sunnuntai 8. lokakuuta 2017

EUROOPAN UNIONI ON JO HAJOAMASSA

Euroopan Unioni on hajoamassa. Brexit osoitti, että siitä tosiaan voi lähteä, jos kansakunta niin haluaa, eikä Britanniassa kukaan puhu todellisuudessa Brexitin perumisesta. Keskustelu siellä keskittyy lähinnä siihen miten se toteutetaan.

Euroopan Unionin vastaus kaikkiin sen ongelmiin on ollut ja on nytkin lisäintegraatio, eli yhdenmukaistaminen, eli liittovaltiokehityksen nopeuttaminen ja vahvistaminen. Ylikansallisen juridisen ja poliittisen vallan keskittäminen Euroopan Unionin institutioihin on kuitenkin juuri se syy, miksi Euroopan Unioni on hajoamassa sen alta. Kansakunnat eivät halua ylikansallista keskusvaltaa. Tähän kiinnitti huomiota myös Neuvostoliiton viimeinen johtaja Mihail Gorbatshov todetessaan, että Euroopan Unioni muistuttaa hyvin paljon lopunaikojen Neuvostoliittoa.

Euroopan Unioni ja sen keskusvallan uskolliset pikku apurit, kuten suomalaiset poliitikot, eivät kykene kuvittelemaan sitä nopeutta, jolla EU tulee romahtamaan. Eivät kyenneet Neuvostoliitonkaan johtajat ja byrokraatit. Juuri siksi he kehittävät EU:sta yhä kiihtyvällä vauhdilla liittovaltiota ja yrittävät luoda sille valtioelimiä ja pakkovallan välineitä europolin ja euroarmeijan avulla. Liittovaltion armeijaa luodaan koko ajan kiihtyvää vauhtia Bundeswehrin ympärille, koska EU kuvittelee sen avulla pitävänsä unioninsa koossa vaikka väkivalloin.
http://www.express.co.uk/news/politics/837340/Brexit-news-MEPs-unveil-plan-for-EU-army-navy-and-air-force-Britain-left
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/19/eu-army-inevitable-says-senior-german-official/
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/european-parliament-nato-backs-plans-create-defence-union-a7432706.html
http://foreignpolicy.com/2017/05/22/germany-is-quietly-building-a-european-army-under-its-command/

Haluatko sinä maahamme bulgarialaisia sotilaita, puolalaisia panssareita, tanskalaisia sotakoneita, italialaiset ja kreikkalaiset sotilaat valvomaan ilmatilaamme ja rajojamme? Niin käy muutaman vuoden päästä, mikäli Euroopan Unionin ja europarlamentin päätökset euroarmeijan osalta toteutuvat.

Jostakin syystä suomalaiset euroedustajat ovat olleet visusti hiljaa europarlamentin euroarmeija päätöksistä ja se luotettava suomalainenkin valtamedia on vain hissutellut europropagandassaan tästä EU:n pakkovaltahankkeesta, koska tiedossa on sekin, ettei suurin osa suomalaisista koskaan tulisi hyväksymään mitään euroarmeijaa. Siksi suomalainen poliittinen eliittikin puhuu "puolustusyhteistyön tiivistämisestä" eikä euroarmeijasta, kuten muualla Euroopassa. Suomalaispoliitikot yrittävät huijata kansaa viimeiseen saakka, kuten ovat koko ajan tehneet Euroopan Unionin puolesta omassa maassaan.

Mutta tämä Unionin aseellinen pakkovalta ei tule onnistumaan. Se ei onnistunut Neuvostoliitossa, eikä se onnistunut Jugoslaviassakaan. Viimeksi mainitussa keskusvallan pyrkimykset johtivat sitten erittäin tuhoisiin ja verisiin hajoamissotiin, ja ilmeisesti Euroopan Unioni ja sen uskolliset pikkuapurit Suomessa ja muualla haluavat samaa kautta Euroopan. Toivottavasti se vältetään, vaikka Katalonian tapauksessa EU osoittikin hyväksyvänsä väkivallan kansan alistamisessa ja ihmisoikeuksien mitätöinnissä.

Euroopan Unionin reaktio Katalonian kansanäänestykseen paljastuu tyypilliseksi ylikansallisen epädemokraattisen korporaation reaktioksi, kun tarkastellaan hieman historiaa. Kun Englannin kolmetoista siirtokuntaa Pohjois-Amerikassa päätti itsenäistyä, se oli rikos Englannin lakien mukaan. Samalla logiikalla voidaan siis todeta, että Euroopan Unionin silmissä Yhdysvallat on siis perustuslain vastainen luomus, rikollinen lainvastaisen toiminnan tulos. Niinkö?

Euroopan Unionin hajoaminen näkyy myös siinä kuinka se ei kykene pakottamaan valtansa alle niitä maita, joissa sen komentovalta ei ole vielä sementoitunut. Puola kieltäytyy tottelemasta EU:ta maahanmuuttokysymyksessä. EU uhkaa Puolaa vastatoimilla. Miten se aikoo pakottaa Puolan tottelemaan? Jos EU ryhtyy pakkotoimiin Puolaa vastaan, miten Puola reagoi? Tyytyykö se Suomen tavoin nuolemaan EU:n peräaukkoa suu ammollaan? Tuskinpa vain.
PUOLA
Tsekki ei tottele EU.ta maahanmuuttoasiassa. Tsekki on ilmoittanut ottavansa vastaan vain kristittyjä pakolaisia, ei lainkaan muslimimaahanmuuttajia. Kuinka Euroopan Unioni aikoo pakottaa tsekit tottelemaan itseään? Väkivallalla, vai talousaseita käyttäen? Miten tsekit siihen reagoisivat?

Unkari ei noudata Euroopan Unionin määräyksiä maahanmuutossa, eikä pakolaiskysymyksessä. Unkari ei ole noudattanut moniakaan Euroopan Unionin määräyksiä, joista olisi ollut suoraa haittaa Unkarille. EU on uhkaillut Unkaria useaan otteeseen ja käynnistänyt jo vuosia sitten massiivisen kampanjan, jossa Unkarin nykyhallitus pyritään leimaamaan fasistiseksi, jotta maassa voitaisiin tehdä Maidan-tyyppinen vallankaappaus. Itäisen Euroopan maiden asenteet ovat ongelmallisia siitäkin syystä, että länsieurooppalaiset yritykset ovat siirtäneet tuotantoaan juuri noihin maihin. Jos ja kun EU hajoaa, kuinka sen tuotantoinfran käy?
UNKARI
Itävalta ei noudata EU määräyksiä sekään, eivätkä Tanska ja Ruotsi, jotka Schengen-maina ottivat käyttöön rajatarkastukset vastoin EU:n toiveita ja Schengen-sopimusta. Niin teki tosin Saksakin. Ainoa maa, joka kyselemättä tottelee Euroopan Unionia ja seuraa sen jokaista oikkua on tietenkin superalamainen Suomi, jossa koko poliittinen eliitti on täysin ylikansallisen valtaeliitin uskollista orjalaumaa ja hännystelijää viimeistä virkamiesjohtajaa myöten.

Kun Euroopan Unioni aikoo julistautua yhdeksi valtiolliseksi kokonaisuudeksi vuonna 2020 ja ottaa käyttöön kaikissa jäsenmaissa yhteisvaluutta euron, kuinka kuvittelette ruotsalaisten reagoivan? Kuka oikeasti uskoo, että Ruotsi luopuu menestyksekkäästä omasta valuutastaan, jonka turvin se on kasvattanut talouttaan koko sen ajan, jonka Suomi on syytänyt kymmeniä miljardeja yhteisvaluutan tukemiseen saamatta yhtään mitään vastineeksi. Valtion itsenäisen talouspolitiikan perusta on oma valuutta ja ruotsalaisilla on se. Suomalaisilla ei. Enkä usko, että Ruotsi koskaan luopuu omasta päätösvallastaan, toisin kuin selkärangattomat isänmaattomat suomalaispoliitikot, jotka ovat hyvin innokkaasti tuhoamassa omaa maataan Euroopan Unionin eduksi.

Jos pankkien ja ylikansallisten suuryritysten hallitsemasta Euroopan Unionista lähtee vielä yksikin perustajajäsen, se kaatuu saman tien. Ranska ei kenties vielä ole lähdössä, mutta kunhan presidentti Macron aloittaa Sipilän kehuskelemat uudistukset, tilanne voi muuttua nopeastikin. Saksassa on jo vuodesta 2008 lähtien puhuttu aivan avoimesti oman valuutan käyttöönotosta ja EU-erosta varsinkin akateemisissa piireissä. Tätä se luotettava suomalainen valtamedia on pyrkinyt salaamaan koko ajan, koska se suomalaispoliitikkojen tavoin katsoo, että sen tehtävä on kusettaa omaa kansaa ylikansallisen vallan puolesta.

Todellinen riski EU:n korttitalossa on kuitenkin Italia. Nuorisotyöttömyys on noin 40% ja maassa ei ole nähty talouskasvua käytännössä sen jälkeen, kun siirryttiin euroon ja integraatioon. Italia ei ole Benelux-maa, siellä ei koskaan ole ollut oikein edes valtiollista koheesiota, paitsi jalkapallomaajoukkueen pelatessa. Italia koostuu edelleen alueista, joiden asukkaat identifioituvat näihin alueisiin. Italialaiset poliitikot ovat aina olleet pelureita. Heillä ei ole mitään moraalisia tai emotionaalisia kytköksiä Euroopan Unioniin, kuten ei kansallakaan. Italia voi milloin tahansa päättää eroavansa Euroopan Unionista. Se päätös voi tulla myös täysin yllättäen.
KREIKKA
Samaan aikaan kun eurokuplan sisällä asustelevat huutelevat yhä kovemmalla äänellä kuinka EU on yhtenäisempi kuin koskaan, se murenee joka nurkastaan. EU ei pysty estämään hajoamista nykyisellä politiikallaan. Jos EU oikeasti haluaisi olla olemassa vielä parin vuosikymmenen kuluttua, se reivaisi kurssiaan rajusti toiseen suuntaan ja unohtaisi ylikansallisen liittovaltionsa, lakkauttaisi europarlamentin ja muut valtiolliset institutionsa, ja muuntautuisi vain ja ainoastaan vapaakauppa-alueeksi.

EU voisi selvitä hengissä talousalueena. Ylikansallisena liittovaltiona se ei koskaan tule selviämään. Sellaiset eivät ole koskaan selvinneet. Egypti, Rooma, Pyhä saksalaisroomalainen keisarikunta, Itävalta-Unkari, Espanjan imperiumi, Britannian imperiumi, Saksan imperiumi, Ranskan imperiumi, Neuvostoliitto, Jugoslavia jne. Ne hajoavat kaikki ennemmin tai myöhemmin.

Suomen poliittinen ja virkamiesjohto tullaan yllättämään taas kerran housut nilkoissa, koska he eivät voi käsittää että Euroopan Unioni hajoaa juuri nyt. Suomalaiset satraapit elävät ulkomaisen ylikansallisen vallan nivustaipeissa ja kurkkivat sieltä maailmaa täysin sokeina sille miksi EU hajoaa. He voivat olla hieman huolissaan kehityksestä, mutta analyysit ovat täysin metsässä. Sitä kuvaa se propagandavyörytys, jonka mukaan Venäjä on EU:n hajoamisen takana.

Todellisuudessa rauhallinen EU olisi nimenomaan Venäjän etu markkina-alueena, mutta koska suomalaiset eurosisiliskot eivät voi myöntää Unionin epäonnistumista kokonaisprojektina, syyllinen ongelmiin on ulkomailla. Näinhän oli asia Neuvostoliitossakin, jossa neuvostounionin ongelmat olivat kaikki nimenomaan ulkomaiden johtamien sabotöörien syytä.

USA? Yhdysvallat eroaa merkittävällä tavalla edellä mainituista. Sen perustivat maahanmuuttajat, jotka tuhosivat maan alkuperäisen väestön ja veivät heidän maansa.

7 kommenttia:

 1. Joku nuo orjaluonteiset perseennuolijat on mennyt äänestämään eduskuntaan. Kukahan? Pitääkö mennä katsomaan itseään peilistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä valituksi tulee ne jotka satsaavat eniten rahaa kampanijoihinsa. Churchillin sanoin paras argumentti demokratiaa vastaan on 5 minuutin keskustelu keskiverto äänestäjän kanssa.

   Poista
 2. Moni sinne EU:iin halusikin, kun kansalta kysyttiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidettiin myydä tuote vilpillisin keinoin...
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/310030/suomen-eu-jasenyys-on-petos!
   Ja petos l. integroituminen jatkuu ja syvenee.

   Poista
  2. Heidän anteeksiannoksi se mihin mentiin on ihan eri kuin mitä luvattiin, moni tiesi silti mm. 300 puolueetonta ekonomistia. Ongelma on Eurooppa - niillä ei ole mitään hajua siitä mitä kannattaisi haluta. Tämä on poliittinen projekti, joten kaikki menee just niin pieleen ja pahenevasti kun vain voi. Kun kynnet on ihmisoikeuksille näytetty, on peli pelattu. Ratkaisu on itsenäisyys. Seuratkaapa uutta sosiaaliturvatunnus -keskustelua. Vai vielä biometrinen tunnus. Kuullostaako pedon merkiltä?

   Poista
 3. Valitettavan totta
  https://youtu.be/bM2Ql3wOGcU
  Poliisien kuuluu valvoa perustuslaillisten oikeuksien ja sananvapauden toteutumista. Ed. videosta näemme yhtäläisyydet neukkulaan (<>Venäjä).
  https://vastavalkea.fi/2017/10/08/ennakkosensuuri-kayttoon-eussa/
  Ratkaisu laittomuuteen on itsenäisyys, laillisuuden palautus. Emme päivääkään ole olleet EU:n emmekä euroalueen jäseniä vaan Suomi on laittomassa tilassa. Perustuslakituomioistuin ja 1994 valtiosääntö tarvitaan, postiluukusta tullut v. 2000 perustuslaki on jo petos ja sisältää valtiopetokset eikä lainsäätämisjärjestystä kunnioitettu. Kaikki on siksi mitätöntä.

  VastaaPoista
 4. Kristiina Kalliojärvi8. lokakuuta 2017 klo 22.50

  Jo se nyt on kumma, että suomalaisille ei mene niinkään yksinkertainen asia jakeluun, kuin vaalivilppi. Ei, vaikka se on moneen kertaan kerrottu ja todistettu. MOT-ohjelma kertoi jo vuosia sitten ylimääräisistä ja puuttuvista äänistä Helsingin äänestysalueella. Köyhien puolueen Terttu Savolainen sai suoran tunnustuksen vaalivirkailijoilta, että puolueen saamat äänet oli kylmästi siirretty muiden puolueiden ehdokkaille. Edellisissä vaaleissa Ylen suorassa vaalituloksen seurannassa näkyi ajantasaisesti, kuinka tuhannet Itsenäisyyspuolueen saamat äänet nollautuivat. Sama tapahtui ilmeisesti Muutoksen ehdokkaiden kohdalla. Lukemattomat yksityiset näitä pikkupuolueita äänestäneet kun ilmoittivat, ettei heidän antamaansa ääntä näkynyt heidän äänestyspaikkansa tuloksissa. Peilistä ei tosiaan ole paljonkaan apua tässä tilanteessa -paitsi, jos huomaamme sen edessä miettiä, miksi me olemme meneet tähän kusetukseen jo vuosikaudet. Ja miksi edelleen uskomme, että useimmat suomalaiset ovat niin paljon meitä itseämme tyhmempiä, että kerta toisensa jälkeen äänestävät ilmiselviä maanpettureita, valehtelijoita ja sanansasyöjiä.

  VastaaPoista