keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

MIKSI FIXIT ON AINOA MAHDOLLISUUS

Suomi liitettiin 1995 Euroopan Unioniin massiivisen ja valheellisen kampanjan avulla. Meille valehdeltiin suoraan, ettei markka katoa, vaikka valtiojohto tiesi jo 1992 että niin tulee käymään. Meille valehdeltiin, että ruoan hinta tulee laskemaan, vaikka toisin kävi. Mikään EU-jäsenyysvalheista ei pitänyt paikkansa ja kaiken kukkuraksi järjestettiin ei-sitova kansanäänestys, jonka perusteella liittymispäätös tehtiin. Tämän jälkeen ei tässä maassa ole kansanäänestyksiä näin tärkeistä asioista järjestetykään ja kansalaisaloitteetkin jätetään yleensä käsittelemättä, lain vastaisesti nekin.

Samana vuonna 1995 Suomi rekisteröitiin sekä Suomen yritysrekisteriin, että Yhdysvaltojen pörssien ylläpitämään yritysrekisteriin. Meille valehdeltiin, että asia ei merkitse mitään, koska se auttaa vain helpottamaan Suomen EU:lle tekemiä alv-tilityksiä. Se oli ja on valhe. Yritysrekisterissä Suomen valtio -nimisen yrityksen toimialaksi on nimetty Kaikki valtiollinen toiminta. Se siis tarkoittaa koko valtiota ja sen kaikkia toimintoja. Tämä oli ja on rikos. Tällä päätöksellä Suomen perustuslaillinen valtiojärjestys kumottiin, sillä yrityslainsäädäntö koskee myös Suomen valtio -nimistä firmaa. 

Vuonna 2002 Suomi liitettiin lain vastaisesti euroon ja omasta valuutasta, rahasta, luovuttiin. Asian teki helpoksi sekin, että asia oli päätetty jo kymmenen vuotta aikaisemmin. Meille ei vain koskaan kerrottu sitä. Nykyinen presidentti Niinistö ilmoitti suureen ääneen, että jäämällä euron ulkopuolelle, Ruotsi tulee maksamaan "erittäin raskaan hinnan" taloudellisesti. Toisin kävi. Meidän kansantaloutemme on kärsinyt hirvittäviä menetyksiä ja massiivisen velkaantumisen. Ruotsi ei. Vientimme tökkii, Ruotsin ei. Ruotsilla on oma raha.

Vuoden 2015 eduskuntavaaleja edeltäneessä televisioidussa täysistunnossa silloin pääministeri Alexander Stubb ilmoitti painokkaasti, että "olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin." Hän myös toisti lauseen painottaen. Yksikään kansanedustaja ei reagoinut asiaan millään tavalla, eikä yksikään media tarttunut aiheeseen. Lausehan tarkoitti koko talouspolitiikan päätösvallan siirtymistä Brysseliin. Toki näin oli ollut jo aikaisemmin.

Kukaan ei koskaan kertonut meille, että kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, yksi ehdoista oli se, ettei Suomi enää voi lainata rahaa omalta keskuspankiltaan. Kaikki valtion ottama laina tuli ottaa "markkinoilta" eli yksityisiltä liikepankeilta. Vuoteen 2015 näiden lainojen korkoja oli maksettu  noin 70 miljardia. Muitakin massivisia menetyksiä on ollut. Suomen talouden lopullinen tuho varmistui, kun EU perusti Euroopan keskuspankin EKP:n, jonka johto miehitettiin amerikkalaisen liikepankki Goldman Sachsin entisillä johtajilla. Tämän jälkeen Suomella ei ollut enää omaa  talouspolitiikkaa.

EU-jäsenyys tarkoitti myös Suomen tasavaltaisen demokratian kaatumista. Korkeinta päätösvaltaa ei enää käyttänyt kansan valitsema eduskunta, vaan EU-komissio ja europarlamentti. Teille valehdeltiin ja valehdellaan asiasta edelleen. EU-parlamentti vahvisti asian julkilausumallaan vuonna 2016, jolloin se totesi olevansa "ENSISIJAINEN PARLAMENTTI KOKO EU:N ALUEELLA". Yksikään suomalainen poliitikko, virkamies tai päättäjä ei edes kommentoinut asiaa, vaikka se teki Suomen eduskunnasta toissijaisen parlamentin Suomessa. 

Itsenäisyyden menettäminen on jo itsessään hirvittävä asia, mutta kun siihen yhdistyy koko valtion talouden tietoinen tuhoaminen, olemme tekemisissä totaalisen katastrofin kanssa. Teille ei vain kerrota mitään, tai valehdellaan päin naamaa. Onneksi viralliset ja julkiset numerot puhuvat puolestaan. Meidän ei tarvitse spekuloida lainkaan, ei esittää arvioita eikä mielipiteitä. Voimme katsoa kylmiä lukuja ja todeta, että EU on ollut suomalaisille taloudellinen katastrofi. Velkaa oli toukokuussa yli 123 miljardia euroa virallisestikin.
Voimme tarkastella Suomen "hyötyä" EU-jäsenyydestä erilaisin taulukoin. Tässä viimeisimpiin lukeutuva pylväsdiagrammi, joka sisältää myös ennusteen lähivuosille. Velkaantuminen jatkuu.
Lyhyemmälläkin tarkastelujaksolla näemme, että valtio on ottanut koko finanssikriisin jälkeisen ajan lisää velkaa.
Kun tarkastelemme pidempää aikajakso, käy selvästi ilmi, että EU-jäsenyys on syy valtion talouden velkaantumiseen. EU-valmisteluthan aloitettiin jo 1980-luvun lopulla ja pantiin toimeen juuri ennen 1990-luvun alun lamaa, syventäen velkakriisiä pahimmalla mahdollisella tavalla ns. valuuttalainoilla. Ne olivat seurausta poliitikkojen ja virkamiesten EU-valmisteluista, joilla maata pantiin EU-kuntoon.
Kun tilannetta tarkastellaan vuosikymmenien aikajanalla, tilanteen karmeus käy sitäkin selvemmäksi. Jokainen voi katsoa paljonko Suomella oli velkaa hävityn toisen maailmansodan jälkeen ja paljonko jälleenrakennuskaudella velkaannuttiin. Kun Suomea ryhdyttiin muokkaamaan EU-kuntoon, yksi ehdoista oli pääomaliikenteen vapauttaminen. Niin myös tehtiin ja kun katsotte tilastoa, näette että massiivinen velkaantuminen alkoi juuri silloin, 1980-luvun lopulla. Tästä syystä lamastakin tuli niin paha kuin siitä tuli. Mikäli valtio olisi ollut entisensä, olisi 90-luvun lamakin jäänyt kevyemmäksi.


Jokainen täyspäinen, lukutaitoinen normaali ihminen näkee kylmistä luvuista, että puheet siitä että Suomi hyötyy EU:sta ovat täyttä roskaa. Jokainen lukutaitoinen näkee, että jokainen niin sanova valehtelee. Näin meille vakuuttelevat poliitikot ja virkamiehet toinen toisensa perään, mutta kenen etua he ajavat? Kenelle he tekevät töitään? Eivät tälle maalle tai kansalle. Kokonaisuutena tämä maa ja kansa ovat kärsineet taloudellista tappiota ja velkaantuneet merkittävästi. Velan lisääntyessä on jouduttu ajamaan kotimaista infraa alas rahapulaan vedoten. Samaan aikaan, kun suomalaisten palveluista on leikattu kymmeniä miljardeja on otettu lisävelkaa kymmeniä miljardeja Kun laskette hallitusten tekemien leikkausten määrän yhteen otetun velan määrän kanssa, saatte loppusummaksi loppulaskun. Sen verran EU teille maksaa. Se on totuus siitä kuinka paljon hyödytte EU:sta. Ja nämä ovat pelkkiä lukuja. Kyse ei ole mielipiteestä. Kyse ei ole arviosta. Kyse on kylmistä luvuista.

Ja jos joku siellä yrittää selitellä jotakin EU:lta saaduista tuista, todettakoon ettemme saa senttiäkään. Me saamme vain osan sinne antamastamme rahasta takaisin. Juuri siksi olemme niin sanottuja nettomaksajia. Pelkissä jäsenmaksuissa olemme ottaneet puhdasta peränettoa yli kuusi miljardia. Eli jokainen joka sanoo, että EU antaa meille tukea, valehtelee tai ei tiedä mistä puhuu. EU ei anna meille yhtään mitään. Me saamme vain jokusen murusen takaisin sinne kippaamistamme rahoista.


Voimme tarkastella jopa puoluekohtaisesti miten paljon mikäkin puolue on ollut velkaannuttamassa meitä kaikkia. Eli mitkä puoleet ovat olleet innokkaimpia ottamaan lisävelkaa ja olleet mukana ottamassa sitä meidän kaikkien maksettavaksi. Tämä tilasto ulottuu valitettavasti vain vuoteen 2017, mutta on paljon puhuva. Tämä sopii muistaa varsinkin nyt, kun kokoomus kovaan ääneen moittii valtiota velkaantumisesta. Sillä ei olisi varaa sanoa yhtään mitään.

Ainoa keino päästä eroon tästä katastrofista on EU-ero eli FIXIT. Finn Exit. Jos pysymme Euroopan Unionissa, maamme on tuhottu ja katoaa kartalta hiljakseen. Minä en halua sitä. Haluatko sinä?

8 kommenttia:

 1. Täyttä asiaa. FIXIT - Suomen on irtaannuttava EU:sta ja eurosta.

  VastaaPoista
 2. En halua minäkään!

  FiXiT sopii mulle oivallisesti,
  koska olen aina vastustanut
  €uvostoliittoa.

  VastaaPoista
 3. olen ollut 20+ vuotta samaa mieltä (ei EU, ei EUR) ja suu vaahdossa puhunut sukulaisille, ystäville, työkavereille ja tuntemattomille.. mutta on kuin seinille puhuisi.. ei vaan älyvalo pilkahda.. menetetty kansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmalle osalle kansaa tuntuu olevan aivan liian vaikea uskoa, että meidän omat hallituksemme ovat jo vuosikymmeniä tahallaan tuhonneet Suomea globalisteilta saamiensa käskyjen mukaisesti. "Natseja" ja "Venäjän trolleja" vaan kauhistellaan.

   Poista
  2. Samaa mieltä - ei älyvaloa pilkahda, kenessäkään lähipiirissä. Tai no muutama kaveri samaa mieltä!

   Poista
 4. Minulla on iso suku, ja runsaasti työkavereitä ym muut ystävät -, kukaan heristä ei ole vuosiin kannattanut EU:ta ja euroa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat faktat,odottelu saa riittää,ero EU:sta ainoa vaihtoehto

   Poista