torstai 22. syyskuuta 2016

KIELLETÄÄN NATSIT

Asemaukiolla uusnatsien mielenilmauksen yhteydessä sattuneen pahoinpitelyn ja siitä ehkä seuranneen kuolemantapauksen johdattama närkästys on johtamassa rasismin kriminalisointiin eli täyskieltoon. Vihapuheethan on jo kriminalisoitu. Kyseinen natsijärjestökin ollaan kieltämässä. Itselleni asia on se ja sama. Kyseinen järjestö on ruotsalaisten keksimä, eikä minulla ole siihen mitään yhteyttä. Se mikä tässä asiassa mietityttää on tämä: mikä järjestö kielletään seuraavaksi?

On aivan selvää, ettei tämä jää viimeiseksi. Eläinten vapautusrintaman viimekesäisessä tuhotyössä oli hyvin lähellä viiden bussikuskin kuolema. Bussien polttaminen oli muutenkin terroriteko. Tarkoituksena oli pelotella bussifirmoja niin, etteivät ne enää osallistuisi turkishuutokaupan asiakkaiden kuskailemiseen. Jo tämän pitäisi riittää kyseisen järjestön kieltämiseen ja kriminalisointiin. Ryhmällä on paljon muitakin aikaisempia lähinnä taloudelliseen terroriin liittyviä tekoja takanaan. Miksipä ei siis kiellettäisi tätäkin järjestöä? Perusteita kriminalisoinnille ovat olemassa ja hyvin tiedossa.

Punamustat eli anarkistit ovat tapelleet, hakanneet poliittisia vastustajiaan julkisesti, tuhonneet yksityisomaisuutta, uhkailleet ja pelotelleet vastustajina pitämiään, joten miksei kielletä heitäkin? Jos kriminalisoinnin perusteena on poliittinen väkivalta, toisinajattelijoiden uhkailu ja pelottelu, anarkistit täyttävät määritelmät siinä missä natsitkin.

Islamilaisissa liikkeissä on ääriaineksia, jotka tukevat avoimesti ISISiä, jotka ovat rekrytoineet väkeä terroritoimintaan Syyriassa ja Irakissa, jotka toimittavat noihin maihin rahaa ja materiaalia terroristijärjestön tukemiseksi, ja joiden johtohahmot puhuvat avoimesti vääräuskoisten ja homojen tappamisesta, naisten alistamisesta jne. Miksipä ei siis kiellettäisi niitäkin, kriminalisoitaisi heidän vihapuheensa ja rasisminsa samoin perustein kuin nyt kriminalisoitavaa natsijärjestöä? Perusteet kriminalisoinnille ovat olemassa.

Jos perusteena käytetään sitä, että kyseinen ryhmä, siis tämä natsiporukka, tappoi miehen, olisi erittäin perusteltua harkita eduskunnan kriminalisointia. Eduskunnan tekemien säästöpäätösten ja leikkausten vuoksi tässä maassa kuolee vuosittain vähintään satoja ihmisiä, jopa tuhansia, suomalaisia tavallisia kansalaisia, joiden ei tarvitsisi kuolla, mutta jotka eduskunta hallinnollisilla päätöksillään surmaa. Ja eduskunta on asiasta täysin tietoinen. Miksei siis kriminalisoida sitä, jos perusteena on hengenriisto, kuolemantuottamus jne.? Kannattaa muistaa, että eduskunta täyttää täydellisesti myös Euroopan Unionin järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön. Sekin vielä.

Ongelmahan on tässä: päästäkseen Natoon ja sotilasliittoon USAn kanssa, suomalaiset päättäjät päättivät ettei Pariisin rauhansopimus vuodelta 1948 enää sido heitä. Siinä kiellettiin natsijärjestöt. Jos Pariisin rauhansopimus olisi edelleen voimassa, niin kuin sen pitäisi olla, natsien toiminta olisi laitonta. Samoin sotilaallinen liittoutuminen. Mutta eduskunta, maamme mahtavin rikollisjärjestö, haluaa viedä meidät sotilasliittoon ja siksi mitätöi Pariisin rauhansopimuksen ja nyt onkin tenkkapoo.

Kannattaa muistaa sekin mitä tapahtui kun doping kriminalisoitiin. Ennen kriminalisointia doping-aineita oli vaikea saada. Piti tuntea joku ammattiurheilija/valmentaja, joka tunsi jonkun lääkärin, joka kirjoittaisi reseptin. Aineet olivat kalliita ja harvojen saatavissa. Sitten eduskunnan rikollisjärjestö kriminalisoi dopingin ja aineet. Nyt niitä saa melkein joka salilta noin kahden tunnin varoajalla.

Kannattaa muistaa sekin mitä tapahtui, kun nuuska kriminalisoitiin. Aivan, nuuskaa käytetään ja myydään Suomessa enemmän kuin koskaan. Sitä on laajemmalla kuin koskaan ja enemmän saatavilla kuin koskaan. Haaparannassa on kaksi uutta kauppaa, jotka myyvät nuuskaa suomalaisille miljoonien liikevaihdolla. Miten meni noin niinku omasta mielestä?

En ole natsi, enkä näe natsi-ideologiassa mitään hyvää. En ole rasisti jo siitäkään syystä, että rotuoppien mukaan me kaikki suomalaiset olemme ali-ihmisiä ja alempaa rotua, ja siksi ylempien rotujen palvelijoita. En hyväksy sellaista.

En hyväksy väkivaltaa, enkä poliittista väkivaltaa. Vastustan jyrkästi kaikkia poliisivaltioon tai totalitarismiin tähtääviä ideologioita. Mikään sellainen ideologia tai aate, joka vaatii kaikki marssimaan samaan tahtiin, ei ole mieleeni. Natsismi, fasismi, kommunismi, islamismi, mikä tahansa ideologia, joka pakottaa yksilön alistumaan pakolla, on minulle vastenmielinen jo lähtökohdiltaan.

Mutta kieltopolitiikka ei ole ehkä aina kaikkein fiksuin linja. On eri asia tuomita jyrkästi jokin ideologia, käydä ideologista kamppailua sitä vastaan, kuin nostaa parinsadan vouhkaajan sakki maan suurimmaksi uhkaksi ja siten tehdä siitä painoarvoaan suurempi.

Sensijaan että rikoksiin syyllistyneet passitettaisiin linnaan ja idelogia osoitettaisiin naurettavaksi ja typeräksi, koko yhteiskunnan suurella huudolla annetaan porukalle sellainen painoarvo, jota se ei ansaitsisi. Tulee mieleen joiden poliisien jatkuva huuto liivijengeistä, jotka edustaja Tolvanen onnistui lausunnoissaan sotkemaan tähänkin asiaan.

Ja ylipäätään: kieltäminen. Kriminalisointi. Kuka vetää rajat? Kuka määrittelee kenet kielletään? Milloin sinun mielipiteesi katsotaan vihapuheeksi tai sinun ryhmäsi kriminalisoitavaksi? Mihin tämä linja johtaa?

Kannattaa muistaa se, että Hitler ja natsit voittivat paritkin vapaat vaalit ennen kuin aloittivat lakiuudistukset, joilla juutalaiset, kommunistit, anarkistit, homot ja muut kriminalisoitiin. Ne päätökset tehtiin Saksan eduskunnassa. Ne tehtiin kansanedustajien enemmistön toimesta. Kiellettiin ja kriminalisoitiin järjestöjä, ryhmiä, ihmisiä. Koska se oli kaikkien etu ja hyvä asia.

Kuten sanoin, en ole natsi ja minulle ruotsalaisten keksimän natsijärjestön kieltäminen ei merkitse henkilökohtaisesti mitään, mutta mitä kielletään seuraavaksi?

Seuraava kerta tulee aivan varmasti.

Ai niin, Eduskunnan kriminalisoinnille löytyy toinen perustelu sen järjestäytyneen rikollisuuden määritelmien lisäksi. Se on myös fasistinen organisaatio. Jos joku ei ymmärrä miten se on sellainen, siteeraan fasismin luojaa Benito Mussolinia: "Fasismia pitäisi oikeastaan kutsua korporativismiksi, sillä se on korporaatiovallan ja valtion yhteensulautumista."

Tästähän on kyse, kun eduskunta toteuttaa suuryritysten linjauksia ja EK:n määräyksiä ja ajaa ministeri Mykkäsen suulla TTIP-sopimusta, jonka ytimessä on luovuttaa päätösvalta ylikansallisille suuryrityksille. Se on fasismia puhtaimmillaan ja se kannattaisi kriminalisoida sekin.


16 kommenttia:

 1. Joo kielletään kaikki! Varsinkin natsit ja mutsit.
  Totuus- ja kieltoministeriöön pitää saada uusi virka: kieltoministeri.
  Ehdotan Räsäskää. Se on kova täti kieltämään.

  Olet ihan oikeassa siinä, että kun tuolle tielle lähdetään, tie senkun lavenee eikä päädy koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulit ehkä keksineesi hyvän vitsin, mutta odotapa vain. Räsänen todella nimitetään totuusministeriön johtoon. Tai ehkei siitä tule nimeltään totuusministeriö, koska sillä on paha kaiku neuvostoliiton ajoilta, mutta sama tavoite kuitenkin.

   Poista
 2. Sosialistinen totalitarismi, täältä tullaan. Kovaa vauhtia kohti täyttä kommunismia, Neuvostoliiton mallin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Muistaako kukaan,mitä tapahtui, kun kolmekymmenluvulla,säädetiin ns puserolaki,kommunisteja vastaan,lakia kuitenkin käytetiin ,sitä eniten vaatineita lapuan liikeen toimintaa kohtaan, kyseessä oli ns Kekkosen konstit.

  VastaaPoista
 4. Yksi asia tässä viimepäivinä velloneessa kohussa on ohittamaton:

  Aivan järkyttävät mitat saanut Helsiki-keskeisyys!

  Kun Pohjois-Suomesta kotoisin oleva Pääministeri yritti kainosti tuoda esiin, että muuallakin maassa tapahtuu, kenties pahempaakin. Niin voi sitä hurskaan närkästyksen määrää, että joku kehtaakin verrata Pyhän Pääkaupungin ja ihan Maailmannavan (= Sanomatalon) nurkalla sattunutta välikohtausta mihinkään junttiloiden yksittäisiin murhatapauksiin!

  Tapahtunut on murheellinen niille, joita se koskettaa. Osanotto heille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsadi - itsestään liikoja luuleva
   Itä-€urooppalainen pikkukaupunki.

   Poista
 5. Jos lähtisimmekin naivisti liikkeelle avoimuudesta. Ei suuretkaan sanat suuta halkase ja kyllä tänne maailmaan ääntä mahtuu. Eli vaaditaan valtiovaltaa jatkuvaan kanssakäymiseen kansalaisten kanssa verrattuna neljän vuoden periodeissa tapahtuvaan kuherteluun. Maksamme YLE-veroa, joten vaadimme maksuamme vastaan poliittisen kansankanavan, joka lähettää ulos kaikki eduskunnan täysistunnot, lakiuudistushankkeet, bujettiriihet ynnämuut, jotka osin ovat katsottavissa Areenasta, mutta kaikki halukkaat eivät näitä sieltä näe. Päivittäisten alueuutislähetysten tavoin sama kanava voi näyttää kuntatason pähkäilyt, koska valitut palat tipoittain ja osin vääristeltyinä annettuina eivät anna koko kuvaa meille, päättäjiä äänestäneille, joiden elämää nämä asiat ensisijaisesti koskevat.

  Ja tuossa edellä Henry mainitsi kieltoministerin. Minä päinvastoin toivoisin avoimuusministeriä! Moni on varmaan nähnyt vanhan elokuvan Syntipukki. Syntipukkiministerin haastattelutunti pitäisi saada tämän kansankanavan vakio-ohjelmistoon. Yhtään yleisön lähettämää kysymystä ei arkistoida ennenkuin se saa asiallisen vastauksen, joko syntipukkiministeriltä tai siltä päättävään virkaan äänestetyltä henkilöltä, jolle kysymys on osoitettu.

  Salamyhkäisyys, hyssyttely, suljetut ovet, lehmänkaupat, kabinettipäätökset ja vähättelevä asenne ja käytös ovat siemeniä, joista kasvaa anarkia kaikkine ismeineen. Kun ja jos ihminen ei tule kuulluksi saati ymmärretyksi tarvitaankin jo nyrkkejä tai kättäpidempää! Olen itse "pehmoanarkisti" enkä tietoisesti pyri rikkomaan lakeja paitsi jotain pientä. Kävelen kyllä kadun yli silloin, jos autoja ei tule. Anarkismissa väkivalta kaikkineen on kammotus.

  Päin seiniä hoidettujen yhteisten asioiden havaitseminen kasvattaa voimattomuuden tunnetta ja herättää uhman. Sanden sanoin: "Kannattaa muistaa, että eduskunta täyttää täydellisesti myös Euroopan Unionin järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön. Sekin vielä."

  Sekin vielä ja todellakin. Kiellot ja rangaistukset on hoidettava nykyisten lakien mukaan ja ajatuspoliisia Orwellaisittain ei todellakaan tarvita! Kieltoja on jo tarpeeksi, avoimuutta ja dialogia tarvitaan lisää! Millään hallituksella ei saa olla valta ryöstää kansa, pakottaa se polvilleen ja supistaa elinmahdollisuudet olemattomiin, kuten nyt(kin) tämä hallitus tekee. Jos ihmiseltä viedään tarpeeksi, niin tilalle tulee jotain muuta. Lajin luonteeseen kuuluu ryhmäytyminen, hyväksytyksi tuleminen, tarpeellisuuden tunne.

  Suomellakin meni hetken hyvin, mutta silloin(kaan) poliitikot eivät ymmärtäneet, missä mennään ja mitä pitää tehdä. Hyvinä aikoina on tehtävä vähintään yhtä paljon työtä kuin ongelma-aikoina. Mutta politiikantekijät erkaannuttivatkin itsensä tavallisesta kansasta paremmaksi väeksi ja muiden yläpuolelle. He luulivat tehneensä hyvinvoinnin, vaikka sen tekijät olivat ja ovat työtä tekevät, perheitä elättävät, ympäristöstä ja kanssaihmisistä huolta pitävät, siis tavallinen kansa. Päättäjät eivät tätä ymmärtäneet ja nyt he ovat aivan pihalla.

  Tällaisia ajatuksia ja kuten alussa sanoin, naiviahan tämä, mutta ehkä kuitenkin pikkusen anarkistis-ideologista höpinää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eisole poka mikhän..jossei uskalla suutans avata! Hyviä höpinöitä!
   Samoten käy kansallekin, kuin käy ykittäiselle ihmiselle, jos tunteet patoaa eikä niitä saa höyrytä pihalle -> rupeaa ahristaan ja viimein tilttaa pää ja saatta ruumis tulla levottomaksi tai väkivaltaiseksi.
   Toikin oli hyvä: "Ei suuret sanat suuta halkaise."

   Poista
 6. Tajutkaa, perkeleen tahvot, että valtion tuottamiiin ongelmiin paras ratkaisu eivät ole valtion tuottamat palvelut!

  Yleisesti ottaen kaikki, mihin valtio koskee, muuttuu kullasta kupariksi.

  VastaaPoista
 7. Kielletään Kokoomusnuoret ry. Yksi sen jäsen tappoi naisen, oliko Vuosaaressa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Hyvä pointti! Asia esille uudestaan... Ja äkkiä!


   1%

   Poista
 8. Kaikki tullaan kieltämään ja fasismi tulee toimimaan, mikäli globalistit saavat toiveensa toteutetuiksi.

  Tänä päivänä Yhdysvaltojen ohjaama globaali maailma toimii seuraavasti. He sanovat olevansa suvereeni maailman poliisi, jonka sotilaallisen hegemonian täytyy saada koko maailma hallintansa alle.
  Yhdysvallat päättää, mitä he odottavat muun maailman tekevän.He välittäät tovomuksensa sekä virallisia että epävirallisia kanavia myoten ja odottavat automaattista yhteistoimintaa. Jos yhteistoiminta ei ala välittomästi, he painostavat poliittisesti ja taloudellisesti. Jos nämä toimet eivät riitä, he yrittävät hallituksen vaihdosta värivallankumouksilla tai sotilaallisilla vallankaappauksilla, tai organisoivat ja rahoittavat kapinan terroristihyokkäyksiin tai sisällissotaan. Jos tämäkään ei riitä, he pommittavat uppiniskaisen maan takaisin kivikauteen.

  Globalisteilla on tästä poikkeava käsitys. Amerikka täytyy tuhota, jotta siitäkin tulisi vain yksi NWOn hallinta-alue. Amerikan teollisuus on jo pitkälti ajettu täysin tietoisesti alas.

  Taustalla oligarkit ohjaavat kaikkea toimintaa. He kontrolloivat poliitikkoja, oikeuslaitosta, opetuslaitoksia, ruokaa, luonnonrikkaukia, ulkopolitiikkaa ja useimpien valtioiden raha- ja talouspolitiikkaa Nykyinen demokratia on alle 250 vuotta vanhaa. Sitä ennen valtioita hallitsivat vahvat eliittipersoonat, jotka käyttivät absoluuttista valtaansa yhteiskuntiin kontrolloiden maittensa vaurautta ja halliten kansalaisiaan voimankäytollä. Uusi mailmanjärjestys suunnnittelee palauttavansa tämän totalitaarisen mallin globaalissa mittakaavassa.

  Loppupelissä maailman hallitus palvelee globaalien oligarkkien ja heidän virkailijoittensa etuja jättäen loput ihmismassasta orjiksi palvelemaan eliittiä. Suunnitelma sisältää myoskin maailman väeston vähentämisen alle miljardiin.Siten maan luononvarat tulevat jäämään globaalin oligarkian yksinomaisen käyttoon.

  Hallitus koostuu perinnollisistä oligarkeista, jotka valitsevat seuraajansa joukostaan vanhan feodaalisysteemin mukaisesti. Miljardin ihmien väesto asuu täsmällisesti määritetyillä alueilla. Ei ole mitään keskiluokkaa, ainoastaan hallitsijat ja palvelijat.

  Kaikki lait ovat samoa kaikile ja niitä valvoo maailman hallituksen poliisivoimat ja maailmanhalituksen sotavoimat. Perussysteemi on hyvinvointivaltio. Niille, jotka ovat tottelevaisia alamaisia tarjotan tarpeet elämiseen, kapinallisten annetaan yksinkertaisesti nääntyä nälkään. Yksityisiltä henkiloiltä kaikenlaiset aseet on kielletty.

  Näistä suunnitelmista eivät globalismin kannattajat ole juurikaan puhuneet. Suomalaisista Sauli Niinisto ja Jyrki Katainen ovat vain maininneet uuden maailmanjärjestyksen tulevaksi, jota kohti mekin kuulemma tyoskentelemme.

  Tässä annettu linkki antaa paljon lisätietoja tulevasta systeemistä.

  http://www.realworldorder.net/

  VastaaPoista
 9. "Vuonna 1929 Lapualla oikeistolaiset isänmaanystävät repivät vasemmistolaisilta nuorilta näiden punaiset paidat. Tämä aloitti väkivaltaisten hyökkäysten vasemmistoa vastaan. Tarkoituksena oli "turvata vapaussodan saavutukset" eli kitkeä kommunismi ja sellaiseksi katsottu vasemmistolaisuus Suomesta.

  Tätä yritti ensin väkivaltaisesti Lapuan liike. Sitä seurasi parlamentaarisin keinoin toiminut Isänmallinen kansanliike IKL.

  IKL:n edustajat esiintyivät eduskunnassa mustissa paidoissa ja sinisissä solmioissa. Hallitus ryhtyi kuitenkin toimiin äärioikeistolaisen kiihotuksen kitkemiseksi ja puuttui muun muassa kansalaisten pukeutumiseen.

  Vuonna 1933 säädetty laki kielsi puolue- ja järjestöunivormujen käytön julkisissa tehtävissä. Se sai seuraavana vuonna seurakseen "lain kiellosta käyttää poliittisia tunnusmerkkejä eräissä tilaisuuksissa".

  Laki ei miellyttänyt IKL:ää.

  Muun muassa IKL:n kansanedustaja Kaarlo Kares moitti puserolakia eduskunnassa syksyllä 1936, ja vaati myös esimerkiksi punaisten voimistelupukujen kieltämistä. Oikeusministeri Urho Kekkonen sai tästä aiheen irvailla IKL:lle eduskunnassa joulukuussa 1936.

  - [--] Monella porvarillisella urheiluseuralla, edustaja Kares, on punainen urheilupuku, ja näyttää suorastaan hauskalta kun esimerkiksi IFK:n juoksijat kiertävät punaisine paitoineen urheilukenttää.

  - Edustaja Kareksen kuvitelmat muka punaisten paitojen vapaaksipääsemisestä ovat tietysti täysin perättömiä ja hyvin luonteenomaisia hänen vilkkaalle mielikuvitukselleen, jonka me täällä eduskunnassa tunnemme ja jolle me panemme niin paljon arvoa.

  Puserolaki säädettiin määräaikaiseksi. Sitä uudistettiin muutaman kerran, mutta toisen maailmansodan jälkeen sen voimassaolo lakkasi."

  VastaaPoista
 10. Ikävää, kun nykyään on tarjolla pelkkää avohoitoa, niin hullut saa vapaasti vaeltaa ja kirjotella nettiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. En tosin ole varma kannattaako sellaisiin kommentteihin edes vastata, mutta menköön tämän kerran.

   Poista
  2. Ei siinäkään kai mitään sen ikävämpää ole kuin toivottomien ja typerysten nettikirjoittelussa.

   Poista