perjantai 1. heinäkuuta 2022

EUROOPAN UNIONIN AIHEUTTAMA NETTOTAPPIO SUOMEN KANSANTALOUDELLE
Eri laskutavoista riippuen Suomi on hävinnyt EU-jösenyytensä aikana käsittämättömän määrän rahaa. Ja koska Suomen valtion rahat ovat verorahoja tämä tarkoittaa jokaiselle suomalaiselle koituneita nettotappioita.

Minimisumma on 202 390 000 000 euroa. Toisella laskutavalla päädytään summaan 356 390 000 000 euroa. Tuo on siis se hintahaitari, jonka me suomalaiset olemme maksaneet siitä ilosta, että vaaleilla valitsemattomat komissaarit voivat määräillä miten elämme omassa maassamme. Joidenkin mielestä tämä on hienoa ja oikein hyvä asia. Olen itse eri mieltä. 

Jos Pariisi tai Lontoo olisi menettänyt 30 vuodessa parisataa miljardia rahaa nuo suurkaupungit olisivat raunioslummeja. Molemmissa on asukkaita hieman Suomea enemmän. Jokainen voi kysyä itseltään minne meidän tiekunnostusrahamme ovat kadonneet? Miksi "hyvinvointialueet" oli pakko perustaa? Miksi sairaaloita, terveyskeskuksia, kouluja ja muita on lakkautettu EU-jäsenyyden aikana satoja? Miksei Suomella ole varaa hoitaa vanhuksiaan ja sairaitaan?

Koska kaikki rahat jaellaan pitkin poikin Eurooppaa. Ministeri Tuppuraisenkin mukaan suomalaiset eivät saa ajatella suomalaisten etua. On siis hallituksen virallinen linja ajatella joiden muiden, kuin suomalaisten etua. Ilmeisesti EU:n. 
Jäsenmaksujen nettotappiot ovat olleet 
2020 -781 miljoonaa.
2019 -559 miljoonaa.
2018 - 581 miljoonaa.
Näin siis Valtioneuvoston oman kertoman mukaan. Mitä EU kertoo? No se kertoo näin:
"Since its accession to the EU the country has paid to the European Union EUR 11647 million over what it has received."
 
Nettotappiomme jäsenyyden ajalta on siis pelkissä jäsenmaksuissa 11 miljardia 647 miljoonaa euroa. Pelkissä jäsenmaksuissa. Tämä tarkoittaisi siis kokonaismenestyksissä kolme miljardia edellä esitettyä isompia lukuja. Eli haitari olisikin todellisuudessa 205 390 000 000 - 359 390 000 000 euroa kansantaloudestamme Euroopan Unioniin kadonnutta pääomaa. Mikä kansantalous voi kestää tällaista kuppausta? Ei mikään.

Nettotappio jäsenmaksuissa tarkoittaa selkokielellä sitä tappiota, joka jää absoluuttisesti maksettavaksemme. Tämän verran olemme siis hävinneet pelkissä jäsenmaksuissa. Näiden päällehän tulevat sitten muut tuet maailman suurimpiin kuuluville talousmahdeille Saksalle, Ranskalle, Italialle ja Espanjalle. Niitä tukemalla saamme kuulema noista maista hirveästi tilauksia. En ole nähnyt yhtään tilastoa, jolla osoitettaisiin että kun Suomi antoi Italialle 4.1 miljardia, italialaiset tilasivat ihan hirveästi tavaraa Suomesta. Tai että mikään muukaan EU-maa olisi tehnyt niin. 

Raaka tosiasia on se, että Euroopan Unionin jäsenyys on tuhoamassa koko sen Suomen, joka sotien jälkeen rakennettiin suomalaisten toimesta suomalaisille. Tämän tuhoamistyön tekevät eduskunta, puolueet ja virkamiehet. Köyhyys Suomessa on EU-jäsenyyden aikana viisinkertaistunut. Se kertoo jo kaiken.

Karmenita tässä kaikessa on tietenkin se, että EU-jäsenyys on edelleen perustuslakimme ja  rikoslakimme vastainen hanke. EU on siis lakiemme vastaista toimintaa. Se tarkoittaa sitä, että jokainen tuohon toimintaan osallistuva virkamies, ministeriö, valtion laitos, puolue, eduskunta, hallitukset ja muut ovat rikollisia. Ne ovat siis järjestäytynyttä rikollisuutta. 

Mutta Me hyödymme tästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti