalainen asiantuntija koetti selittää asiaa parhain päin Tyyliin onhan se hieman epädemokraattista MUTTA sitten tuli se normaali syytösryöppy populismista ennakolta arvaamattomuudesta jne.. Onneksi Italialainen asiantuntija joka oli myös studiossa palautti suomalaisjantterin maanpinnalle, luettelemalla hylätyn ehdokkaan ansiot, hän mm toiminut ennenkin ministerinä ja italian keskuspankissa. italiassa ja on todella arvostettu henkilö maassa.

  VastaaPoista
 4. Nykyisen Suomen poliittiset päättäjät, jotka ovat kasvottomien globalistien asiamiehiä luhistuvassa Suomessa, ovat osoittaneet suunnatonta julmuutta, epäoikeudenmukaisuutta, moraalittomuutta ja petturuutta suomalaisia ja Suomea kohtaan. Virkamies- ja poliittinen koneisto sekä kansainvälisen lehdistön valtavirtaa uskollisesti jäljittelevä Suomen valhe- eli valtamedia edistävät vain ja ainoastaan yksityisten pankkien, monikansallisten suurkorporaatioiden ja EU:n etua. Niin muodoin Suomen taloudellisen taantuman juuret löytyvät maan ajautumisesta poliittisen johdon antautumisena juutalaisen eliitin kontrolloimien kansainvälisten rahoituslaitosten ja ylikansallisten sijoitusyhtiöiden ynnä muiden sellaisten talouskeinottelijoiden uhriksi.

  VastaaPoista
 5. Juuri noin on demokratia kuin kirosana enää. Kirjoituksesi on helppoa luettavaa ja ymmärtää jokainen, jos seuraa yhtään tapahtumia maassamme. Me olemme enää EU:n ja maan valloittajien pelinappuloita. He ovat "NARUNPYÖRITTÄJIÄ" ja suomalaiset hyppäävät käskystä. Kansan voimat vaan hiipuvat. Tarvitaan rohkeutta nousta tästä jaloilleen ja näyttää valoa vallanhaluissaan röyhistelevälle eliitille. EU:n maataloutemme tuhovimma on menossa. Maatilojen hoito ei onnistu ilman rahaa. Jo nyt esim. maito otetaan heiltä ilmaiseksi muutaman centin litrahinnalla. Kun lehmät joutuu lahtaamaan, niin mitä vientiä on enää ulkomaille. Esim. VOIN KYSYNTÄ on hurjassa nousussa. Ilman lehmiä sitä ei ole saatavilla. Osaaminen maataloudessamme on huippua ja tuotteet maailmalla tunnetusti turvallisia ja puhtaita. Tämä vuosi saattaa olla katovuosi kuivuuden takia. Kun loppukesä roikaa vettä koko ajan, niin mitään ei ole. Itseään ylistävät politikkomme voisivat alkaa olla edes ihmisiä! Se tosin on vain oma haaveeni Suomen pelastamiseksi. Moolokin kita nielee jo Suomea.

  VastaaPoista