tiistai 21. toukokuuta 2019

VIISI EU VALHETTA

Kun tässä maassa taas on kuukausitolkulla kehua retosteltu Euroopan Unionin siunauksellisuutta ja sitä kuinka tärkeää suomalaisten on alistua ylikansallisen liittovaltion komentoon ja nauttia alusmaan asemasta, lienee paikallaan ampua alas ne keskeiset EU-valheet, joita valtamedia ja poliitikot ovat niin maireasti viimeaikoina levitelleet.

1. Euroopan Unioni myöntää Suomelle taloudellista tukea

Valhe.
Euroopan Unioni ei anna suomalaisille senttiäkään. Sen sijaan se antaa takaisin osan niistä veromiljardeista, jotka Suomi sinne antaa. Eli jokainen EU-tukisentti on itseasiassa suomalaisten veronmaksajien rahaa, joka on vain kiertänyt Brysselin kautta. Tätä termi Nettomaksaja tarkoittaa. Me maksamme EU:lle enemmän kuin sieltä saamme. Jokainen sentti jonka Suomi sinne syytää on sinun ja jokaisen suomalaisen veronmaksajan taskusta. Jotta eurostoliittolaiset ja eurotrollien valheet tulisivat oikeaan valoon, lainaamme tässä asiassa Euroopan Unionin omaa sivustoa eli Eurooppatiedotusta. Sen taulukot osoittavat vastaanpanemattomasti, että me emme saa EU:lta senttiäkään yhtään mitään tukea, vaan osan omistamme takaisin. Eli olemme "Nettomaksaja"-maa, eli rahoitamme Euroopan Unionin kautta mm. Eestiä ja muita maita. Avokätisesti.
https://eurooppatiedotus.fi/suomi-ja-eu/suomen-eu-jasenmaksut/
Kyseisessä kuvassa on pelkistä jäsenmaksuista aiheutunut taloudellinen nettotappio. Kun mukaan lasketaan euron tukemiseen hukatut kymmenet miljardit, euromääräyksistä johtuneet valtion velkojen maksut jne. ollaankin jo vähintään toista sataa miljardia miinuksella, jopa yli 200 miljardia miinuksella. http://rayhablogi.blogspot.com/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html

2. Suomen valtion talous on hyötynyt Euroopan Unionin jäsenyydestä

Valhe.
Euroopan Unionin jäsenyys on suurin yksittäinen syy valtion jatkuvaan velkakierteeseen ja velkaantumiseen. EU-jäsenyys on ollut Suomelle taloudellinen katastrofi, jollaista ei maamme historiasta löydy. Sotakorvaukset ja velat olivat pikkusummia verrattuna EU:n suorittamaan suonen iskuun. Vuoden 2008 finanssikriisi oli täysin EU-vetoinen ja sen jälkeinen valtion velkaantuminen on ollut sensaatiomaisen nopeaa. Erityisen hurjaa velkaantuminen on ollut säästäjinä ja leikkaajina itseään kehuvien keskustan ja kokoomuksen aikana. Kuten alla olevasta kuvasta näkee, valtion velka on kaksinkertaistunut vuosien 2009-2019 välisenä aikana ja on nyt yli sata mijardia. Tämä siitä huolimatta että valtio on ajanut suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa alas ryminällä ja leikannut menojaan miljarditolkulla. Kysymys kuuluu: minne nuo kymmenet miljardit katoavat? Eivät ainakaan kouluihin, sairaaloihin, terveyskeskuksiin, lastentarhoihin jne. Ainoa selitys on Euroopan Unionin Molokin kita.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html


3. Euroopan Unionin jäsenyys on lisännyt Suomen turvallisuutta

Valhe.
Jäsenyys on vetänyt Suomen ja suomalaiset mukaan ulkomaisiin konflikteihin, joihin meillä ei ole osaa eikä arpaa. Kärsimme tuhansien työpaikkojen, satojen miljoonien investointien ja miljardien eurojen ulkomaankauppamenetykset, koska EU asetti Venäjälle pakotteita lännen itsensä aloittaman Ukrainen sisällissodan vuoksi. Kaiken lisäksi mikään muu EU-maa ei edes noudata näitä pakotteita, eikä noudata Yhdysvallatkaan. Mercedes Benz ilmoitti avaavansa kolme tehdasta Venäjälle, Saksalla on laajaa taloudellista yhteistyötä Venäjän kanssa, Itävaöta, Tsekki, Unkari, Italia, Kreikka ja Espanja eivät edes teeskentele mitään pakotteita, USA käy normaalisti kauppaa Venäjän kanssa jne. https://www.census.gov/foreign-trade/balance/c4621.html
EU-jäsenyys on vienyt suomalaisia sotimaan Irakiin ja Afganistaniin, maihin joiden kanssa meillä on ollut hyvin vähän tai ei-ollenkaan mitään tekemistä missään mielessä. Miksi? Mitä suomalaiset tekivät Afganistanissa kymmenen vuoden ajan? Miksi he olivat siellä? Eivät ainakaan turvaamassa isänmaataan. Sensijaan miehitysjoukoissa oleminen toi Suomenkin islamistiterroristien ohjelmalistalle ja teki suomalaisista heidän vihollisiaan. Miten se lisäsi maamme turvallisuutta? Ei tietenkään millään tavalla. Vainajiltakaan ei vältytty.

Jokainen voi myös muistella mielessään vuoden 2015 turvapaikanhakijakriisiä. Se oli EU-operaatio. Euroopan Unioni oli antanut määräyksen, että Suomi vastaanottaa kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita. Se selvisi jo keväällä 2015, kun Kunta-lehti kirjoitti aiheesta. Kun EU-kokoukseen osallistuneelta pääministeri Sipilältä kysyttiin asiasta tuoreeltaan Brysselissä, hän vastasi ohimennen: Asiasta päätettiin keväällä (eli joko vuoden 2015 vaalien aikaan tai heti niiden jälkeen.). Eli syksyn 2015 maahanryntäys ei ollut sattuma tai vahinko, vaan Euroopan Unionin operaatio. Juuri siksi Ruotsin valtio toi junilla ja busseilla 32 000 ulkomalaista Suomeen länsirajan kautta ilman, että yksikään raja- tai tullimies nosti edes sormeaan tulijatulvan edessä.
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/01/operaatio-pakolaiskriisi-onnistui.html
Myöhemmin MIGRI ja viranomaiset tunnustivat, että heiltä oli kateissa tuhansia Lähi-idän sotatoimialueilta maahantulleita nuoria miehiä. Kiitos Euroopan Unionin. Jokainen voi miettiä kuinka tämä lisäsi suomalaisten turvallisuutta.

4. Euroopan Unioni on demokraattinen

Valhe.
Euroopan Unioni ei ole demokraattinen. Se on demokratian irvikuva. Teistä yksikään ei osallistu yhdenkään komissaarin valintaan, eikä yksikään komissaari koskaan edusta teitä, suomalaisia tai Suomea. Jokainen komissaari edustaa vain ja ainoastaan Euroopan Unionia, joka on lähes sama kuin komissio. Komissio johtaa ja hallitsee Euroopan Unionia yli kansallisten virkamiesten ja poliitikkojen. Suomen presidentti ei voi sanoa yhtään mitään yhdellekään komissaarille, eikä yksikään suomalainen ministeri voi antaa yhdellekään komissaarille mitään määräyksiä, ei edes kehoituksia. Euroopan Unionin parlamenttiin valitaan 12 suomalaista euroedustajaa eli meppiä, jotka eivät edusta europarlamentissa lainkaan Suomea tai suomalaisia, vaan europarlamenttiryhmiään. Euroopan Unionin parlamentissa ei edes käsitellä kansallisia kysymyksiä kuten Suomen ongelmia. Ne ovat liian mitättömiä ja olemattomia sille. Suomella kun ei ole mitään poliittista tai taloudellista painoarvoa Euroopan Unionissa. 13 suomalaismeppiä istuu 738 ulkomaalaisen keskellä puhumassa kaikesta muusta paitsi kotimaansa asioita. He eivät edusta edes kotimaisia puolueitaan, vaan europuolueita, joita suomalaisessa uuskielessä kutsutaan euroryhmiksi. Mutta ne ovat europarlamentin puolueita, joilla ei ole mitään tekemistä Suomessa olevien puolueiden kanssa. Ikävä totuus on se, ettei teitä ja teidän kotimaatanne edusta kukaan eikä mikään Euroopan Unionissa. Niin demokraattinen tämä ylikansallinen hallintokoneisto on.

5. Euroopan unionin jäsenyys on taannut talouskasvun

Valhe.
Euroopan Unioni ja euroalue ovat globaalin talouden paikallaan polkijoita. Valtamedia ja suomalaiset poliitikot eivät kerro teille tästä yhtään mitään, koska jos he puhuisivat totta, heidän EU-perusteiltaan katkeaisivat tukijalat tältäkin osin. Todellisuudessa selllainenkin maa kuin Etiopia on kaksinkertaistanut bruttokansantuotteensa samalla kuin EU ja euroalue ovat polkeneet visusti paikoillaan. Todellisuudessa EU on pudonnut Kiinan, Venäjän, Intian ja lukemattomien muiden maiden kelkasta jo aikoja sitten. Talouskasvu on ollut lähes olematonta. Itseasiassa maailmalla pidetään melko varmana, että EU kokee taloudellisen alamäen ennemmin tai myöhemmin, ja että sen viimeisen kahden vuosikymmenen talouskasvua pidetään suorastaan latteana. Jokaiselle, joka tarkastelee kokonaistilannetta kylmän rauhallisesti, on täysin päivänselvää, että itsenäinen Suomi olisi taloudellisesti paljon paremmassa asemassa kuin EU:n vankina ja talouskasvumme olisi täysin toista luokkaa.
https://www.theguardian.com/business/2018/oct/30/eurozone-growth-slumps-to-lowest-level-in-over-four-years
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-07/europe-s-economic-outlook-seems-to-be-going-from-bad-to-worse
https://www.nytimes.com/2018/10/30/business/eurozone-economy-gdp.html
https://www.cnbc.com/2019/05/09/these-european-regions-havent-recovered-from-the-financial-crisis-now-populist-breeding-ground.html
https://www.cnbc.com/2019/05/09/these-european-regions-havent-recovered-from-the-financial-crisis-now-populist-breeding-ground.html
https://www.ft.com/content/80cd7b82-0532-11e9-9d01-cd4d49afbbe3
https://www.economist.com/finance-and-economics/2019/01/24/the-euro-area-is-back-on-the-brink-of-recession

Kunniamaininta: Suomi ei pysty yksin neuvottelemaan kauppasopimuksia suurten maiden kuten Kiinan kanssa.

Absoluuttinen valhe. Islanti solmi kauppasopimuksen Kiinan kanssa. Islannin väkiluku on pienempi kuin Helsingin. Miten se kykeni siihen, jos Suomi ei kykenisi? Tottakai Suomi kykenisi tekemään kauppasopimuksia minkä maan kanssa tahansa ja nimenomaan sellaisia sopimuksia, jotka hyödyttävät Suomea ja suomalaisia. Me pystyisimme tekemään niin, JOS olisimme itsenäinen, suvereeni kansakunta, itsenäinen valtio, sensijaan että olemme ylikansallisen systeemin orjia. Tuo systeemi ei ajattele meidän etuamme laisinkaan. Se ajattelee "koko EU:n etua", eli tuon ylikansallisen koneiston etua, eikä se ole koskaan ollut, eikä voi ollakaan sama kuin Suomen tai suomalaisten etu.

Joka muuta väittää on höpöhöpöpopulisti.

16 kommenttia:

 1. Kiitos, kun jaksat tuoda totuutta esiin. Pelkään pahoin, että meidän autuaan aivopesty kansamme äänestää kuitenkin liittovaltion etuun pyrkivät mepit myös näissä eurovaaleissa. Vasemmistokin on paskat housussa peloissaan "äärioikeiston uhan" edessä, jollaiseksi kaikki isänmaalliset, todelliset kansan edun puolella olevat on demonisoitu. He tulevat äänestämään liittovaltiokehityksen puolesta mieluummin kuin kansallisvaltioiden etua ajavia.Kansa tullee heräämään liian myöhään tosiasiaan, että globalistit eivät olleetkaan köyhien puolella.

  VastaaPoista
 2. kaikki kohdat täyttä skeidaa - täs sun jutus ei oo mitään järkee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todista yksin asia valheeksi mikä jutussa esille tuotiin. Valitettavasti tuo sattuu olemaan karu totuus eu:sta.

   Poista
  2. Onko sinulla omaa blogia tai muuta paikkaa jossa mahdollisesti oikaiset huomaamasi valheet? Vaikutat tietävän asoista paremmin vai tulitko vain vinkumaan?

   Poista
  3. Perusteletko kohta kohdalta missä meni vikaan.
   Jos ei mitään sanottavaa ei perusteluja ole tulossa. Vai onko?

   En itsekään perusta vasemmistolaisesta uhosta ja siitä, kuinka neukkulassa paistaa aurinko kun muualla sataa.
   Leninin isoon otsaan en siis usko, mutta nuo EU faktat on ja pysyy.
   Yksi ainoa onnistunut kauppavaltuuskunta asumaan Kiinaan muutamaksi kuukaudeksi ja koko Suomi hukkuu työhön.
   Itse täällä jo olenkin.

   Katso ruotsin kaupalliset pisteet Kiinassa. Koko maa on niitä täynnä.

   Tässä Chongqingissa mistä kirjoitan (30 miljoonaa asukasta) on pelkästään Unkarilla 8 Kiinaa puhuvaa kaupallista attaseaa.
   Miklos Nemeth ystäväni on yksi heistä.

   Ja niin on joka marketti täynnä noittenkin tavaraa.
   Maitoa juustoa, lihaa, karkkeja.viinaa.viinejä jne jne.

   Jopa Arlan maitoa voit ostaa joka kaupasta . H&M on joka nurkalla ja isosti.

   Saksa , Italia, Puola jne myyvät koko ajan ja ostajia on 1.400.000.000 miljoonainen kansa.

   Ja Suomessa jankataan prioriteetti 1. Ilmasto. Maassa missä on maailman puhtain ilma.

   Poista
 3. Todistappa yksikin kohta valheeksi, sillä jutussa kaikki pitää paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni virhe sen Irakin kohdalla.
   Suomalaisilla ei ole ollut joukkoja minkäänlaisissa taistelu tehtävissä Irakissa.
   Emme olleet mukana koalitiossa.

   Poista
  2. www.puolustusvoimat.fi Sieltä löydät nuo tiedot. Vaan tuskinpa jaksat etsiä.

   Poista
 4. Surullista,mutta totta.Ihmettelin jo aikoinaan kun mun ns älykkäät kaverit hekumoi EU liittymisestä.Paljasta maalaisjärkeä käyttämällä sen ymmärsi täydeksi fiaskoksi ja kansa hurrasi,naiset kun kananmunan hinta laski ja miehet kun luvattiin halpoja autoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvattiin 70000 työpaikkaa koska viinan hinta laskee Suomessa EU:n liittymisen jälkeen.

   Poista
 5. Yksi valhe on se, että väitetään EU:n ansioksi Euroopan rauhantila toisen maailman sodan jälkeen. Saksa ja Ranska ei ole sotineet, mutta EU:lla ei ole siihen mitään osuutta. Molempia uhkasi Neuvostoliitto, joka oli jo ottanut osan Saksaa. Piti liittoutua muiden Länsi-Euroopan maiden ja USA:n kanssa kun omat voimat ei riittäneet. Rauhan ovat taannet NATO ja USA. Riidanaiheetkin on jo poistuneet. Ei voi riidellä siirtomaista kun niitä ei enää ole ja aika on hoitanut Elsas-Lotringenin asian. Ketä enää kiinostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta että EU on enempi asioiden lomassa ja jälkeenpäin syntynyt toimi. Eikä siitä ole pitkällä aikavälillä ollut kuin haittaa. Hyvin pärjättiin ennen EU:ta ja paremmin pärjättäisiin ilman sitä. No, ainakin on tämäkin kokeiltu ja todettu huonoksi. Voi vain toivoa ettei historia toistaisi itseään, mutta asiat tuntuvat unohtuvan aina muutaman sukupolven päästä. Varsinkin kun asioita ei opeteta kunnolla tai ollenkaan.

   Poista
 6. Suomi ulos EU:sta Oma raha ja valtionpankki.

  VastaaPoista
 7. Saksa ja Ranska ja muutkin maat ovat sotineet: Jugoslavian hajoitussodassa Saksa oli mukana, Afganistanin sodassa useat EU-maat, Irakissa monet EU:n Nato-maat, Libyassa etenkin Ranska, Italia ja Englanti jne.

  VastaaPoista
 8. Sotakorvauksista selvisimme.
  EU:sta emme selviä koskaan, jos emme eroa pikaisesti.
  Tällä menolla kansantaloutemme luhistuu v. 2029. Pieni Suomi ei kestä.
  Eroon EU:sta ja äkkiä.

  VastaaPoista
 9. Mihin me Suomessa EUta tarvitaan en ole ymmärtänyt missään vaiheessa. Jos joku yrittäis puhua rehellisesti EUta jotain hyvää meille kansalaisille, niin tuleeko yhtään sanaa suusta ulos.

  VastaaPoista