keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Charly-pelkuri ja Nato-valheet

Ulkopoliittisen instituutin, nykyisin paremmin tunnettu nimella Nato Lobby, tutkija Charly Palsternakka ilmoitti maaliskuussa, että ryssä hyökkää Suomeen. No ei hyökännyt. Sittemmin Charly ilmoitti, että ryssä aikoo uhata Suomea. No ei ole uhannut. Nyt Charly ilmoitti, että Ruotsi romahtaa. No ei romahda, sillä menee helvetin paljon paremmin kuin Charlyn aatetoverien hallitsemalla Suomella.

Nyt Charly sanoo, että Ruotsi liittyy ensivuonna Natoon. MTV3:n pitkäaikainen Tukholman kirjeenvaihtaja Kari Lumikero haastatteli ihan oikeaa ruotsalaista, josta saattaa tulla Ruotsin armeijan seuraava pomo, ja kyseinen ruotsalainen oli erittäin näreissään siitä, että jotkut levittelevät valheellista tietoa Ruotsin aikeista Suomessa. Kyllä, Charly on juuri sellainen henkilö, joka levittelee tuollaisia valheita Suomessa.

Hän on valehdellut aina, kun on saanut tilaa missään mediassa. Tai jos hän on oikeasti tehnyt tuollaisia päätelmiä vilpittömästi, hän on osoittanut kerta toisensa jälkeen täydellisen ammattitaidottomuutensa ja lapsellisuutensa. Mitään viileän analyyttista mies ei ole koskaan suustaan ulos saanut. Hän kykenee pupeltamaan lukiolaiskokoomuslaista Nato-pupellusta, mutta ei yhtään oikeaan osunutta analyysia yhtään mistään. Toivotaan, että kyse on siitä, ettei hän osaa edes omaa työtään tutkijana. Toinen vaihtoehto kun on se, että hän valehtelee aina kun saa puheenvuoron, ja se olisi ikävää.

Charly ei tietenkään ole yksin. Alexander "Arsehole" Stubb on myös mies, jonka suusta tulvii ilmoille mädän kanamunan tuoksuisia lausuntoja Venäjästä ja Natosta. Hänkään ei ole yksin. Kokoomuksessa tuntuu olevan ylitarjontaa näistä Nato-lobbareista, joille valehtelu on täysin luonnollista toimintaa. Valheita tulee sekä poliittisesta tilanteesta, että Natosta, että sen taloudellisuudesta, että sen tarjomasta suojasta.

Siinä missä Alex Stubidolle kyse on amerikkalaisten perseen nuolemisesta ja puhtaasta opportunismista, Charlyn kaltaisille pelkureille kyse on lastenkamaritason kauhusta. Nämä reppanat vain pelkäävät ryssää. Toivotaan, että Charly muuttaa Nato-käärme Haglundin kanssa sinne Ahvenanmaalle mahdollisimman pian, eikä ehdi tekemään enempää vahinkoa.

Siviilipalvelusmies Haglundhan on se mies, joka on vastoin perustuslakia ja eduskunnan tahtoa lähetellyt suomalaisia sotilaita Naton operaatioihin sinne sun tänne ja valehdellut niistä sekä kansalle että medialle. Hänen suuri unelmansa on muuttaa Ahvenanmaalle ja liittää se Natoon. Laittakaa nyt herran tähden se mies mahdollisimman pian sinne toteuttamaan haavettaan, niin me pääsemme eroon tuollaisesta sivaripellestä mahdollisimman pian. Eikö olekin mielenkiintoista miten sotaintoinen Haglund on ja miten kärkäästi hän haluaisi maamme osallistuvan sotatoimiin edes jossakin, vaikka itse ei ole halunnut osallistua edes oman maansa puolustamiseen?

Tällaista porukkaa Nato-myönteiset ovat. Pelkureita, valehtelijoita ja opportunisteja. Kaikkia yhdistää suunnaton halu ja into tapattaa suomalaisia sotilaita edes jossakin amerikkalaisten toiveiden mukaisesti. Se ryssän uhkan torjumisvalhehan on paljastanut juuri hiljattain. Kun suomalaiset ahtaajat menivät lakkoon venäläisen uhkailujen takia, nämä Nato-ripulipaskahousut asettuivatkin vastustamaan suomalaisia ahtaajia. Eli kun tulee ensimmäinen pieninkin tilanne, jossa joku venäläinen on oikeasti uhannut suomalaista, nämä kokoomuspaskahousut käyvät sen suomalaisen kimppuun ja tuomitsevat jyrkästi hänen puolustautumisensa.

1 kommentti:

  1. Sul on ihan mielettömän hyvä blogi! Tykkään! :) Jatka samaan malliin! -Joni

    VastaaPoista