lauantai 24. huhtikuuta 2021

FIXIT - MIKSI EU-ERO ON AINOA VAIHTOEHTO

Jokainen, joka väittää Suomen ja suomalaisten hyötyneen EU- ja eurojäsenyydestä, valehtelee. Tämä ei ole mielipide. Se on kylmä fakta. Se selviää kylmästi lukuja tarkasteltaessa. EU ja euro ovat olleet katastrofi tälle kansakunnalle, kansalle ja Suomen valtiolle. Mitään niistä hyvistä asioista, joita EU:n luvattiin tuovan, ei ole saatu. Ei yhtä ainoaa. Paitsi se, ettei tarvitse vaihtaa rahaa kun menee ulkomaille. Sen hyödyn hinta on koko maan tuhoutuminen.


1. Suomi on ainoa Pohjoismaa, jossa kansalaisten tulotaso ja varallisuus ovat laskeneet viimeiset kymmenen vuotta. Se on fakta. Mikä erottaa meidät muista Pohjoismaista? Euro. Kaikilla muilla on oma rahansa ja oma keskuspankkinsa, ja oma talouspolitiikkansa. Meillä ei ole niitä enää. On vain sopeuttamistoimia.

2. Suomen valtionvelka on EU-jäsenyyden myötä räjähtänyt ja on nyt kaksi kertaa suurempi kuin 1990-luvun Suuren laman jäljiltä. Tämä siis kahden nousukauden jälkeen. Tämä on hinta Suomen valtiolle ja meille kaikille. Ja huomaa: samaan aikaan kun on tehty hirvittäviä suoraan kansalaisten hyvinvointia heikentäviä "menoleikkauksia", on otettu lisää lainaa, joka on mennyt lähes suoraan Euroopan Unionille tai siitä aiheutuvien kustannusten maksamiseen. 

3. Köyhien määrä Suomessa on moninkertaistunut EU-jäsenyyden myötä. Nyt heitä on lähes miljoona.

4. EU on täysin epädemokraattinen parasiittiorganisaatio. Kuka valitsee komissaarit? Et sinä, eikä kukaan europarlamentaarikko, eikä yksikään jäsenmaa. Kun nykyistä EU-pääkomissaaria valittiin Saksalla, Ranskalla, Italialla ja muilla mailla oli kaikilla omat ehdokkaansa. Yhtään heistä ei valittu. Nykyinen pääkomissaari oli komission ehdokas. Hänet "valittiin". Sinä et ole koskaan valinnut tai äänestänyt yhtä ainoaa komissaaria, jotka kuitenkin päättävät elämästäsi. Suomi ei ole valinnut yhtään komissaaria, koska sillä ei ole siihen oikeutta. Europarlamentti joko hyväksyy tai on hyväksymättä KOMISSION EHDOTTAMAT komissaarit, mutta se ei heitä valitse eikä ehdota, eikä komissaareja valita europarlamentaarikkojen keskuudesta. Kokonaan oma lukunsa on Euroopan keskuspankki. Sen johtajia ei voida koskaan asettaa mihinkään oikeudelliseen vastuuseen mistään. Mietipä sitä. Pankkiireja ei voida koskaan syyttää, ei vaikka he tekisivät rikoksia. Tätä on EU.
Te ette ole saaneet valita näistä teitä hallitsevista komissaareista yhtä ainoaa, eikä yksikään suomalainen ole valinnut yhtä ainoaa näistä ihmisistä, jotka päättävät meidän kaikkien elämästä ja kohtalosta. 


5. Kukaan ei edusta Suomea EU:ssa. Suomalaiset komissaarit eivät aja Suomen tai suomalaisten asioita. He OVAT yhtä kuin EU, he ovat osa sitä. Yksikään europarlamentin jäsen ei edusta Suomea tai edes sitä puoluetta, jonka mandaatilla hän muka europarlamentissa istuu. Europarlamentissa on vain "euroryhmiä" jotka eivät aja kansallisvaltioiden asioita. Huvittavaa on sekin, että meillä puhutaan ryhmistä, kun muualla EU:ssa näitä ryhmiä kutsutaan europuolueiksi, mitä ne ovatkin. Valtioiden johtajilla ei ole päätösvaltaa EU:ssa. Meillä suuresti mainostettu Eurooppa-neuvosto, eli valtion edustajien kokous, päättää vain rahoituksesta. Sen määrästä. Se voi tehdä ehdotuksia, mutta ei määrää komissiota tai europarlamenttia. Tämä on totuus EU-demokratiasta. Sellaista ei ole olemassakaan.


6. EU on Suomen lakien vastainen. Rikoslakimme 12. ja 13. luku sanovat suoraan, että EU on rikos. Se on myös perustuslakimme, valtiosääntömme ja yhteiskuntajärjestyksemme vastainen. Ne, jotka väittävät ettei näin ole, valehtelevat tai eivät tiedä mistään mitään. Jokainen voi ihan rauhassa tarkistaa asian itse Finlexin nettisivuilta. Verratkaa Suomen lakia EU-sopimuksiin. Huomaatte heti, että ne ovat vastakkaisia. Europarlamentin joulukuussa 2016 antama julistus määritteli europarlamentin ENSISIJAISEKSI PARLAMENTIKSI KOKO EUROOPAN UNIONIN ALUEELLA. Tämä on vastoin meidän lakiamme. Jokainen suomalainen, joka hyväksyy tämän, hyväksyy rikollisen toiminnan ja yleensä myös osallistuu siihen. http://rayhablogi.blogspot.com/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

7. SUOMI EI SAA EUROOPAN UNIONILTA SENTTIÄKÄÄN. Jokainen sentti, joka tulee maahamme suureen ääneen mainostettuina EU-tukina, on vain osa siitä rahasta, jonka me olemme sinne antaneet. Moni ei ymmärrä tätä. Me olemme olleet nettomaksajia PELKISSÄ JÄSENMAKSUISSA koko jäsenyyden ajan kahta vuotta lukuunottamatta. Me olemme siis menettäneet pelkissä jäsenmaksuissa yli 6000 000 000 euroa. Tähän päälle voidaan mäjäyttää nyt EU:lle annetut 6000 000 000 kahisevaa ja toinen mokoma EU:n velkojen takauksia. Se kuuluisa 2 miljardin Kreikka "lainakin" on paljastunut nyt myöhemmin 4400 000 000 euroksi, eli yli kaksinkertaiseksi miinukseksi. EU:n asettamien Venäjä-pakotteiden ansiosta olemme menttäneet noin miljardin vuodessa, eli tähän mennessä 7000 000 000 euroa. Sen myötä maasta katosi 3000 työpaikkaa. Onko tämä meille hyödyllistä, hyväksi meille? Esimerkkejä on määrättömästi, eikä kenelläkään ole täysin selvää kuvaa siitä miten paljon olemme hävinneet nettona EU-jäsenyyden myötä. Summa on laskutavoista riippuen 120-250 miljardia euroa. Olemme siis hävinneet eli menettäneet kansantaloudestamme vähintään 120 000 000 000 euroa. Me olemme maksaneet tuon. Tätä EU-jäsenyys oikeasti tarkoittaa. Tämä on todellisuus höpöhöpöpuheiden takana. "Suomi hyötyy EU:sta." Miten?  http://rayhablogi.blogspot.com/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html


Lisää syitä Fixitiin, Suomen EU-eroon, löytyy jos haluaa edes hieman kaivella asioita, mutta jo nuo edellä olevat ovat sellaisia, ettei kukaan lailliseen yhteiskuntaan tai demokratiaan tai tasavaltaiseen valtioon uskova voi hyväksyä Euroopan Unionin jäsenyyttä. Se kun nyt on vain rikos lakiemme mukaan. Se on myös taloudellinen katastrofi kaikilla mittareilla. On vaikea ymmärtää miten kukaan kansanedustaja tai virkamies voi täysin kirkkain silmin puhua Euroopan Unionista, maamme lakien vastaisesta rikoksesta, ja osallistua sen toimintaan missään mielessä. Mutta ehkä sekin kertoo mistä todellisuudessa on jo kyse: kansanedustajat ja virkamiehet ovatkin töissä Euroopan Unionissa, eivätkä Suomessa. 


3 kommenttia:

 1. Loistava kartoitus kokonaistilanteesta reaalipolitiikan ja -talouden tasolta. Onko edes tarpeen täydentää tuota puhumalla niistä megalomaanisista historiallista ajatusharhoista ja -petoksista, joita EU nimenomaan eurooppalaisen uuden ajan järkiajattelulle merkitsee.

  EU on molokki, leviathan, yliyleistettyjen yleiskäsitteiden magialla ylläpidetty, itse asiassa tyhjää täynnä oleva poliittisten propagandojen ylläpitokulissi. EU on vain aivan asiantuntematonta puhetta eurooppalaisuudesta, ja vielä yleisemmin yliylevöitetystä ihmisyydestä, ja suurinta, tosiasiassa ainoaa "arvoa" siellä nauttii tosiasiassa uskonnollisesti pyhitetty kaikkivoipa sielutettu "raha". Numeerisen rahan ongelma on vain se, että tavalla tai toisella se on saatava sidotuksi reaalikytkentään -- vasta kun se on kirjattu vaikkapa "velaksi", se alkaa välittömästi tehdä sitä tehtävää jota sen rahan lakien mukaan kuuluu tehdä, eli "kasvaa korkoa". --

  Ja niin nämä järjettömyydellä mässäilevät primitiiviset Trimalkion pidot vain paranevat sen mukaan mitä paksummin EU saa sementoitua itsensä "liittovaltioksi" ja mitä institutionalisoituneempia yhteisvaluutan, eli liian yleiseksi kasvaneen "rahan" ylikasvaneet autonomiset "lait" ovat.

  VastaaPoista
 2. Jokunen vuosi sitten telkkarissa joku puhui EU:sta ja sanoin sen hyötyjen olevan Suomelle niin moninaiset, ettei niitä ala siinä edes luettelemaan.

  Tästä inspiroituneena olen jo kaiketi neljättä vuotta kysellyt netissä niiden EU:n hyötyjen perään, ja aika hiljaista on
  EU:n kannattajienkinn piirissä ollut.
  Erityisesti olen sellaisten, kansalaisten helposti huomattavien, hyötyjen perään kysellyt, joita emme olisi voineet itse pienellä vaivalla saavuttaa; eipä vain sellaisiakaan kuulu.

  Lähinnä hyödyiksi näköjään lasketaan jotkin kuvitteelliset turvatakuut mahdollista Venäjän agressiota kohtaan, halventuneet alkoholituotteet ja sellainen väite, että "pääsemme isoihin pöytiin vaikuttamaan", sekä 2% äänimäärä parlamentin äänestyksissä (joissa niissäkin tosiaan ollaan jakauduttu eri EU-puolueisiin, eikä Suomen asialla).
  Näiden hyötyjen hintalappua kun katsoo, niin tulee totisesti toivoneeksi, että niistä saisi edes jotkin S-bonukset jälkikäteen.
  Mm. solidaarisuus ja taakanjako on muuttuneet palkkää sontaa tai valtavaa lisäkustannusta tarkoittaviksi ilmaisuiksi EU:n myötä.

  Haittoja tosiaan osataan melkein joka paikassa luetella, ja ne ovatkin niin moninaiset, etten nyt ala niitä enää tässä luettelemaan :)

  VastaaPoista