torstai 6. helmikuuta 2014

PUTIN REKISTERI revisited

Eilen saimme lukea, että Helsingin huumepoliisin ylikomisario Aarnion rikosepäilyihin liitettiin uusi epäilys. Mediassa annettiin ymmärtää, että Aarniota epäillään nyt siitä, että hän oli laittanut Venäjän presidentin Vladimir Putinin poliisin rikoksista epäiltyjen rekisteriin ja sitten vuotanut tiedon medialle, ja ilmeisesti rikollisena aikeenaan nolata KRP ja poliisijohto, tai joku taho. Tämä rikos on puolestaan syyttäjän epämääräisten lausuntojen mukaan jollakin tavalla kytköksissä aikaisempiin rikosepäilyihin.

Voi olla, että Aarnio teki näin. Se on varmaan mahdollista. On syytä kuitenkin muistaa useampienkin poliisijohtajien ja kansanedustajapoliisi Packalenin reaktio asiaan. Heidän yksimielinen kantansa oli, että Venäjän presidentti kuuluu rikoksesta epäiltyjen rekisteriin, koska hän on ollut tekemisissä moottoripyöräkerho Nigh Wolves MC:n kanssa. Nykyinen KRP:n johtaja Lardot,  lukuisat muut asiaa kommentoineet poliisijohtajat ja poliisiesimiehet olivat liikuttavan yksimielisiä asiasta. Jos tunnet heidän rikollisiksi nimeämiään henkilöitä, olet itsekin rikoksesta epäilty, olitpa kuka tahansa. Poliisit alkoivat perumaan puheitaan vasta kun suomalaiset poliitikot pelästyivät kohua, mutta silloinkin VAIN presidentti Putinin osalta.

Tämän olisi jo luullut nostavan metelin suomalaisessa mediassa, mutta paskahousukollegani eivät tietenkään uskaltaneet tarttua asiaan. Kun KRP:n "asiantuntija" ylikomisario antoi oikeudenkäynnissä lausunnon, jonka mukaan entinen formulakuski Mika Salo on samalla listalla lähes samoin perustein, median olisi luullut ryntäävän barrikadeille. Ylikomisario perui puheitaan seuraavassa oikeudenistunnossa ja kertoi antaneensa edellisen lausuntonsa "silloisten tietojen" pohjalta. "Silloiset tiedot" olivat ilmeisesti Mika Salon nimi juuri tässä rekisterissä.

Kun Mika Salo ryhtyi vaatimaan nimensä poistamista listalta ja kunniansa palauttamista, häntä ja hänen entistä vaimoaan vastaan käynnistettiin rikostutkinta. Heitä epäiltiinkin nyt "ampuma-ase- ja räjähdysaine" rikoksesta. Se oli nolatun ylikomisarion kollegoiden kosto suomalaiselle miehelle, joka oli päätynyt rekisteriin syyttömänä, ja koston kohteeksi joutuivat siis myös perheenjäsenet. Jopa juttua itse tutkiva komisario antoi iltapäivälehdelle lausunnon, jonka mukaan epäilysnimikkeet olivat kohtuuttomia Saloa kohtaan, mutta silti tutkinta ja epäilys olivat voimassa.

Rikoksestä epäiltyjen rekisteiin päätyminen ei ole mikään yhdentekevä juttu. Kun haet työpaikkaa, varsinkin julkiselta sektorilta, tiesi voi tyssätä vain siihen, että olet 200 000 muun ihmisen kanssa "rikoksesta epäilty". Erilaisia lupia voidaan evätä vain tämän rekisterin perusteella. Voi olla, että vakuutuksia ei saa, tai että pankkiasiasi mutkistuvat, ja vain siitä syystä, että olet yksi noista 200 000 ihmisestä, joita poliisi salaa epäilee rikolliseksi.

Olet saattanut päätyä rekisteriin vain siksi, että lapsuuden ystäväsi on poliisin mielestä rikollinen, olipa hän sitä tai ei. Olet saattanut tervehtiä poliisin rikolliseksi nimittämää henkilöä tietämättäsi, olla samoissa juhlissa, tiloissa tai jopa samalla työpaikalla poliisin salaa rikolliseksi nimittämän ihmisen kanssa. Voi olla, että olet valokuvassa, jossa on poliisin rikollisena pitämä henkilö. Se riittää. Se riitti presidentti Putininkin kohdalla. Et edes tiedä olevasi yksi noista 200 000 henkilöstä. Tämä on koko rikoksesta epäiltyjen rekisterin epäilyttävin piirre.

Poliisi voi perusteetta, yksipuolisesti ja täysin mielivaltaisesti nimetä sinut sellaiseksi. Tosin, poliisi on julkisuudessa nimennyt rikollisiksi kymmeniä ihmisiä joilla ei ole rikosrekisteriä, eikä rikossyytteitä, ei edes rikostutkintaa päällään. Miksei siis sinua voida epäillä rikolliseksi? Tottakai voidaan ja epäilläänkin, aivan kuten Mika Saloa ja Vladimir Putiniakin.

Kun kohu alkoi, meille kerrottiin, että rekisterissä on nimiä "toista tuhatta". Hieman myöhemmin poliisi joutui myöntämään, että rerkisterissä oli nimiä "joitakin tuhansia". Samassa yhteydessä korostettiin koko ajan sitä, ettei kukaan joudu syyttä rekisteriin. Tämä siis senkin jälkeen, kun Vladimir Putin oli sinne laitettu aiheellisesti poliisien mielestä. Hänhän tunsi poliisin yksipuolisesti rikollisiksi julistamia ihmisiä. Hieman myöhemmin meille kerrottiin, että rekisterissä olikin "viitisentoista tuhatta" nimeä. Tässäkään vaiheessa suomalaiset pelkuritoimittajat eivät reagoineet mitenkään siihen, että poliisi oli valehdellut heille ja koko kansalle maan päämedioissa.

Lopulta poliisijohtaja Paatero paljasti televisiossa antamassaan lausunnossa, että itseasiassa rekisterissä olikin 200 000 nimeä!!

Jos suomalainen aktiivinen aikuisväestö on noin 2 miljoonaa, niin rikoksestä epäiltyjen rekisterissä oli siis joka kymmenes. Joka kymmenes suomalainen aikuinen oli poliisin mielestä luultavasti rikollinen. Suomalaiset paskansyöjätoimittajat eivät ryhtyneet tämänkään jälkeen mihinkään sen kummempiin selvitystoimiin, tutkimuksiin tai muutenkaan peräämään sitä, kuinka tämä oli ylipäätään mahdollista. Suomalaisten toimittajien mielestä oli ja on ilmeisesti aivan luonnollista, että poliisi yksipuolisesti ja salaisesti nimeää kansalaisia mielensä mukaan rikollisiksi, tai ainakin epäilee sellaiseksi.

Tämä oli kuitenkin ja on edelleen se todellinen uutinen Putin rekisterissä. Ei se, kuka vuosi tiedon. Kuka tahansa tiedon vuosi, millä tahansa motiivilla, teki palveluksen kansakunnalle. Vuotaja oli sankari. Hän paljasti kuinka laajaa ja mielivaltaista poliisin toiminta voi olla ja on. Vuotajalle olisi kuulunut palkinto sananvapauden puolesta tehdystä työstä. Toisin kuitenkin kävi.

Suomalaiset paskansyöjätoimittajat jahtaavat paljastuksen tehnyttä poliisin kiikkerinä apureina ja huutavat kuohasuussa millainen rikollinen poliisin mielivaltaisen rekisterinpidon paljastanut henkilö onkaan. Se on häpeällinen teko suomalaisilta toimittajilta. Koko Putin rekisterin käsittely oli ja on edelleen yksi suomalaisen median suurimpia ulosteläjiä. Suomalaistoimittajien ja päätoimittajien käytös on täysin pohjoiskorealaista ja ilmeisesti samanlainen pelko opastaa heitä kaikkia kyyristymään viranomaisten edessä nenä peräaukossaan.

Suomalainen media ja toimittajat, muutamaa hyvin harvaa poikkeusta lukuunottamatta, ovat surkeampia sananvapauden ja kansalaisoikeuksien puolustajia kuin Valko-Venäjän virallinen media. Nyt se toistelee poliisijohdon ja KRP:n, sekä syyttäjien lausuntoja tosina, eikä edes käsitä, että jos ja kun Putin-skandaali saadaan liimattua Aarnioon, asia lakaistaan maton alle. Putin-skandaalissahan kyse ei ollut Putinista, vaan koko perkeleen rekisteristä!

Voi olla, että Aarnio on syyllistynyt rikoksiin, voi olla että hän on huumerikollinen, rikollispomo, kauhea ihminen, gangsteri, vampyyri ja ihmissusi, mutta jos hän todella vuoti Putinin nimen ja rekisterin julkisuuteen, hän on tehnyt elämässään suuremman teon kansalaisyhteiskunnan puolesta kuin yksikään paskansyöjätoimittaja, joka suu ammollaan odottaa uusia poliisijohdon ulosteita nieltäväksi ja maiskuttelee ja lipoo huuliaan.

Mika Salon kohtelu julkisuudessa kertoo kaiken suomalaisen median aivottomuudesta ja alamaisuudesta. Se kertoo kuinka mikä tahansa tiettyjen poliisipiirien propaganda ja syytökset menevät läpi sellaisenaan. Mitä tahansa tietyiltä tahoilta tuleekin, se niellään vaikka suupielet repeäisivät, hajusta ja mausta piittaamatta, ahneasti ja nautiskellen. Haju on sen mukainen.


2 kommenttia:

 1. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020618014706_uu.shtml Tämä kertoo aika paljon syyttäjän/KRP toimista teilata huumepoliisit. Kyseinen syyttäjä pitäisi pidättää epäiltynä tapon yrityksestä!. Täysin edesvastuutonta laittaa vakavasti sairas mies ilman lääkkeitä putkaan. Ja vasta päässyt sairaalasta niin kyllä pitäisi tyhmemmänkin tajuta ettei tule toimen ilman lääkkeitä. Erilaiset halvaustilat on hyvin yleisiä kun aivoverenvuoto iskee, nopea hoito on ainut mikä pelastaa.

  VastaaPoista
 2. Tää Aarnion keissi on aika mielenkiintoinen koska näyttää siltä että tää on puhtaasti kukkahattutäti räsäsen masinoima. Räsäsellä on lardot työrukkasenaan krp.n puolella ja Aarniota on jahdattu varsinkin 22.2.2013 A-streamissa esittämiensä mielipiteidensä vuoksi.

  http://www.dailymotion.com/video/xxsry6_a-stream-liivijengit-levittaytyvat_news

  Herää kysymys ketkä tässä ovat tutkijoina ja kuka tätä ohjaa kun näyttää että valtiosyyttäjää ja poliisipäälllikköä myöten kaikki valehtelevat tv:n suorassa lähetyksessä.

  http://areena.yle.fi/tv/2150951

  Nissisellä ja Paaterolla meinaa pokka pettää...

  VastaaPoista