lauantai 17. syyskuuta 2016

GLOBALISAATIOTA PUKKAA

Hieman huvittuneena olen seurannut nykyvasemmistolaisten tanssia globalistien pillin tahtiin ja pohtinut mielessäni mitä Che Guevara tuumisi. Olihan hän imperialismin vastaisen sodan periaatteellinen kävijä, joka kulki tiensä loppuun saakka ja siinä sivussa loi Fidelin kanssa Kuuballe sellaisenkin iskulauseen kuin Isänmaa tai kuolema. Nykyvasemmistollehan Isänmaa on kirosana ja kauhistuksen kanahäkki, ja globalistien suurpääoman ja suuryritysten terrorisoima maailma ihanuuksien ihmemaa.

Yhtä lailla olen seurannut huvittuneena itseään Isänmaallisinä pitävien natolaisten konttaamista ulkolaisen sotilasmahdin edessä ja sitä itsensä alistamisen orgiaa, jossa kyseiset pelkurit rypevät. Kun suomettumisen pahimpina aikoina meillä oli munaa sanoa sille todella vaaralliselle itänaapurille ettei tänne ole mitään asiaa edes harjoitusmielessä, natolaiset ovat suut ammollaan odottamassa ulkomaisia sotilaita masokistisiin kansakunnantuho-leikkeihinsä.

Yhteistä näille oikeistovasemmistopelleille on se, että kummatkin ovat nielleet kakistelematta valtaisan kasan globalistista propagandakakkaa ja kiljuvat linnunpoikasten tavoin lisää höyryävää pohjattomaan nälkäänsä. Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät, mutta älä ikinä unohda.

Globalismin kehittivät Wall Streetin suurimpien pankkien juristit ja aivoriihet. Globalisaatio oli termi, jonka turvin ryhdyttiin ajamaan todellista plutokratiaa, rahavaltaa, joka kukistaisi kansallisvaltiot ja tuhoaisi jokaisen vastaanpanijan tavalla tai toisella. Samaan aikaan kun uusliberalistiset randilaiset miehittivät Yhdysvaltain ulkoministeriön avainpaikat, otettiin media haltuun tyylipuhtaalla propagandalla, jossa globalisaatio tarjoiltiin Maailman kylänä, Yhteisenä maapallonamme ja muun yksisarvisten ja keijukaisten valtakuntana.

Todellisuudessa globalisaation hedelmät näkyvät Lähi-idässä, Libyassa, Kreikassa, Ukrainassa, Irlannissa, sekä Pohjoismaissa, joista varsinkin Ruotsi ja Suomi ovat olleet erittäin syvällä unessaan Maailmankylästä. Globalistien tavoitteena on suistaa kaikki nämä maat sekasortoon ja sen jälkeen anastaa niiden luonnonrikkaudet, kansallisvarannot ja pääomat.

Suomessa globalistien maalitauluna on mm. Pohjanmaan litium, jota hallinnoi jo nyt australialaisnorjalaisen kaivosjätin bulvaanifirma. Litum on amerikkalaisten silmissä viidenneksi tärkein strateginen mineraali, joten ei pidä ihmetellä miksi amerikkalaiset sotilaat ovat nyt Suomessa. Eivät ne meitä ryssiltä suojaa, vaan varmistavat etteivät alkuasukkaat, eli me suomalaiset, pääse kansallistamaan yhtään mitään omaansam varsinkaan Euroopan suurinta litium-esiintymää. Jos yritetään, tulee freedomia ja demonkratiaa niin että riittää. Kuten kansalliskaartin lentueen johtaja lipsautti ensimmäisessä haastattelussaan: Olemme täällä harjoittelemassa sotaa Suomessa. Sen selkeämmin asiaa ei oikeastaan voi sanoakaan.

Itsenäisyytemmehän lakkautettiin jo vuonna 1995, jolloin Suomi liitettiin liittovaltion osavaltioksi perustuslain vastaisesti. Vasta vuonna 2011 perustuslakiin lisättiin, perustuslain muutosmenettelyn vastaisesti silloinkin, lause: Suomi on Euroopan Unionin jäsenvaltio. Emme siis itsenäinen, suvereeni tasavalta, vaan jäsenvaltio valtioliitossa, eli selkokielellä liittovaltion osavaltio.

Jotta itsenäisen Suomen tuho varmistuisi, Suomen tasavalta rekisteröitiin samaisena vuonna sekä Suomen että Yhdysvaltojen yritysrekisteriin yrityksenä, jonka toimialana on kaikki valtiollinen toiminta. Isänmaastamme siis tehtiin bisnes ilman mitään laillista menettelyä, keskustelua tai mitään. Tämä jos mikä oli rikos maatamme kohtaan. Mutta mitäs pienistä. Globalisaatio on ihanaa.

Kiitos Globalisaation, eli Maailmankylän, nyt me emme ole enää itsenäisiä. Kiitos globalisaation, meillä ei ole enää omaa armeijaa. Kiitos globalisaation, meillä ei ole enää omaa lainsäädäntöä. Kiitos globalisaation, meillä on ulkomaalaisia sotilaita isäntinä. Kiitos globalisaation, meillä ei ole enää itsenäistä valtiollista talouspolitiikkaa, turvallisuuspolitiikkaa, ulkopolitiikkaa, sisäpolitiikkaa eikä yhteiskuntapolitiikkaa. Päättäjämme vain soveltavat ulkoa tulevia määräyksiä.

Kaikki tämä on maksanut satoja miljardeja meille, sinulle ja minulle ja jokaiselle suomalaiselle. Kaikki tämä tulee maksamaan kaiken mitä tässä maassa on. Nestle on jo iskenyt silmänsä yhteen suurimmista aarteistamme: makeaan veteen. Se tulee olemaan globalisaation seuraava lahja suomalaisille.

Kysymys kuuluu: minne katosivat isänmaalliset päättäjät? Minne katosivat isänmaalliset liikemiehet, pankkiirit ja suuromistajat? Minne katosivat isänmaalliset, itsenäisyyttä periaatteesta arvostavat ihmiset, joilla kansojen itsemääräämisoikeus, kansallinen päätöksentekojärjestelmä ja kansan edustuslaitos olivat tärkeitä asioita?

Ilmeisesti Globalisaation persiiseen.

9 kommenttia:

 1. Asiaa jälleen ja selkokielellä! ;) Suomen kansalaisilla alkaa olla nyt viimeiset hetket herätä näkemään totuus. Isovanhempamme, vanhempamme ja me rakensimme tänne kylmään pohjolaan hienon hyvinvointiyhteiskunnan (jonka sosiaaliturvan oli tarkoitus pitää huolta heikoimmille joutuneista kansalaisistamme - se oli kuin vakuutus meille kaikille ja itse sen maksoimme, mutta se ei todellakaan riitä auttamaan niitä satoja miljoonia, jotka myös tahtoisivat päästä nauttimaan siitä). Hienoa maatamme ajetaan nyt alas vauhdilla ja jaetaan muille kaikki, mitä meillä on.

  Maailman parhaat pohjavetemme, litium- sekä kultavarantomme voisivat jo turvata meille kohtuullisen elintason jopa mahdollistaa eläkeläisille ihmisarvoinen elämä, jos nämä kansallisaarteemme käytettäisiin meidän hyväksemme myymällä osan tuotteista käypään hintaan - ei siis mitään kaivosoikeuksien jakamisia vieraille, tosin eiköhän maamme ole jo jokseenkin vallattu ulkomaisten taholta.

  Suomi muuten on ainoa länsimaa, joka luovuttaa kultansa täysin ilmaiseksi ulkomaalaisille firmoille! Jossain oli, että maamme käyttää suuret summat rahaa kultalöytöjen paikantamiseen, jotka tiedot sitten luovuttaa em. firmoille eli taitaa mennä tappioksi jopa! Ainoa, mitä saamme siitä on muutaman suomalaisen kaivostyöläisen palkka, mitä em. firmat näille ihmisille maksavat. Ei paljoa ilahduta kuulla, että Suomi on Euroopan suurin kullantuottaja tällä hetkellä! Litiumissa on kyse vielä suuremmasta rikkaudesta, koska sen tarve tulee kasvamaan vielä huomattavasti ja arvo nousee koko ajan. - Emmekö voi tehdä ns. Islannit!

  VastaaPoista
 2. Omaelämäkerrassaan v. 2002 David Rockefeller julisti: ‘I’m PROUD of being part of a SECRET CABAL working AGAINST the best interests of the United States’.
  George H. W. Bush puhui 21. 3.1991: “We have before us the opportunity to forge, for ourselves and for future generations, a New World Order. A world where the rule of law, not the law of the jungle, rules all nations. When we are successful–and we will be–we have a real chance at this New World Order. An order in which a credible United Nations can use its peacekeeping forces to fulfill the promise and vision of its founders.”


  Luen parhaillaan Naomi Kleinin kirjaa Tuhokapitalismin nousu. Mielenkiintoista luettavaa. USAhan on ykkosenä tavoittelemassa globalisaatiota ja siten poika George W. Bush lähti pakottamaan globalisaatiota Irakiin v. 2003. Yhdesssä muiden neoconien kanssa ajateltiin, että paras tapa saada uusi järjestys syntymään, on tuhota kaikki vanha systeemi ja asettaa tilalle uusi järjestys, joka perustuu kaiken yksityistämiseen ja valtion toimintojen minimointiin uusliberaalin ajattelun mukaisesti.

  Tätä uutta maailmanjärjestystä on nyt yritetty luoda Irakissa 13 vuotta ja tuloksen sen onnistumisesta näemme täällä Suomessakin irakilaispakolaisten tulvana. Sekä Sauli Niinisto että Jyrki Katainen ovat kumpikin puhuneet tästä NWOsta tulevana hallitusmuotona ja kuulemma mekin pyrimme sitä kohti. Tiedossamme on, että pankkiirit suunnittelevat maailmantalouden romahdusta periaatteen ollessa, että totaalisesta kaaoksesta he osaavat ohjata kansakunnat ylenpalttiseen onnellisuuteen. (=tiukkaan kuriinja kontrolliin)

  EUn johtajat Merkel ja Juncker uskovat pankkiirien puheisiin tulevasta ihanuudesta. Suomi uskottelee uskovansa ja tottelee noyrästi ja kärsii.
  Mikä meni pieleen Irakissa. Uusliberaalit tavoitteet olivat ohjelman mukaisia. Vanha systeemi tuhottiin täydellisesti, maa pommitettiin tuusan nuuskaksi, kaikki kansallisaarteet ja museot ja kirjastot varastettiin, joten saatettiin lähteä tyhjältä poydältä liikkeelle. Globalistit vaikuttavat suunnittelevan myoskin laajaa sotaa maailmaan, jolloin lähtokohta NWOn pystyttämiselle olisi yhtä hyvä kuin Irakissa.

  Sipilän hallituskin on jo lähtenyt yksityistämään sotea ja maamme kaikkia luonnonvaroja. Mutta NWO tulee epäonnistumaan yhtä suuressa määrin kuin Irakissa. Tehokas kilpailu tappaa useimmat pienet yritykset ja suuremmista irtisanotaan puolet voittojen maksimoimiseksi ja kansa nousee kapinaan. Tyottomyys kasvaa holtittomasti. Irakissa maata uudelleen rakennettaessa tyottomyys oli 67 %. Sen kapinoinnin seurauksensa varmaankin on sitten mahdollista vähentää maailman väkiluku tavoitteeksi asetettuun 500 miljoonaan.

  Roikkuessamme nykysysteemissä pankkiirit jatkavat meidän ryostämistämme ja eroon pääsy tulee yhä kalliimmaksi.

  VastaaPoista
 3. Sande se yrittää edelleen häpäistä sotilaallisen liittoutumisen puolella olevia nimittämällä näitä pelkureiksi, vaikka varmasti fiksuna miehenä tietää mikä ero on pelolla ja pelkuruudella.

  Sitä ensimmäistä Neuvosto-Venäjän uhkailupolitiikkaa kritisoivaa kirjoitusta odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvosto-Venäjä lakkautettiin Boris Jeltsinin toimesta 23 vuotta sitten. Olematonta on vaikea kommentoida. Mitä taas tulee nykyiseen Venäjään, se on suurvalta siinä missä muutkin. Sen sotakoneita ja sotilaita ei maassamme ole näkynyt ja hyvä niin, eikä se ole painostanut meitä solmimaan sen kanssa sotilasliittoa ja sekin on hyvä juttu se. Vastustaisin sellaisiakin pyrkimyksiä. Jostakin kumman syystä joku pelkuri kuvittelee, että jonkun toisen suurvallan sotilaat ja sotakoneet ovat parempia kuin toisen ja siinä se valitettava harha on. Suurvallat eivät koskaan ole kenenkään kavereita. Ne ajavat vain omia etujaan. Oli se sitten idästä tai lännestä. Natolaisethan ovat aivan samanlaisia kuin 70-luvun taistolaiset. Ulkolainen suurvalta on ihmeellisen ihana ja suojelee meitä ja on paratiisi. Näin ajateltiin 1970-luvulla joissakin piireissä Neukuista. Nyt ajatellaan aivan samoin USAsta. 70-luvulla onneksi maasta löytyi vielä sen verran selkärankaa, ettei ulkomaalaisia sotilaita päästetty tänne rellestämään edes harjoitusten nimissä. Nyt tilanne on, valitettavasti, täysin toinen ja se on katastrofi kansalliselle turvallisuudelle. Ja se Venäjä-uhkahan on juuri se mikä natolaisia pelottaa. Eli pelkureitahan he silloin ovat, koska ideologian ydin on pelko. Itse en pelkää yhtään. Jos maahan tunkisi venäläisiä sotilaita, tietäisin mitä tekisin. Kun päätöksen on tehnyt, ei pelota enää.

   Poista
 4. Eivät isänmaalliset päättäjät minnekään kadonneet.. He eivät koskaan päässeet päättäjien paikoille. Tai no -jos pääsivät, heidän takit käännettiin globalisaatioksi. Niskuroijat(lue:isänmaalliset) ovat saaneet väistyä milloin minkäkin kohun saattelemana pois päätöksentekoportaista. Että näin meillä Suomessa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Arvokasta tietoa kansan tajuisesti. Hallituksen pääpolitikot ovat niin aivopestyjä, että miten se on mahdollista? Heille on tehty lobotomia? Kummallinen hymy ja vetinen katse Petteri Orvolla! Päätökset toisten sanelemia, omia näkemyksiä ei ollenkaan. Päättäjät ovat robotteja ja puhuvat mitä käsketty on. Puhe läpinäkyvyydestä on härskiä. Ei missään asiassa ole vain yhtä totuutta, ja asiat muuttuvat nopeasti koko ajan. Jo SOTE-soppa on muhinut vuosia, eikä siitä hyvää tule milloinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle Unknown ja Sandelle myös; Täysin samaa mieltä! Mutta eikö tällä "alasajolle" mitään voida? Missä on Suomen kansan yhtenäisyys vai eikö sitä ole? Eihän sitä ole. Vain OMA MINÄ on tärkein. Näkee ja kokeehan sen joka päivä, ihan tavallisessa arkielämässä.

   1% Syrjäytetty & ulkoistettu "hyvinvointiyhteiskunnasta".

   Poista
 6. https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_4096562285&feature=iv&src_vid=TSngJmYPBCE&v=tZ2KCGhQTdA

  VastaaPoista