perjantai 7. maaliskuuta 2014

UKRAINA - jäitä hattuun

Nyt, kun kaikki suomalaiset "asiantuntijat" ja "uutispäälliköt" ja "toimittajat" ovat ehtineet ulostaa omat Nato-hätäkakkansa, on syytä pistää pikkuisen jäitä housuihin noille kuraperseille. Samaa voisi suositella amerikkalaisille ja ukrainalaisille, sekä niille entisille kommunistimaille, jotka yrittävät käyttää joka tilaisuuden oman amerikkalaisuutensa ja anti-ryssäläisyytensa esille tuomiseen. Joo, uskotaan, ette ollu kommunisteja ollenkaan, eh eh eh...

Tässä on fakta, jota nyt ei tunnuta tässä maassa muistavan ollenkaan. Jos Venäjän ja Naton välille puhkeaa konflikti, se on ydinsota. Venäläiset ovat sanoneet niin aina. Ei tule mitään taisteluita Krimillä tai amerikkalaisten kirurgisia täsmäiskuja venäläisiin panssareihin videokuvalla. Lontoo katoaa. Oslo katoaa. Berliini palaa maan tasalle. Kööpenhamina katoaa. Pariisista jää jäljelle nokisia raunioita. Tallinnaa ei enää ole. Ei ole Riikaa, eikä Vilnaakaan, ei liioin Varsovaakaan. New York katoaa, samoin Washington, Los Angeles, Chicago ja Miami.

Euroopassa kuolleisuus tulee olemaan noin 80-90% ensimmäisten kahden, kolmen tunnin kuluessa. Nuo ovat niitä onnekkaita. Yhdysvalloissa kuolee noin 180 000 000 ihmistä ensimmäisten tuntien aikana. Ei tule mitään huikeita panssaritaistoja Fuldan aukossa, maihinnousuja Normandiaan, maahanlaskujoukkoja Ukrainaan tai vihreitä baretteja Budapestiin. Nuo on jo tuhottu.

Ydinaseiden kintereellä tulevat kemialliset aseet, näkymättömät myrkyt, joiden kuolettavuus on moninkertainen ydinpommiin verrattuna. Sariinipisara tappaa varmasti. Sitäkin tappavampia kaasuja, myrkkyjä ja aerosoleja on olemassa. Vanha kunnon sinappikaasu polttaa keuhkot, kurkun ja ihon nyrkin kokoisille rakkuloille. Onko sinun ilmatiiviskuminen suojapukusi ehjänä ydinaseiskun jäljiltä? Jos on, voi ehkä selvitä.

Kemiallisten aseiden kintereillä tulevat biologiset aseet, joiden teho on säteilyn raiskaamassa maailmassa moninkertainen. Pernarutto, märkäspitaali, isorokko, ebola, HIV, rutto ja monet muut taudit lentävät aerosoleina kaikkialle maapallolle ilmavirtojen mukana ja laukkaavat rajuina epidemioina vuosikymmenien ajan. Onko sinun lääkekaappisi varustettu näitä silmällä pitäen?

Kyllä, kysyn sinulta Nato-meuhkaaja, oletko valmis tähän Ukrainan puolesta? Haluatko sinä todella tätä? Sitä tarkoittaa aseellinen konflikti Naton ja Venäjän välillä. Venäläiset kenraalit, upseerit, poliitikot ja asiantuntijat ovat sanoneet näin aina. Sinulta tai Natolta ei edes kysytä. Venäjä ei jää odottelemaan millaiseksi "konflikti kehittyy", jos vastapuolena ovat USA ja Nato. Ei se voi. Ei se edes halua, ei enää siinä vaiheessa.

Nato-Suomella olisi elinaikaa noin tunti. Helsinki, Tampere, Turku, ehkä Oulukin, katoaisivat asukkaineen savuna ilmaan. Alkajaisiksi. Et ehtisi varata matkaasi turvaan. Et ehtisi edes paeta. Ei niin, että sinulla olisi mitään minne paeta. Maailmanlaajuinen ydinsota olisi alkanut. Sinulta ei edes kysytä. Sinä et valitse mitään. Yksikään suomalainen ei saa sanoa mielipidettään siitä sodasta. Asia on jo nyt päätetty. Tätä tarkoittaa Naton ja Venäjän aseellinen konflikti. Ja sinä haluat, että Yhdysvallat käy "päättäväisin ja tarvittaessa kovinkin ottein" Venäjän kimppuun?

Hyvä on, jos niin kävisi, me kuolisimme. Sinä ja minä, ja meidän lapsemme. Armotta ja säälittä. Siitä ei ole mitään epäilystäkään. Se on Venäjän strategia suurvaltasodassa. He ovat sanoneet sen ääneen moneen kertaan. Se on siinä tilanteessa heidän suunnitelmansa. Niin he tulevat toimimaan, jos he joutuvat sotaan Yhdysvaltojen kanssa. Asiasta ei edes keskustella kenenkään kanssa. Aseet puhuvat ja sitten katsotaan kuinka kävi. Suomea ei enää olisi siinä katsannossa. Suomea ei olisi enää olemassakaan. Sitä sinun harras toiveesi Yhdysvaltain "tiukoista toimista" tarkottaisi meille suomalaisille.

Entä Ukraina? Ukraina tuhottaisiin myös. Jos henkiin jäisi joitakin tuhansia ukrainalaisia, se olisi jo hyvin. Luultavimmin ukrainalaiset katoaisivat kulttuurillisena ryhmänä ja etnisenä ryhmänä. Viimeistään sitten, kun seudulle vaeltaisi uusia asukkaita luultavasti Afrikasta.

Tähänkö te ryssänpelkoiset paviaani pyritte Amerikka-vouhotuksellanne? Nato-kiimallanne?

Miettikää nyt hieman ja laittakaa jäitä hattuun. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, totesi presidentti Paasikivikin. Se on unohtunut koko paskahousumedialta ja poliitikoilta, sekä kaikilta niiltä "asiantuntjoilta" jotka hysteerisenä kirkuvat Natoa pelastamaan Suomen pahalta ryssältä. Noloa, paskahousut, todella noloa.

3 kommenttia:

 1. Heh, jos sinulla oli jäitä hatussas niin mitähän skeidaa pukkaat normaalitilassa. Teiniangstia pukkaavan kakaran jauhantaa sanon minä.

  VastaaPoista
 2. Et näköjään vaahtoamiseltas ole miettiny mitä oikeasti tulit sanoneeksi.
  - jos/kun venäjän ja naton sota menee niinku kuvaat, niin on aivan yks vtun sama onko suomi natossa vai ei. Helvetin isolla prosentilla kuolee myös suomalaisia. Ydinlaskeuma, ydintalvi, kemialliset ja biologiset aseet eivät kysele, että mihinkäs liittoon sitä kuulutaan.
  - jos suomi on yksin, niin venäjällä on vapaat kädet tehdä suomen kans just mitä se haluaa ku ei tarvi pelätä tuota kuvaamaas joukkotuhoa.
  - jos suomi on natossa, niin ryssät miettivät toisenkin kerran että kannattaako suomen takia aloittaa 3. maailmansota.
  - jos ny välttämättä halutaan pysyä pois natosta, niin suomen pitää hankkia ydinpelote (tai vastaava biologinen pelote).

  Saas nährä, onko ukolla kanttia julkaista tätä.

  VastaaPoista
 3. Hyvin puhuu kirjainruoska. Asiaa!

  Jari, Porvoo

  VastaaPoista