tiistai 29. toukokuuta 2018

SUOMI ON JO HYBRIDISODAN KOHTEENA


Hiljattain arvokkaan oloinen joukko asiantuntijoita piti ammattimaisesti toteutetun tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin jälleen kerran kuinka Suomeen ja Suomen vaaleihin voidaan hybridivaikuttaa.
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mita-ovat-hybridiuhat-suomeen-perustettu-hehkutettu-osaamiskeskus/6929394#gs.Xsxvyoo

Kerrattiin kuinka ulkopuolinen tahto pyrkii vaikuttamaan suomalaisiin monin eri tavoin valeuutisilla, virheellistä tietoa levittämällä, lyömällä kiilaa ja kylvämällä eripuraisuutta jne. Vastaavaa sanomaan on meille toitotettu jo pitkään.
https://yle.fi/uutiset/3-9937251
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710282200493416_pi.shtml
https://yle.fi/uutiset/3-9912543
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/232160-professori-vaaleihin-vaikuttaminen-mahdollista-suomessakin-ihmiset-saadaan-uskomaan
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/venaja-vaikuttaa-vaaleihin-pitkajanteisesti-suomettumisen-varjo-nakyy-keskustelussa/
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005420376.html
http://www.kaleva.fi/juttutupa/politiikka/venaja-ja-suomen-presidentinvaalit/6200844
https://www.verkkouutiset.fi/venaja-voi-yrittaa-vaikuttaa-ensi-vuoden-presidentinvaaleihin-hs-viranomaiset-varautuvat-uhkaan/
https://www.talouselama.fi/uutiset/venaja-voi-lietsoa-eripuraa-myos-suomen-presidentinvaaleissa/eac05dca-154e-384f-8dfe-76a07ec70a11

Hybridiuhkista jälleen kerran messunneiden asiantuntujoiden keskeinen sanomahan oli se, että Venäjä vaikutti jo USAn presidentin vaaleihin ja tekee niin myös Suomessa, jolleivät suomalaiset ole yksimielisiä ja toimi valtiojohdon määräämien askelmerkkien mukaan ja tottele käskyjä ja usko Euroopan Unionia ja Natoa. Jostakin syystä näissä hybriditiedotustilaisuuksissa unohdetaan aina mainita se toteennäytetty tieto siitä, että Yhdysvallat käytännössä kaappasi Ranskan vuoden 2012 vaalit soluttautumalla kaikkien ehdokkaiden kampanjaväkeen ja hakkeroitumalla jokaisen ehdokkaan viestintään.
https://wikileaks.org/cia-france-elections-2012/
https://guce.oath.com/collectConsent?brandType=nonEu&.done=https%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.com%2Fentry%2Fcia-spied-french-elections_us_58a75f43e4b0fa149f9ac5a3%3Fguccounter%3D1&sessionId=3_cc-session_0eeceb0b-30b1-4ddb-9ca5-51676b7a8409&lang=en-US&inline=false

Se isoin vitsi näissä "tiedotustilaisuuksissa", "tutkimuksissa", "uutisissa" ja "suosituksissa" on tietenkin se, että NÄMÄ KAIKKI OVAT JUURI SITÄ HYBRIDIVAIKUTTAMISTA. TÄMÄ ON JUURI SITÄ HYBRIDISOTAA SUOMEA VASTAAN.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ja ulkoministeriön, Euroopan Unionin, Naton ja George Sorosin rahoittamat ja tukemat ja ohjeistamat hankkeet ja tutkimuslaitokset tekevät Suomessa juuri sitä hybridivaikuttamista mistä itänaapuria syytetään. Se on juuri sitä itseään. Ei ole epäilystäkään etteikö Venäjäkin pyrkisi vaikuttamaan jollakin tavalla Suomeen ja suomalaisiin, mutta mitään näin massiivista ja kaikkialta vastaantulevaa hybridihyökkäystä itänaapuri ei ole kyennyt saamaan aikaiseksi tai edes yrittänyt tehdä.

Suomalainen valtamedia on jo vuosia toiminut Suomea ja suomalaisia vastaan käytävän hybridisodan äänitorvena ja apurijoukkona. Se salaa uutisia, jotka voisivat paljastaa sen oman osallisuuden tai joista olisi haittaa niille, jotka käyvät hybridisotaa suomalaisia vastaan. Kiusalliset tosiasiat vaijetaan, unohdetaan, niitä ei edes mainita. Se on juuri hybridisotaa.

Kun suomalainen valtamedia on uutisoinut Syyriasta ja uutisoi, se toteuttaa suomalaisia vastaan käytävän hybridisodan käsikirjoitusta. Suomalainen valtamedia ei ole koskaan kertonut että länsimaiset sotajoukot ovat operoineet Syyriassa kapinallisten puolella jo vuodesta 2012 lähtien, eivätkä ne kerro sitä että parasta aikaa Syyriassa olevat amerikkalaisjoukot taistelevat ISISin rinnalla ja sen puolella Syyrian hallitusta ja venäläisiä vastaan. Ne eivät ole kertoneet mitään amerikkalaisista sotajoukoista Syyriassa. Eivätkä ne kerro, että Israel ja USA tukevat Al Qaidaa ja ISIStä.
http://foreignpolicy.com/2017/10/18/no-plans-to-withdraw-u-s-troops-even-after-isis-defeat/
http://rayhablogi.blogspot.com/2015/10/isis-ja-syyria-koko-juttu.html

Nato Isäntämaa -sopimuksen uutisointi on sekin malliesimerkki hybridivaikuttamisesta. Missään suomalaisessa mediassa ei tuotu missään vaiheessa esiin sitä tosiasiaa, että tuo sopimus oli perustuslain, sekä rikoslain 12. ja 13. luvun vastainen. Suomeksi sanottuna tuo sopimus oli ja on edelleen rikos lakiemme mukaan ja siinä mukana olleet suomalaiset upseerit, poliitikot ja virkamiehet rikkoivat lakejamme. Sama koskee Euroopan Unionin jäsenyyttä.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/02/maanpetos-seka-valtiopetosrikos-ja-sen.html

Miksi näin? Koska suomalainen valtamedia käy juuri sitä hybridisotaa suomalaisia vastaan. Se pyrkii vaikuttamaan suomalaisiin valeuutisin, väärennöksin ja propagoimalla. Se on täysin klassisen hybridisodankäynnin mukaista toimintaa, juuri sitä hybridivaikuttamista mistä meitä varotetaan ja millä meitä pelotellaan.

Suomalaisten on hieman vaikea käsittää tätä, koska omat mediamme ja "asiantuntijamme" ovat ne näkyvät meitä vastaan operoivat hybridisotilaat. Ne kuitenkin toimivat kansalaisten ja maan etujen vastaisten tavotteiden puolesta, EUn, Yhdysvaltojen ja Naton quislingeinä tässä maassa.

Jos tarkastelemme kaaviota hybridisodankäynnistä voimme havaita selkeästi meitä vastaan jo nyt käytävän hybridisodankäynnin elementtejä.

Ulkopuolisia sotajoukkoja ja erikoisjoukkoja on jo Suomessa. Meitä on painostettu taloudellisesti. Meitä on painostettu diplomaattisesti. Suomeen on kohdistettu lukemattomia eritasoisia kyberhyökkäyksiä. Suomeen ja suomalaisiin on kohdistettu massiivista propagandaa ja informaatiovaikuttamista jo vuosikausien ajan. Ja levottomuutta ja sisäistä eripuraa on lietsottu tuomalla maahan kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita kilpailemaan kantaväestön kanssa hupenevistä sosiaalieduista ja työpaikoista halpatyövoimana.
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/01/operaatio-pakolaiskriisi-onnistui.html

Ongelma on siinä, että koska asialla on ns. länsi, eli USA ja EU, suomalaisten on kovin vaikea nähdä ja ymmärtää, että meitä vastaan käydään jatkuvaa hybridisotaa tämän lännen toimesta. Tavoitteena on maamme haltuun ottaminen, joka alkaa olla jo melkein valmis. Nato Isäntämaa -sopimus, puolustussopimukset, ns. sotaharjoitukset, EU jne.

Tämä on sitä hybridisotaa, jonka olemme jo häviämässä sata nolla. Jos ette usko, kysykää mitä se hybridisodankäyntikeskus oikein häärää tässä maassa? Aivan. Kukaan ei tiedä, koska virallinen versio on savuverhoa, juuri sitä hybridisotaa eli informaatiovaikuttamista.

11 kommenttia:

 1. Kun noita "valtamedian" juttuja aiheesta lukee, ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, oksennuksen maku silti hiipii kurkkuun. Kun joskus koittaisi aika jolloin sinunkin kirjoituksia julkaistaisiin laajalevikkisessä mediassa, että massat saisivat kutistuneille aivoilleen hommia.

  VastaaPoista
 2. Suomi on osa erottamaton osa länttä eikä länsi käy mitään "hybridisisällissotaa" itseään vastaan, outoa että pyrit selittämään että suomi olisi jotenkin "lännen" ulkopuolella ja länsi pyrkisi jotenkin vaikuttamaan asioihin.

  Sotaa, myös hybridisellaista käydään vihollista vastaan ja suomen vihollinen on idässä, ei lännessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin Suomesta tuli lännen erottamaton osa? Entä pitkähkö itärajamme minkä suhteen jenkkiläinen sotapäällikkö jo nosti kädet pystyyn viime kuussa? Voitko ajatella mahdollisuutta että olet kyseisen mielipidevaikuttamiskampanjan uhri. Venäläisiksi emme halua, sinä enkä minä, mutta voin kertoa että kun myönsin itselleni tulleeni kusetetuksi koululaitoksen, valtamedian ja Kekkosen jälkeisten hallitusten toimesta koko elämäni ajan, henkinen elämäni helpottui huomattavasti.

   Poista
  2. Länsi?itä? Kylmä sota meni jo. Rintamalinjat ovat nykyään toisaalla. Globalistit vs nationalistit. Valitse vapaasti puolesi. Lännen ja idän vastakkainasettelu on täyttä teatteria, tarkoituksena estää ihmisiä näkemästä koko kuvaa. Molempien tahojen eliitti nuolee samaa persettä ja on samoille tahoille korviaan myöten veloissa.

   Poista
  3. Kommenttisi osoittaa sen, että olet seurannut valtamediaa ja aivopesu todellakin toimii. Viime vuosien koko mantra tuli tiivistettynä: Suomi osa länttä, uhka idässä..

   Poista
  4. Aika heikoilla antimilla oli sun vasta-argumenttisi. Ihan selkeällä suomen kielellä sulle tässä on kerrottu miten asioita masinoidaan tavallisen kansan selän takana. Saat kyllä olla omine mielipiteinesi narusta vedettävä hölmö, joka ei osaa ajatella omilla aivoillaan yhtään, mutta facta on, että USA hyötyy Suomen ja kaltaistesi vainoharhaisten NATO-kiimaisten pelosta. Aseteollisuus on iso bisnes ja mikäs sen parempaa olisi, jos USA pääsisi aivan Venäjän rajalle nokittelemaan sitä tai aloittamaan haluamansa selkkauksen, joka pahimmassa tapauksessa johtaisi sotaan ja Suomen sekä suomalaisten tuhoon, sillä selvä homma on, että me olisimme ne ensimmäiset, joihin Venäjän raivo kohdistuisi, samalla kun NATO herrat istuvat jossain turvassa bunkkeraissaan ja myhäilevät rahakylvyissään kaltaistesi tyhmyyttä.
   Katsoppa huviksesi kartasta, missä sijaitsee NATO:n tukihohtia Euroopan ja ulkopuolisten maiden kamaralla, aika ahtaalle käy Venäjän liikkumatila.

   Poista
  5. "Sotaa, myös hybridisellaista käydään vihollista vastaan ja
   suomen vihollinen on idässä, ei lännessä."

   Suomella ei ole vihollista missään ilmansuunnassa, vähiten
   Venäjä on sellainen, Suomen median sionistiset eli juutalaiset omistajat, on omien intressiensä mukaisesti yrittäneet saada suomalaiset nykyisen venäjän vihaajiksi, koska heidän oma
   otteensa venäjästä on heikentynyt rajusti isänmaallisesti ajattelevan Putinin myötä.
   Juutalaisten oman presidentin saanti ei sinne onnistunut,
   Mihail Hodorkovskin kohdalta, hän oli jo ennenaikaisesti
   jakamassa Venäjän kansallisomaisuutta, eli Venäjän öljykenttiä omille heimoveljilleen ulkomaille.
   Sionistien venäjäviha ei sytytä aitoja suomalaisia, koska
   siellä asuu noin kaksikymmentä miljoonaa suomensukuista,
   miksi vihaisimme heitä.
   Kun sodimme viimeksi Neuvostoliittoa vastaan, niin se valtio
   oli silloin vielä juutalaisten hallinnoima.
   USA:n juutalaisyhteisö antoi suuren määrän sotatarvikkeita Venäjälle, Saksan lyömiseksi. Saksa tajusi tilanteen vakavuuden
   jo ennen juutalaisten masinoimaa suurhyökkäystä Saksaa vastaan, Saksa hyökkäsi ennen Neuvostoliittoa jotta varsinainen sotatoimi pysyisi Neuvostoliiton puolella. Mutta juutalaisvaltioiden yhteinen ylivoima oli liikaa Saksalle.
   Juutalaisyhteisö järjesti myös Ukrainan laittoman vallanvaihdon, jonka kaikki syyt he sylkivät Venäläisille, tämä on erittäin röyhkeää toimintaa. Milloin sivistynyt maailma järjestäytyy ja ottaa vallan omiin käsiinsä? Juutalaisten hallinnoimaa maailmanvaltaa emme kaipaa.

   Poista
 3. Suomi on erottamaton osa sitä välialuetta joka on idä ja lännen välissä.
  Hybridivaikuttamisella pyritään valmistelemaan maata sodankäynnin alustaksi.
  Nato haluaa hyökätä Muurmanskin ja Pietarin suuntaan ja tuhota laivasto sekä sukellusvenetukikohdat.
  Suomalaiset jätetään kansana kylmästi kärsimään tuon sodan kaikki seuraukset.
  Mkäli valtiojohto ei tähän suostuisi, käyttäisi nato jo maahantuotuja vierastaistelijoita maan sisällä suomalaisia vastaan.

  VastaaPoista
 4. USA:n ulkopolitiikka selitettynä yhdellä kuvalla:

  swprs (piste) org/us-foreign-policy/

  VastaaPoista
 5. "Suomalaisten on hieman vaikea käsittää tätä, koska omat mediamme
  ja "asiantuntijamme" ovat ne näkyvät meitä vastaan operoivat hybridisotilaat. Ne kuitenkin toimivat kansalaisten ja maan
  etujen vastaisten tavoitteiden puolesta,"

  Kaikista tyhmintähän tässä on se, ettei uskalleta sanoa suoraan nimeltä sitä pientä ryhmää, joka on kaiken näiden meille muille rakennetun sotkun ja myös Lähi-idän sotien takana, vaikka se on
  jo kaikkien vähänkään älyä ja lukutaitoa omaavien tiedossa.
  Ennen toista maailmansotaa ja sen jälkeen, tämä ryhmä siirtyi sankoin joukoin Saksasta ja itä Euroopasta USA:han, miehitti lopullisesti siellä kaikki tärkeät hallinnon alueet. Hankki myös omistukseensa lähes kaikki mediat ja uutistoimistot, (yli 90% niistä), näillä he hallitsevat ja ohjaavat USA:n äänestäjiä,
  heidän mielipiteitään sekä vievät vasallinsa haluamiinsa sotiin. Kaikki tämä sama ohjaus tapahtuu myös jo Euroopassa ja Suomessa.
  Tämä etupäässä kasaarijuutalaisista koostuva mafiajärjestö, hallitsee siis USA:n taloutta ihan täydellisesti, koko pankkijärjestelmä ja kaikki suurimmat yritykset ovat heidän omistuksessaan, he ovat Naton oikeita isäntiä, kaikki muut
  valtiot seuraa kiltisti mukana.
  Jos he jättäisivät USA;n, niin tämä valtio romahtaisi heti, niin sanotuksi banaanivaltioksi.
  Juutalaiset ovat ottaneet hallintaansa todellisuudessa jo kaikki länsimaat, he tuhoavat ja asettavat omia nukkehallintojaan vasalliensa välityksellä, valtio kerrallaan, pienin askelin kohti heidän lopullista tavoitteitaan, alistaa kaikki kansat heidän orjikseen ja pienentää maapallon väkilukua hyvin radikaalisti.

  Niin kauan kuin lammaslaumat nukkuu, odottaen vain omaa teurastusvuoroaan, emme voi asialle tehdä yhtään mitään,
  tämä 1 % rosvojoukkio ohjaa meitä muita tyhmiä kohti omaa
  tuhoamme, HERÄTKÄÄ pitämään puolianne yhdessä, valitsemalla
  omat johtajanne oikein, se riittäisi.
  Pysykää myös NATOSTA kaukana, älkää antako maatamme kenenkään hyökkäysalustaksi. Perustakaa suomeen uusi puolueeton uutislehti, vaikka SUOMAAN SANOMAT ja valvokaa, että se pysyy ainoastaan
  aito suomalaisten toimittajien käsissä, eikä yhdenkään siellä
  olevan työntekijän sukuhistoriassa, saa olla yhtään "mummoa"
  joka on kuulunut tähän edellä mainittuun uskontokuntaan, muuten
  nämä alkaa oirehtimaan jakomielisesti kaikissa toimissaan, heidän ryhmäkurinsa vuoksi.
  Tästä jakomielisestä oireryhmästä, löytyy esimerkkejä hyvin paljon ja läheltä, nykyisestä hallituksestamme ja entisistä presidenteistämme.

  VastaaPoista
 6. Koen häiritsevänä aina, kun tästä riivatun "nato-isäntämaasopimuksesta" tulee puhe, että kaikki tuntuvat sivuuttavan sen tosiasian, että meillä on Venäjän federaation kanssa valtiosopimus, allekirjoitettu ja ratifioitu v. -92. https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063

  Tässä sopimuksessa on sovittu mm. "4 artikla
  Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.

  Sopimuspuolet eivät käytä eivätkä salli aluettaan käytettävän aseelliseen hyökkäykseen toista sopimuspuolta vastaan.

  Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYKin asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja pidättyy sotilaallisen avun antamisesta hyökkääjälle.

  Mielestäni myös tämä sopimus on ristiriidassa ns. "isäntämaasopimuksen" kanssa.

  VastaaPoista