lauantai 18. joulukuuta 2021

EU-HYÖTYJÄ SUOMELLE: KÖYHYYS NOIN VIISINKERTAISTUNUT

Ruokajonossa

 Meille on hoettu kohta runsaan neljännesvuosisadan ajan kuin me kaikki hyödymme Euroopan Unionin jäsenyydestä ja kaikki hyötyvät eurosta. Se on umpimätä vale. Suomi on tuhoutumassa tässä pienen eliitin ja ulkomaalaisia tahoja palvelevien satraappien yhteiskuntakokeessa. Viimeisen 25 vuoden aikana valtion talous on ajettu velkasuohon, kansalaisten varallisuus ja tulotaso ovat laskeneet muihin pohjoismaihin verrattuna, kouluja ja oppilaitoksia on suljettu, kuten pandemiakin on paljastanu terveydenhoitojärjestelmä on ajettu alas ja se ollaan tuhoamassa sote-projektilla afrikkalaiselle tasolle, ja köyhyys on noin viisinkertaistunut. Jokainen voi ihan rauhassa piipittää kuin hyvin menee, mutta numerot eivät valehtele. Ne eivät ole mielipiteitä. Niitä voidaan kyllä selitellä parhain päin ja selitelläänkin, tulkitaan mieluisella tavalla, mutta itse numerot eivät valehtele. Kun 1990-luvun alun lamavuosina maassa oli noin 200 000 köyhää, nyt heitä on noin 1 000 000.Toki näitäkin lukuja on manipuloitu milloin milläkin tavalla. Suomalaiset virkamiehet ja poliitikot ovat laskeskelleet omilla tavoillaan, siirrelleet käyhyyden rajoja parempien tilastojen aikaansaamiseksi, mutta niin tai näin: köyhiä on nykyisin tässä maassa noin miljoona.


Jotta tilanteen karmeus tulisi oikein hyvin esille, lienee syytä katsoa tulotietoja. Kaikista veronalaista tuloa saavista henkilöistä 2 339 000 tienaa alle 20 000 euroa vuodessa. Siis toisin sanoen: yli kaksi miljoonaa suomalaista elää alle 1600 euron kuukausituloilla, miinus verot. Ja kun veroista puhutaan, kannattaa muistaa että työttömyysturvan veroprosentti on 20%. 

https://www.tilastokeskus.fi/tup/suoluk/suoluk_tulot.html

Itseasiassa tuli itsekin tuossa hiukan valehdeltua. Noista pienituloisista valtaosa eli 1 484 000 elää alle 10 000 euron VUOSITULOILLA. Siis lähes puolitoista miljoonaa suomalaista elää alle 833 euron kuukausitulojen varassa. Tästä 1,4 miljoonasta vain hyvätuloisin osa tienaa tuon 833 euroa kuusa, valtaosa ei sitäkään.

Ruokajonossa

Tätä meille myydään edelleen menestystarinana. Meille uskotellaan päivästä toiseen, että tämä on kaikki puhdasta hyötyä. Köyhtyvä kuristuva siirtomaa Suomi on meidän parhaaksemme. Hieman kuten eräs sodan aikana toimineen Einsatz Gruppen sotilas selitti tekojaan sodan jälkeen: "Mielestäni oli armollisempaa ampua heidät (juutalaiset) välittömästi kuin lähettää kärsimään leireille." Ehkä poliitikkomme ajattelevat samalla tavalla. Parempi tuhota Suomi mahdollisimman nopeasti ja vauhdilla, kuin antaa sen rappeutua unionin siirtomaana pikkuhiljaa ja pitkittää suomalaisten kärsimyksiä. 

Ruokajonossa

Syy tähän kaikkeen on oikein hyvin tiedossa. EU ja euro. Ne ovat vieneet ja vievät Suomelta ja suomalaisilta rahaa, pääomia pois. Miljardeja  ja miljardeja katoaa Euroopan Unionin tarpeisiin koko ajan. Valtio ottaa välittömästi miljardeja lisää lainaa antaakseen ne sitten suoraan ulkolaiselle isännälleen Euroopan Unionille. Samaan aikaan kotimaassa suomalaisiin alkuasukkaisiin kohdistetaan täysin tietoista ja suunniteltua kurjistamispolitiikkaa, yhteiskunnan alasajoa. Tämäkään ei ole mielipide. Se on fakta. Terveydenhoitoon ei ole varaa. Kouluihin ei ole varaa. Mihinkään suomalaisten tarvitsemaan ei ole varaa, mutta Euroopan Unionin tarpeisiin löytyy aina määrättömästi rahaa, jos ei muuten niin surutta lainaamalla. Tämäkin on fakta.

RUOKAJONO

Tälle maamme tuhoamispolitiikalle on olemassa vaihtoehto. Sen sijaan, että talouspolitiikkamme suunta ja taloutemme parametrit määritellään tuhansien kilometrien päässä ulkomaalaisten toimesta, ne voitaisiin tehdä itse. Jos ottaisimme rahapolitiikan ja talouspolitiikan päätösvallan takaisin itsellemme, tilanne muuttuisi. Siihen tarvitaan oma raha ja itsenäisyys. Kumpaakin lähes kaikki niin sanotut "kansanedustajat" ja puolueet vastustavat. Jos ja kun kansa ymmärtäisi kuvion, mitähän se ajattelisi asiasta?3 kommenttia:

 1. Kielellis-kulttuurinen kansallisvaltio on ollut ainoa yhteiskuntasysteemi joka on pystynyt järjestämään ihmisilleen edes jonkinlaisen sosiaaliturvan. EU-molokki on pelkkä kattotason keinottelukulissi, jolla ei ole eikä tule olemaan minkäänlaista todellista roolia sosiaalisen tasaamisen operaattorina.

  Keskitysleirin portin päällä ollut teksti "Arbeit macht frei" kuuluu nykyisessä muodossaan "Työ on parasta sosiaaliturvaa". Sitä hokevat melkein kaikki poliitikot laidasta laitaan. He ovat toki ratkaisseet oman työllisyytensä, mutta tehtävistään kansankokonaisuuden edunvalvojina heillä ei ole aavistustakaan.

  VastaaPoista
 2. Hienoa lukea taas näitä kirjoituksiasi. Olenkin ahkerasti linkannut niitä kavereilleni toivehikkaana, että joku lamppu syttyisi ja alkaisi perehtymään näihin asioihin kriittisesti eikä uskoisi vain sitä propagandaa mitä valtamedia meille suoltaa.

  Hyvää Joulun odotusta ja Uutta vuotta! Sikäli kun tässä tilanteessa voi tulevalta vuodelta enää mitään hyvää odottaa :(.

  VastaaPoista
 3. Näinpä.
  Jos jokin EU-vastustajat olisivat osanneet kertoa kuinka Suomi 25 vuoden päästä, niin kukaan ei olisi sanomaa uskonut. Paljon lievempiä haittoja osattiin odottaa, jotka nekin olivat riittäviä jäsenyyden torppaamiseen. Propaganda ja sumutus jäsenyyden puolesta vain oli niin massiivista.
  16.10., mikä oli kansanäänestyspäivä, pitäisi nimetä Kansallisen alennustilan päiväksi.

  VastaaPoista