tiistai 3. syyskuuta 2013

NOKIA

Ei mulla muuta oikeastaan ole sanottavaa, kun että aikoinaan kun Nokia lopetti Saksassa toimintojaan se joutu maksamaan osavaltiolle kaikki tuet takaisin ja irtisanotuille duunareille mojovat summat.

Nyt kun jenkit osti luurit veke, niin mites ne yhteiskunnan Nokialle syytämät sadat miljoonat eurot suoria tukia? Entäs Lex Nokia 1 & 2? Yrityksille oikeus vakoilla kansalaisia ja verokohtelussa etuoikeutettu asema? Et meniks nekin nyt jenkeille, vai jäiks ne tolle jämälle?

Ja mites on jenkkien laita? Juttahan jo tossa lupas niille verovaroja, koska se oli niin innostunut. Kuinka monta miljoonaa niille nyt sitten meidän rahoja annetaan? Somessa joku laskeskeli et joitakin kymmeniä millejä. En sit tiedä. Voihan se olla. Jutta ihan innostui. Se on sellanen mimmi et se tuppaa innostumaan ulkomaalaisista ja varsinkin jos se jakaa niille meidän rahoja. Sit se on todella innostunut.

Ja Stubbin mielestä tää on mahtava mahdollisuus. Ja Jyken mielestä kanssa. Nehän on näyttäny meille jo aika monta vuotta näitä hienoja mahdollisuuksia. Niin ku noi Kreikka-lainat. Jyken mielestä ne oli hyvä bisnes. Mulla oli lukion matikka vitonen, et mä en oo ihan varma, mut jotkut sanoo, et ne Kreikka-lainat ei oiskaan kauheen hyvä bisnes. Voi olla.

Näit hyviä mahiksia ja bisneksiä on ollu tässä aika paljon. Ei niissä muuten mitään vikaa oo, mut meiltä kaikilta rupee loppuu rahat. Mut ehkä niistä tulee jonakin päivänä kauheesti fyrkkaa. Niinhän se Juttakin sano, et on tullu jo kauheesti. Tosin nehän olikin meidän omii rahoja joita me saatiin pikkusen takas. Mut periaatteessa oli tienattu Jutan ja Jyken mukaan.

Mä en tiedä, joku sano et ei olla mut näin Jykke ja Jutta sano. Ja niinku toi yks Nokia pomo sano uutisissa, et jos joku iso pomo sanoo, niin sitä sit täytyy uskoa. Et kai meidän täytyy uskoa tääkin. Ja kyl me voidaankin, ei siinä mitään, mut ku meidän rahat on loppumassa.

Ei mulla muuta oikeestaan ollu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti