keskiviikko 16. lokakuuta 2019

SUOMI EU:SSA 25 VUOTTA - HUIJAUS JATKUU


Kun briti ovat päättäneet jättää uppoavan laivan, suomalaisten eurostoliittolaisten keskuudessa on tietenkin virinnyt pieni huoli siitä, että jotkut suomalaisetkin tajuavat mistä on kyse. Britit jättävät liitoksistaan natisevan ylikansallisen hallintohimmelin kahdesta syystä:

1. Kansallinen suvereniteetti. Britit eivät tule koskaan alistumaan Ranskan ja Saksan komentoon, ja sitä EU:ssa pysyminen tarkoittaa. EU on liittovaltiohanke ja se realisoidaan lähivuosina. Siksi siitä tulee eroamaan muitakin maita ennemmin tai myöhemmin. EU-parlamenttihan antoi jo joulukuussa 2016 julistuksen, jonka mukaan se on ENSISIJAINEN parlamentti koko EU:n alueella, eli Suomen eduskunta ei ole enää korkein lakia säätävä elin Suomessa.

2. Talous: EU on maailman ainoa talousalue, jossa ei ole ollut reaalista kasvua viimeiseen kymmeneen, kahteen kymmeneen vuoteen. Samaan aikaan kun esim. Etiopian kansantalous on kaksinkertaistunut, EU on polkenut paikoillaan nippa nappa inflation rajoilla ja juuri nyt se on todellisessa liemessä. Joukkovelkakirjoilla, erilaisilla bondeilla ja talletuksilla on nyt miinus-merkkinen "korko" eli niistä joutuu maksamaan. Ne eivät enää tuota mitään. Näin siis EU:ssa.

Huoli siitä, että kansalaiset alkavat tajuta EU:n katastrofaalisen vaikutuksen Suomeen on saanut europropagandistit liikkeelle. Valtamediaan tulvii juttua EU:n erinomaisuudesta ja siitä kuinka suuri onni EU on Suomelle ollutkaan. Malliesimerkistä käy Iltasanomien pääkirjoitus.
https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006274212.html

Käydäänpä tämä kirjoitus kohta kohdalta läpi ja paljastetaan eurohuijauksen syvyys. Voi olla, että pääkirjoituksen tekijä/tekijät todella uskovat siihen mitä ovat kirjoitelleet, missä tapauksessa he kuuluvat niihin huijattuihin, tai sitten he todella tekevät europropagandaa täysin tietoisesti.

"Pääkirjoitus: Kansa tiesi mitä teki 25 vuotta sitten – EU oli Suomelle oikea ratkaisu"

Pääkirjoituksen otsikko on valhe. Kansa ei tiennyt mistä se äänesti, koska sille valehdeltiin suoraan päin naamaa mitä EU-jäsenyys merkitsee. Poliittinen eliitti tiesi jo 1992, että EU-jäsenyys tulee merkitsemään markasta luopumista ja itsenäisyyden menettämistä. Sitä ei kansalle kerrottu koskaan, koska kansa olisi äänestänyt toisin.

"PÄÄKIRJOITUS
Kansa teki oikean ratkaisun 25 vuotta sitten, kun se neuvoa-antavassa kansanäänestyksessä kannatti selkeästi Suomen EU-jäsenyyttä."

Kansa huijattiin EU-jäsenyyden kannalle valtaisalla valehtelukampanjalla, jolla täysin tietoisesti ja tarkoituksellisesti valehdeltiin siitä mitä jäsenyys merkitsee. 

"Nyt keskiviikkona 16. lokakuuta tulee kuluneeksi 25 vuotta eli neljännesvuosisata siitä, kun Suomi päätti kansanäänestyksellä liittyä EU:n jäseneksi. Neuvoa-antava kansanäänestys ei jättänyt tulkinnoille sijaa: Kansan enemmistö eli 56,9 prosenttia oli sitä mieltä, että EU:n tulee liittyä. Poliittiset päättäjät presidentti Martti Ahtisaaren johdolla pitivät tulosta moraalisesti sitovana, joten unioniin liityttiin vuoden 1995 alusta."

Koomista on, että samat eurohenkilöt, jotka sanovat tämän tuloksen olevan täysin selvä, ovat sitä mieltä ettei Britannian Brexit-äänestyksen tulos ole selvä, vaikka se oli lähes samoin lukemin EU-eron puolesta. Koomista on sekin, että vain tämän kansanäänestyksen tulos oli "moraalisesti sitova", kun mitään kansalaisalotteita ei oteta huomioon mistään asiasta, eikä mitään uusia kansanäänestyksiä edes järjestetä.

"LIITTYMISPÄÄTÖS oli oikea ja Suomen kannalta elintärkeä. Se sinetöi samalla Suomen kuulumisen läntiseen Eurooppaan ja oli jatkoa Suomen länsi-integraatiolle, jonka osalta se oli taiteillut kylmän sodan aikana Neuvostoliiton valvovan silmän ja YYA-sopimuksen alla."

Tässä valehdellaan taas historiasta. Liittymispäätös tiesi itsenäisen Suomen valtion loppua ja valtiollisen suvereniteetin loppua. Se tiesi perustuslaillisen valtiosääntömme kumoamista ja taloudellista katastrofia. Kylmän sodan ja YYA:n aikana Suomesta tuli yksi maailman rikkaimmista hyvinvointivaltioista, jostakin kumman syystä, ja jostakin kumman syystä Suomessa ei näkynyt ulkomaalaisia miehitysjoukkoja, kuten nyt 24/7. Sotilaallinenkin asemamme oli siis parempi tuolloin, kuin nyt. Turvallisuuspoliittisestihan olemme nyt täysin ulkomaalaisten sotajoukkojen armoilla maanpetoksellisen ulkovaltojen etuja ajavan politiikan ansiosta. 

"Neljännesvuosisadan aikana EU on muuttunut ja laajentunut, mutta EU-jäsenyyden arvostelijoiden kannattaisi tehdä historiamatka aikaan ennen Suomen EU-jäsenyyttä. Harva haluaisi paluuta niihin aikoihin, vaikka heitäkin löytyy, erityisesti perussuomalaisista. Kannattaa myös muistaa, mikä oli presidentti Mauno Koiviston mukaan tärkein perustelu jäsenyydelle: turvallisuuspolitiikka. Jos Suomi olisi jäänyt unionin ulkopuolelle, Suomessa olisi taatusti viime vuosien aikana tuntunut paljon kylmemmältä ja yksinäisemmältä kuin EU:n jäsenenä, vaikka EU:n yhteinen puolustuspolitiikka onkin vielä lähinnä sanahelinää."

Tämä on täyttä roskaa. EU ei ole tuonut Suomelle mitään turvallisuutta, päinvastoin. Meistä on tullut kansainvälisen terrorismin kohdemaa ja me olemme jo sekaantuneet mm. Afganistanin ja Syyrian sotiin, kiitos tämän euroturvallisuuden. Presidentti Koivisto valehteli puhuessaan turvallisuudesta. Todellisuudessa Koivisto sisäpiireineen halusi lakkauttaa Suomen itsenäisenä valtiona. Se selviää EU:n Suomelle 1992 antamasta vastauksesta.

Itsenäisyyttä kuvataan tekstissä Yksinäisyytenä ja Kylmyytenä, negatiivisena asiana. Jokainen voi mennä kysymään norjalaisilta, islantilaisilta tai sveitsiläisiltä onko kylmää ja yksinäistä. 

"EU-jäsenyyden valmisteli Esko Ahon (kesk) porvarihallitus. Ilman keskustan sitoutumista Suomen EU-jäsenyys olisi ollut kiikun kaakun. Aho joutui uhkaamaan jopa erollaan kesän 1994 puoluekokouksessa, ellei puolue olisi hyväksynyt hänen EU-linjaansa."
"
Aho ja muut poliittisen eliitin jäsenet tiesivät jo 1992, että EU-jäsenyys merkitsee markasta ja itsenäisyydestä luopumista, mutta ajoivat silti hankkeen väkisin läpi. Ihmetellä pitää miksi he halusivat tuhota itsenäisen valtion. Niin he halusivat kuitenkin tehdä.

"ERI KYSELYIDEN mukaan suomalaisten suuri enemmistö kannattaa yhä EU-jäsenyyttä. Etenkin vapaata liikkuvuutta arvostetaan. Silti harva osasi 25 vuotta sitten kuvitellakaan, millaisten haasteiden eteen EU on joutunut. Britannia on eroamassa unionista, ja kansallismielisten voimien nousu esimerkiksi Unkarissa ja Puolassa syö EU:n yhtenäisyyttä ja arvopohjaa. Hallitsematon maahanmuutto on jatkuvan pelon aihe, ja nousee taas esille Turkin hyökättyä Syyriaan. Moni kiittelee, että Turkin EU-jäsenyys ei sentään ole edennyt."

Lyhyesti: nyt nähdään millainen sotku EU on. Nyt meillä on konkreettista dataa. Harva osasi kuvitella, mutta moni ymmärsi millainen sekametelisoppa EU on. Ja kun se toinen unioni, Neuvostounioni, oli kaatunut, monet ymmärsivät ettei länteen kyhätty ylikansallinen unioni ole lainkaan sen demokraattisempi tai onnistuneempi kuin sekään. Neuvostoliiton viimeinen johtaja Mihail Gorbatshovkin totesi jo vuosia sitten, että EU muistuttaa kovasti Neuvostoliittoa ennen kaatumistaan. 

Kansallismielisyyden nousu on nimenomaan vastaliike ylikansallisen, epädemokraattisen EU:n politiikalle. Jäsenmaissa on huomattu, ettei kukaan todellisuudessa hallitse EU:ta, vaan se hallitsee alusmaitaan. Ettekö usko? Kenen ehdokkaasta tulee uusi EU-komissaari? Saksan? Ranskan? Italian? No, ei tietenkään. Uudeksi junckeriksi Junckerin tilalle nousee EU-komission ehdokas. Ei jäsenmaiden. Se on normaalia EU:ssa. 

Hallitsematon maahanmuutto on seurausta EU:n linjauksista. Vuoden 2015 turvapaikanhakijavyöry Suomeen oli päätetty EU-tasolla jo kevään vaalien aikaan. Pääministeri Sipiläkin sanoi, että asiasta päätettiin keväällä EU:ssa. Tänne tuotiin 30 000 maahanmuuttajaa Keski-Euroopasta Ruotsin valtion rautateiden ja linja-autojen avulla, eikä yksikään suomalainen rajamies nostanut edes sormeaan. Heidät olisi kaikki voitu palauttaa takaisin lähtömaihinsa Dublinin sopimuksen perusteella, mutta niin ei tehty. Koska asia oli päätetty EU:ssa.

"VAUHTIA Suomen EU-jäsenyyteen tuli, kun Ruotsi päätti hakea unionin jäsenyyttä Suomelta salaa 1991. Se tulehdutti naapurimaiden välejä pitkään. Eri linjoille EU-politiikassa Suomi ja Ruotsi päätyivät EMU-ratkaisussaan. Suomi meni talousytimeen, Ruotsi jäi ulkopuolelle. Jälkiviisaasti voi todeta, että myös Euroopan talous- ja rahaliiton EMU:n jäsenyydestä olisi tullut järjestää kansanäänestys. Rahaliitonkin kansa olisi luultavasti hyväksynyt, sillä monelle jäi pysyvästi mieleen 1990-luvun talouden kriisivuodet, kun mm. asuntolainojen korot olivat pahimmillaan liki 20 prosentin tasolla. Kaikkiaan EU ja rahaliitto ovat luoneet vakautta, vaikkei EU mikään paratiisi olisikaan."

Tässä valehdellaan taas. Suomen poliittinen eliitti oli päättänyt lähteä EU-tielle jo 80-luvun lopussa ja neuvotteli itsekin jäsenyydestä 90-luvun alussa. EU:n Suomen presidentille ja hallitukselle toimittama VASTAUS vuodelta 1992 todistaa suomalaisten hakeneen jäsenyyttä jo 1991. Eli Ruotsin syyttely on silkkaa tuubaa. Suomi toimi aivan samoin. 

Ruotsi oli fiksumpi. Se jättäytyi rahaliiton ulkopuolelle. Suomi halusi siihen. Nyt syyksi selitetään kauheita korkoja ja velkoja sun muuta, vaikka todellisuudessa kaikki tuo oli seurausta juuri siitä, kun Suomea ryhdyttiin leipomaan EU-kuntoon 80-luvun lopulla. Pääomaliikkeet vapautettiin, valuuttalainoja tulvi maahan, markka kellui ja siksi korot nousivat ja kun itäkauppa romahti samaan aikaan katastorfi oli valmis. Kiitos poliittisen eliitin halun tehdä Suomesta eurokelponen. 90-luvun lama oli seurausta nimenomaan finanssipolitiikan eurokuntoon sorvaamisesta. EU ei suinkaan pelastanut Suomea lamasta, vaan ajoi meidät siihen jo ennen jäsenyyttä.

EU ja rahaliitto eivät ole luoneet mitään vakautta. Euro on yksi maailman epästabiileimmista valuutoista ja vuoden 2009 kaltaiset finanssikriisit paljastavat juuri sen. Se on keinotekoinen rahayksikkö, joka ei perustu talouteen, vaan poliittseen tarkoitukseen. Euron tehtävä on alistaa jäsenvaltiot EU:n hallintaan. Kuten vpm Alexander Stubb ilmoitti eduskunnan täysistunnossa kevään 2015 vaalien alla: "Me olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätöksen teon Brysseliin." Suomeksi sanottuna: me emme enää hallinoi omaa talouttamme. Toisin kuin ne maat, jotka pitivät omat valuuttansa. Juuri siksi kun meillä on leikattu EU-jäsenyyden vuoksi eläkkeitä, perustoimeentulotukea ja palkkoja jopa 40%, Ruotsissa korotettiin eläkkeitä vuonna 2017 4.9% ja palkkoja lähes saman verran. 

Lyhyesti sanottuna viimeiset 25 vuotta ovat olleet suomalaisille valtaisa katastrofi, jonka mittoja ei vieläkään oikein ymmärretä. Olemme menettäneet kansallisen itsemääräämisoikeuden, lainsäädäntövallan, rajakontrollimme, armeijamme, valuuttamme, ja kaikesta tästä ilosta olemme maksaneet käsittämättömän summan nettotappiota. Se on suurin syy siihen miksei valtiolla ole varaa peruspalveluihin, se on suora syy SOTE-kaaokseen, maaseudun pakkotyhjennykseen jne. Jos joku kuvittelee, ettei niin ole, kannattaa ottaa selvää asioista. 

Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana köyhien määrä Suomessa on kasvanut noin 150 000 henkilöstä yli 900 000 köyhään, siis nelinkertaistunut?

Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana Suomen terveydenhuoltojärjestelmä on romutettu ja tuhottu?

Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana kouluverkostomme on tuhottu?

Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana suomalaisten realliset tulot ostovoimalla mitattuna ovat laskeneet?

Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana olemme menettäneet valtiollisen itsenäisyytemme?

Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana maahamme on ilmestynyt ulkomaalaisia miehitysjoukkoja?

Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä asioitten suhteen. Faktat ovat kuitenkin faktoja. 

Tästä voitte lukea millainen taloudellinen menestystarina EU on suomalaisille ollut viimeiset 25 vuotta. 

Kun tähän suonen iskuun lisätään itsenäisyyden menettäminen, jokainen voi kysyä itseltään Miten meni noin niinku omasta mielestä? Enää ei tarvitse spekuloida tai arvailla. Meillä on kylmiä lukuja tarkasteltavanamme. Meillä on poliittisia faktoja. Valinta on jokaisen oma. 

11 kommenttia:

  1. "Onko sattumaa, että juuri EU-jäsenyyden aikana köyhien määrä Suomessa on kasvanut noin 150 000 henkilöstä yli 900 000 köyhään, siis nelinkertaistunut?"
    Tarkoittanet kuusinkertaistunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sande ei osaa laskea. Mitäpä sitä tämmösen paska blogin kirjottajalta nyt odottaiskaan ,,,

      Poista
  2. Onko hullu viisas vai viisaus tyhmyyden alkua mutta yksin maailmassa ei kannata vaeltaa.????🤔🤗

    VastaaPoista
  3. Näistä blogin arvosteluista jo näkee minkälaatuista jauhopäätä tämä suomen kansa 80 prosentin osuudelta on.Kiitos Sande aivan hyvästä blogista jonka ymmärtäminen näille mämmikourille on aivan liikaa.

    VastaaPoista
  4. Suomi rahoitti ”eurokommunismia” maksamalla EU:lle viime vuonna 580 miljoonaa euroa nettona. Perussuomalaiset laskee, että jos nettomaksuosuuden jakaa työssäkäyvien määrällä, määrä on noin 220 euroa työssäkäyvää kohti, kun taas ministeriö puhuu 105 eurosta suomalaista kohti.
    – Jos suomalaiset maksajat lasketaan niin sanotusti vauvasta vaariin, se ei kuvaa todellisuutta. Osuus pitäisi laskea työssäkäyvää kohti, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio laskee.
    – Tahtooko suomalainen työssäkäyvä oikeasti maksaa satoja euroja vuodessa EU:lle siitä, että Suomen itsenäisyys vietiin ja rajat avattiin EU:n turvapaikkapolitiikalle? Tavio kysyy.
    Mielestäni nettomaksu pitäisi laskea vain valtionveroa maksavilla. Pienituloiset eivät maksa valtionveroa. Summa olisi huomattavasti korkeampi.

    VastaaPoista
  5. Irti Eu:sta, eurosta ja oma valuutta takaisin. Lisäksi omat rajat ja rajakontrolli.
    Näistä olen puhunut ja kirjoittanut 2015 lähtien.

    Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

    VastaaPoista
  6. EU:n meno oli jo päätetty ennen meidän äänestystä. Nyt on huomattu että se oli vika juttu. Englanti ymmärsi asian ytimen ja irtisanoutui. Niin pitäis tehdä suomalaistenkin, päästäis entiselle hyvinvointi tasolle. Nyt me olemme aina vain maksumiehiä, eikä vastaavaa maksuille saada.

    VastaaPoista
  7. Ei Sande kannata valittaa, noista negaajista. Kun eivat pysty omalla nimella kirjoittamaan.

    VastaaPoista
  8. Kun vuosia on mennyt, niin kriitikot voisivat tulla tänne arvioimaan, että osuiko blogin kirjoitus naulaan

    VastaaPoista