torstai 5. joulukuuta 2013

ITSENÄISYYS R.I.P.

Suomi liittyi Euroopan Unioniin lähinnä siitä syystä, että monet pelkäsivät ulkomaalaisten luulevan meitä ryssiksi, jos emme liity. Taustalla vaikutti siis pääasiassa sama ryssäkauhu, joka toimii NATO-intoilijoidenkin polttoaineena. Tämä oli suurin syy siihen, miksi niin moni halusi Suomen liittyvän läntiseen unioniin sen itäisen unionin romahduksen jälkeen.

Toinen syy oli se, että talouseliittimme katsoi sen hyödyttävän itseään. Niin myös tapahtui. Talouseliittimme on hyötynyt EU-jäsenyydestä enemmän kuin mikään muu väestön osa. Tavalliselle suomalaiselle hyöty on ollut lähinnä siinä, että voi matkustella hieman helpommin.

Se, mitä suomalaisille ei kerrottu, oli itsenäisyytemme menetys. Suomi liitettiin massivisen valehtelukampanjan avulla epädemokraattiseen liittovaltion aihioon. Suomen eduskunnasta tuli paikallisparlamentti, jonka päätöksenteko alistettiin ylikansalliselle hallinnolle. Suomen eduskunta ei voinut, eikä voi, torjua mitään EU-lakeja, olivatpa ne millaisia tahansa.

Meille myös valehdeltiin siitä, mikä on Suomen painoarvo EU:ssa. Se on koko ajan ollut minimaallinen. Suomi ei ole koskaan ollut missään EU:n ytimessä tai mukana päätösten teossa, vaan lähinnä seisonut porstuassa kiltisti ja kuunnellut ja nyökytellyt, kun isommat ovat sitten tulleet kertomaan mitä pitää seuraavaksi tehdä.

Koska ryssäkauhuiset suomalaispoliitikot ovat aivan samanlaisia paskasyöjiä nyt kuin Neuvostoliitonkin aikana, he toimivat aivan samoin kuin silloinkin. Paskansyöjähän oli termi, jolla suomalaispoliitikkoja kutsuttiin Neuvostoliiton valtapiireissä, koska suomalaiset söivät mukisematta kaiken paskan, jota niille syötti. Nyt syöttäjät tulivat ja tulevat lännestä, ja suomalaispoliitikot syövät mukisematta ja hampaat säihkyen kaiken paskan mitä heille syötetään.

Suomalaispoliitikkojen orjamentaliteetti on niin syvällä, että kun heille määrätään lisää maksuja ja kuluja, he kiittelevät siitä. Kun kansakuntamme menetti 350 miljoonaa, ministeri Stubb intoili sen olevan "fantastista". Hän oli todellakin mielissään siitä, että suomalaiset menettivät satoja miljoonia. Se oli hänen mielestään "ihan oikein". Tietenkin oli, koska Stubb on juuri niitä poliitikkoja, joita neuvostoliittolaiset olisivat kutsuneet 1970-luvulla paskansyöjiksi.

Lopullinen naula maamme itsenäisyyden arkkuun lyötiin, kun Suomi liitettiin paskansyöjien toimesta euroon, eli yleiseurooppalaiseen valuuttajärjestelmään. Tämän kerrottiin tuovan kaikkea hyvää ja paljon sitäkin enemmän jokaiselle suomalaiselle. Todellisuudessa koko euro oli katastrofi, joka odotti vain laukeamistaan. Sitä suomalaiset ryssäkauhuiset paskansyöjät eivät tietenkään tajunneet, koska he nielivät jälleen kerran kaiken paskan mitä heille syötettiin.

Euro mahdollisti suurten kansainvälisten pankkien suorittaman ihmiskunnan suurimman kiristysrikoksen. Yhteisvaluutan avulla suuret pankit saivat otteen jäsenmaiden palleista ja rutistivat niin, että tuntuu. EU lähti "pelastamaan" pankkeja vain siksi, että kiristäjinä toimivat amerikkalaisten ohessa myös englantilaiset, ranskalaiset ja nimenomaan saksalaiset pankit. Mitään euromaita ei missään vaiheessa lähdetty pelastamaan, eikä pelasteta vieläkään. Olennaista oli maksaa suurille ylikansallisille pankeille, koska jos euromaat eivät olisi maksaneet, nämä pankit olisivat suistaneet maat kaaokseen. Tosin ne suistivat maat kaaokseen, vaikka saivatkin rahansa.

Liittymällä yhteisvaluuttaan paskansyöjämme luopuivat viimeisestä itsenäisyytemme elementistä. Nyt meillä ei ole omaa ulkopolitiikkaa, sisäpolitiikkaa, lainvalmistelua, eikä talouspolitiikkaa. Tämä on totuus. Joka muuta väittää, valehtelee. Koko suomalainen poliittinen päätöksentekojärjestelmä on vain EU:n paikallistason piiperrystä. Kun pääkaupunki Brysselissä päätetään jotakin, Suomi toteuttaa päätöksen. Se ei voi tehdä toisin. Tämä tarkoittaa sitä, että me emme ole enää itsenäisiä.

Mitä EU-jäsenyys on sitten tuonut tavalliselle kansalle? Tuloerojen dramaattisen kasvun, veroparatiisiyhtiöt, terveydenhuoltojärjestelmän alasajon, hyvinvointivaltion alasajon, koulujärjestelmän alasajon, vanhushuollon alasajon, ja kansalaisten kustannuksella edelleen rikastuvan eliitin.

Muistona itsenäisyydestämme meillä on vielä kansallinen armeija, jota ollaan kuitenkin koko ajan luovuttamassa ulkomaalaisten päätöksentekijöitten käsikassaraksi. Suomalaiset sotilaat ovat sotineet Afganistanissa kohta kymmenkunta vuotta ilman, että tavallisella kansalla on mitään käsitystä siitä, että Suomi on sodassa. Sekin on ollut aivan tarkoituksellista, sillä tuolla sodalla ei ole koskaan ollut mitään tekemistä suomalaisten tai Suomen kanssa. Se on ollut amerikkalaisten sota, jonne paskasyöjät ovat suomalaiset lähettäneet.

Ainoa myönteinen asia on ollut tuontiautojen verotuksen muutos. Nyt yksityinen kansalainenkin voi tuoda auton EU-maista Suomeen. Pitkäänhän se ei ollut mahdollista, vaikka EU lait sanoivatkin toisin. Se johtui siitä, että kaikissa liittovaltioissa satraapit, eli paikallishallitsijat, rikkovat liittovaltion lakeja jos ja kun siitä on heille hyötyä, ja jos he vain pystyvät. Näin oli Neuvostounionissa ja näin on myös Euroopan Unionissa.

Lyhyesti sanottuna emme ole enää itsenäinen kansakunta. Meillä ei ole omaa valuuttaa, omaa talouspolitiikkaa, omaa ulkopolitiikkaa, eikä omaa lainsäädäntöä. Kaikki nämä ovat alisteisia Euroopan Unionin päätöksille. Ja toisin kuin Neuvostounionissa, Euroopan Unionissa ei ole mitään lakeja siitä eroamisen varalle. Neuvostoliiton perustuslaissa oli selvät menettelytavat eroamiselle. EU:ssa sellaisia ei ole, koska EU:sta ei voi erota laillisesti.

Kun huomenna sytytätte kynttilät, sytyttäkää ne itsenäisen Suomen muistolle, sillä sitä Suomea ei enää ole. Kun kuuntelette paskansyöjiemme puheita, muistakaa, että jokainen heistä valehtelee, jos väittää maamme olevan itsenäinen. Sitä se ei enää ole De Jure, eikä De Facto.

PS. Blogiini oli tullut kaksi kommenttia, joita ei sitten näkynytkään missään. Eli jos huomaat, ettei kommenttiasi ole julkaistu, laita uutta tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Olen kanssasasi samaa mieltä,.Suomi oli ehkä" itsenäinen "Neuvostoliiton aikaan vaikka tulihan sieltä silloin tällöin moitteita ja vaatimuksiakin toimintatavoista mutta pääasiassa riitti päättäjien yhteiset ryyppäjäiset ,poskipusut ja ystävyyden vakuuttelut. Tosiasia on kuitenkin että paras hallintatapa on luoda uhkakuvia,kansa on pelokas ja nöyrä.Nyt sama kaava toistuu jos emme tottele työpaikat häviävät,hyvinvointivaltio murentuu,suomalaiset joutuvat käytännössä helvetin kadotukseen olkaamme nöyriä alamaisia.Harasoo

    VastaaPoista
  2. Aivan totta - joka sana!

    VastaaPoista