keskiviikko 27. elokuuta 2014

MÖSJÖÖ PUTIN JA MORSIANTEN PETTYMYS

Kun Venäjän virallinen valtion juoppo Boris Jeltsin joutui terveytensä vuoksi luopumaan maan presidentin virasta, hän antoi homman nuorelle ja kovapintaiselta vaikuttaneelle Vladimir Putinille. Suomalaiset tshunat huippupoliitikkoja myöten olivat oitis housut nilkoissa ja samoin toimittajat. Lehti toisensa perään hehkutti kuinka mösjöö Putin oli Turussa vähän väliä ja kuinka hällä on siel puolel jokke kaverei. Suomalaiset paskansyöjäpoliitikot riensivät kilvan kertoilemaan kuinka he tuntevat mösjöö Putinin, tai siis melkeen tuntevat, tai ehkä jonkun joka tuntee sen.

Mutta eivät suomalaiset olleet yksin ihastumisensa kanssa. Mösjöö Putinia kehuskeltiin siellä täällä, olihan hän hengaillut lännessä muutenkin. Saksassa ties kuinka monta kertaa ja kuinka kauan. Oli melkein saksalainen. Oli kuunnellut teinipoika Beatlesiakin. Ja Radio Luxemburgia. Ja lintsaillut tunneilta rokin takia. Ihana mies siis!

Putin oli sairaan alkoholistin jälkeen niin vitaalinen pukumies, kravatti kireellä, ei tarvinnut pelätä että nyt se heittää takin avustajalleen ja menee johtamaan poliisiorkesteria valtiovierailulla. Putin käveli ripeästi ja harrasti judoa. Noh, olihan se ollut KGB-upseeri mutta kukapa ei olisi ollut? Ja nythän ei ollut enää Neuvostoliittoa, oli savijalkainen jättiläinen, Venäjä joka horjui haudan partaalla. Maan talous oli täysin sekaisin, gangsterit ja voryt tappoivat satoja ihmisiä vuosittain suurkaupunkien kaduilla, satoja pankkiireja murhattiin, oligarkit murhasivat toisiaan ja tielleen osuvia ja kahmivat suuromaisuuksia kappaamalla valtion firmoja ja omaisuutta, kultavarannot katosivat ulkomaille, valuuttavarannot hupenivat kuin vesi Saharassa... Kyllä, Putin oli juuri sopivan näköinen kaveri toteuttamaan lännen mielikuvia Venäjästä, joka olisi melkein kuin länsi.

Paitsi ettei ollut. Putin ei ollut mikään kiva kaveri. Hän oli nimenomaan KGB:n kovan koulun kasvatti, koviin hommiin ja tehtäviin koulutettu, ei siis mikään kuulokkeet korvilla kopissa istuva pikku byrokraatti. Putin ei myöskään ollut mikään lännen ihailija tai lakeija, häntä eivät värivalot ja Coca Cola huimanneet. Oli tullut pyörittyä sen verran Länsi-Euroopassa aikoinaan. Ehei, Putin oli katsellut hommissaan kuinka Jeltsinin jengi oli pannut Äiti Venäjän vituralleen oikein huolella. Putinia vitutti.

Ensitöikseen Putin päätti hoitaa sen perkeleen Tsetshenian kuntoon. Sitäkin pelleilyä oli katseltu ihan riittämiin. Putin aloitti uuden sodan ja otteet olivat sen verran kovia että pian osa alkuasukkaista totesi, että ehkäpä tässä kannattaa tehdä diili. Ja se tehtiin. Osa tsetsheeneistä siirtyi Putinin jengiin ja alkoi omiensa lahtaamisen. Se sopi Putinille mainiosti. Joku naistoimittaja tuli siinä tohinassa ammuttua, mutta ei munakasta tehdä ilman että munia rikotaan.

Oligarkit olivat rypeneet kuin siat vatukossa, joten seuraavaksi pantiin se sakki ojennukseen. Jeltsin oli jo yrittänyt näyttää kaapin paikkaa ja yrittänyt tappaa Englantiin paennutta oligarkki Berezhovskia, mutta muut paskat nakkasivat Jeltisinistä. Sehän oli kännissä kuin käki. Putin oli toista maata. Häntä ei kännissä paljoa nähty. Yksi kovaotteisimmista ja väkivaltaisimmista oligarkeista ei ihan tajunnut, että nyt vastassa olikin ihan toisenlainen jannu. Mihail Hodorkovski oli tottunut siihen, että muutaman miljardin omaisuus, loistoautot ja parinsadan miehen vahvuinen rynkyin aseistettu vartiokaarti riittivät nujertamaan vastustajat. Hodorkovski oli jättänyt veronsa maksamatta, koska oli niin kova mies. Se oli virhe. Pahempi virhe oli asettua vastustamaan Putinia julkisesti.

Hodorkovski oli laskenut, että muut oligarkit tulevat apuun, mutta nämä tekivätkin Putinin kanssa diilin. Pojat pitivät omaisuutensa ja jättivät vallankäytön Putinille. Hodorkovskille tuli noutaja ja Putin pani pojan linnaan, ja vei omaisuuden. Jostakin syystä, tai jollakin hinnalla, poika piti henkensä. Tämähän herätti lännessä suuren tyrmistyksen. Eihän miljardööri voi joutua vankilaan. Putin paskat välitti lännen mielipiteistä.

Välillä Putin haki Pietarista pojan leikkimään presidenttiä ja toimi yhden välikauden pääministerinä, kun presidenttinä sai olla vain pari kautta perä perää. Poika melkein kuvitteli olevansa presidentti, mutta luopui sitten postista seuraavissa vaaleissa. Putin olisi voittanut vaalit muutenkin, mutta varmuuden vuoksi tehtiin parit neuvostotyyliset vaalitemput. Ulkomaalaisilla tarkkailijoilla ei ollut mitään merkitystä, tietenkään.

Lännessä oltiin jo petytty Putiniin. Suomalaisille viranomaisille vihoviimeinen tikki oli se, että Putin kehtasi ajella Night Wolves -moottoripyöräkerhon kanssa julkisesti. Putin oli paljastunut vuosien varrella venäläiseksi diktaattoriksi. Se ei ollutkaan liberaali länsimielinen demokraatti. Se olikin itsevaltias. Se kakat nakkasi lännestä ja sen toiveista. Putin rikastutti vain Venäjää. Se oli väärin. Putin jyräsi vastustajansa. Sekin oli väärin. Pikkuhiljaa Putinista nännit jäykkinä höpöttäneet länsimaiset alkoivat kiukustua. Heitä oli huijattu. Vai oliko?

Kuka ihme kuvitteli missään vaiheessa, että KGB upseeri olisi jonkin sortin kansalaisvapausaktivisti? Ketkä olivat niin urpoja, että luulivat Putinia kivaksi kaveriksi? Jokainen, jolla oli edes munuaiset korvien välissä, tiesi mikä miekkonen tämä heppu on. Kylmä, kova ja laskelmoiva mies, jonka ideana oli ja on edelleen palauttaa Venäjälle suurvalta-asema. Venäjällä ei ole koskaan mitään demokratiaa ollutkaan, eikä se sellaista Putinin mielestä ole koskaan tarvinnutkaan. Siksi siellä ei sellaista ole. Eikä tule.

Nyt, kun Putin on oikeasti suosittu kotimaassaan, ja luonut kuin tyhjästä yhdessä Kiinan kanssa lännestä eroon pyrkivän globaalin talousverkoston, lännessä on herännyt vanha ryssäfobia. Suomessa kaikki ryssäkauhuiset juoksentelevat kuohasuussa amerikkalaisten huomaan, mutta amerikkalaiset ovat yhtä paniikissa. Venäjän valtio on lähes velaton. Sillä on valtaosa maailman öljystä, mineraaleista, kaasusta ja kultaa kasapäin. Sillä on talousliitto BRICS, oma investointipankki, sotaharjoitukset Kiinan kanssa ja Ukrainassakin se tekee mitä haluaa. Venäjä uudistaa armeijaansa isolla rahalla. Venäjä toimii kansainvälisen avaruuskeskuksen taksikuskina. Ja Putin heiluttaa tahtipuikkoa.

Mitä lännessä sitten ajatellaan? Ei muuta kuin että Putin on hullu. Se ei halua olla meidän kaa. Sen täytyy olla hullu. Ei se ole hullu. Se on Venäjän itsevaltias. Se aikoo nostaa Venäjän ohi Euroopan ja kenties ohi USA:nkin. Mutta suomalaisten kannattaa muistaa yksi asia, joka selittää aika paljon. Jokainen suomalainen voisi olla Putin. Putin on nimittäin vepsäläistä sukujuurta, suomalaisugrilainen.

2 kommenttia:

 1. Vahva Venäjä on länsimaiden suurin painajainen.

  USA ja hännystelijät (jenkkifanit, suomessa varsinkin kokoomus-jengi) on aivan paskat housussa mitä tapahtuu kun Venäjä tällää rajat kiinni länteen, hehän ei lännestä mitään halua, joten yhteistyön voi lopettaa.

  Länsimaiden versio kapitalismista on taas katastrofin partaalla ja kaatumassa komeasti polvilleen kuoliniskua varten, tekevät siis itsemurhan.
  Länsimaat tiesivät että kapitalismi vietynä äärimmilleen, jota se jenkeissä nyt on, ja eurooppaan tuodaan kovaa vauhtia, vaatii ja pakottaa löytämään heikkoja alueita hyödynnettäviksi, siis Intiaa, Venäjää ja Kiinaa, näin laskettiin.

  Siksipä jenkit on siirtyneet suunnitelmaan B, euroopasta tehdäänkin lypsylehmä ja horo joka maksaa jenkkilään siitä että saa olla olemassa, afrikkahan on jenkkien lypsylehmä joten eurooppa olkoon toinen.
  Brasilia teki jenkeille kepposet, ja sekin näytti iloisesti keskisormea nauraen jenkeille, haluaa liittyä voittajien leiriin ja skipata luuseri-USA:n pihalle uudesta kuviosta.

  Yhtä asiaa on vaikea ymmärtää.
  Tämä yhtälö näkyy valovuosien päähän jopa sokealle, miten perkeleessä suomalaiset "päättäjät" myivät suomen Natolle/USA:lle saamatta vastalahjaksi yhtään mitään, pelkkää kurjuutta (ja sitä tulee, ja paljon).

  Kuka on lahjottu rahalla ?
  Stubb ja englantilainen juristi-vaimonsa, joka edelleen on White & Case LTT:ssä junailemassa asioita, hoitaa myös kakkospestillään Sanomassa ryssäviha-kampanjaa ja Stubb-palvontaa, kuinka paljon heille tullaan maksamaan suomen myymisestä ilmaiseksi, pariskunnalahan on massiiviset velat (tai ainakin oli) ... muutamia kymmeniä miljoonia ja hallituspaikkoja yhdysvaltalaisiin suuryrityksiin ?
  Haglund myöskin, paljon velkaa ja suomea myymässä heti kun pystyy, äkkiä ja keltään kysymättä, paljonko maksettiin korruptiorahaa ja korruptiovaltaa ?

  Katainen samaten ?


  Tulevaisuuden historiankirjoittajilla on työsarkaa kun vuosikymmenten päästä syylliset kaivetaan esiin, ne jotka häärää eturivissä (Stubb-pariskunta, Haglund) ja ennenkaikkea taustavaikuttajat jotke vetää naruista ja ne jotka maksaa koko operaation ja tekevät suomesta kestävän kurjuuden yhteiskunnan.

  VastaaPoista
 2. Muuten hieno teksti, mutta Illuminatin osuus Neuvostoliiton luomiseen (eli venäjän ryöväämiseen) ja Neuvostoliiton romuttamiseen puuttui. Boris Jeltsin joutui näyttelemään rooliaan, kuten Ryti Suomessa saksalle, ja ilmeisesti Venäjän raiskaamisen salliminen sai juomaan kuin sieni ja sydänoireita. Jeltsin kuitenkin tiesi mistä etsiä seuraajaa, joka saisi Venäjän takaisin. Vain KGB:n kouluttama ja älykäs Putin osaisi manipuloida Illuminatia ja välttää salamurhat, kun totuus Putinista vihdoin paljastuisi. Länsi tekee kaikkensa Putinin vallan romuttamiseksi, mutta ei ota huomioon, että Venäjän kansa on elänyt koko Neuvostoajan ja tietää mistä tässä järjestelmässä oli kysymys. Lännen toimet Venäjää vastaan vain vahvistavat Putinin arvostusta ja lännen vastustusta, kuten pitääkin. Toivottavasti me Suomalaiset tajuamme ottaa eron uppoavasta laivasta nimeltä Anglo-Amerikkalainen liittouma. Oma keskuspankki ja oma raha on avain kestävään kehitykseen ja pieneen työttömyyteen. Venäjän kaupassa on Suomen tulevaisuus, varsinkin kun BRICS allianssi päättää vetää liipasimesta ja nostaa Kiinan valuutan kurssi, samalla luopuen uudesta lainoittamisesta ja pistämällä vientikielto länteen. BRICS maat ovat tulevaisuuden supervaltoja, ellei länsi lähde hakemaan valtaansa kolmannen maailmansodan kautta, jonka tulisivat häviämään. Ei ihme, että propagandan taso on mennyt jo sille tasolle, ettei uutistenlukijan pokka enää tahdo millään pitää. Kiitos tästä artikkelista, ja ymmärrän, ettei Illuminatia sotkettu alkuperäiseen tekstiin, mutta halusin tuoda sen julki, koska se muuttaa Jeltsinin asemaa juoposta ryöväristä, isänmaanrakkaaksi viisaaksi mieheksi joka suostui syntypukin asemaan. Kuten Ryti Suomessa.

  VastaaPoista