torstai 25. helmikuuta 2016

KAUHUSKENAARIO

Ihan aluksi ne faktat:

Yhdysvallat tuo kutsumatta maahamme taistelukoneita, maajoukkoja, panssareita, tekee maihinnousun Hankoon, ottaa merialueemme hallintaansa ja tämä kaikki tehdään nimellä Harjoitus. Maamme johto on jo alistunut tähän.

Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg haluaa oikeuden kutsua 25 000 tarkkaan valittua reserviläistä riviin ILMAN poliittisen johdon päätöstä milloin vain. Nämä joukot ovat suoraan Lindbergin komennossa, eivät hallituksen, presidentin tai eduskunnan.

Suomessa on 18 000 irakilaista, pääasiassa nuorta miestä, ja heistä tuhannet ovat palvelleet Irakissa armeijassa ja aseellisissa joukoissa amerikkalaisten käskyvallan alla viimeisten kymmenen vuoden ajan. Heistä monet on jo nyt sijoitettu tyhjennettyihin varuskuntiin, joiden läheisyydessä on asevarastoja jne. Tämä kaikki on siis pelkkää faktaa.

Mitä tästä voi seurata tänä keväänä?

Puolustusvoimien maanpetturikomentaja kutsuu valitsemansa reserviläiset omaan komentoonsa (nämä joukot eivät siis ole poliittisen johdon alaisuudessa, vaan Lindbergin). Reserviläisille annetaan tehtäväksi kerätä siviileiltä kaikki aseet, joita voidaan käyttää sotilaallisiin toimiin, EU-asetuksiin nojaten. Siviillit vastustavat operaatiota. Syntyy välikohtauksia.

Amerikkalaiset "tukevat" suomalaisia "virkaveljiään." Suomalaiset suuttuvat. Syntyy aseellisia välikohtauksia ulkomaalaisten joukkojen ja Lindbergin oman sotajoukon, ja suomalaisten välille. Amerikkalaiset ilmoittavat presidentille ja hallitukselle, että heidän pitää tukea Lindbergiä ja miehittäjiä. Presidentti pitää puheen, jossa tuomitsee kaiken aseellisen vastarinnan. Amerikkalaiset ilmoittavat tukevansa "Suomen laillista hallitusta".

Tilanne eskaloituu suomalaisten aseelliseksi vastarinnaksi. Amerikkalaisia ammutaan. Lindbergin reserviläisiä häädetään paikkakunnilta ja riisutaan aseista. "Suomen hallitus" pyytää apua Natolta, joka ilmoittaa auttavansa "Suomen laillista hallitusta". Amerikkalaiset tuovat lisäjoukkoja Suomeen ja aloittavat sotatoimet "suomalaisseparatisteja" vastaan. Valtamedian mukaan Putin ja Venäjä tukevat " äärikansallismielisiä kapinallisia".

Koska maassa on jo tuhansia aikaisemmin amerikkalaisia Irakissa palvelleita sotilaita, heidät palkataan uudelleen ja he ottavat hallintaansa tyhjennetyt varuskunnat Kauhavalla, Keuruulla ja Oulussa. Nämä uudet "Suomen laillista hallitusta" edustavat irakilaiskaartit lähtevät liikkeelle "tukemaan ja auttamaan Suomen laillisen hallituksen joukkoja (Lindbergin kaarti) taistelussa Venäjän tukemia äärikansallismielisiä kapinallisia vastaan."

Toisinajattelijoiden joukkopidätykset alkavat ja ns. käsittelyleirejä avataan mm. Tampereen Ratinalle, Helsingin Olympiastadionille, Hartwall Areenalle, Turun urheilupuistoon jne. "Suomen laillinen hallitus" antaa määräyksen, jonka mukaan ulkomaalaisten joukkojen vastustaminen ja arvostelu ovat laittomia toimia ja jokainen niin tekevä on rikollinen ja pidätetään.

Juhannukseen mennessä Suomi on sisällissodassa ja libanonisoitu. "Suomen laillinen hallitus" hyväksyy TTIP:n, TISS:n, Nato-jäsenyyden, ja maahan perustetaan amerikkalaisia sotilastukikohtia, joista irakilaiskaartit ja amerikkalaiset tekevät operaatioitaan "kapinallisten hallitsemille alueille". Kaikki kansallinen omaisuus myydään ulkomaalaisille yrityksille, joilla on yksinoikeus hyödyntää maamme mineraaleja ja pohjavettä, sekä metsiä.

Oregonilaislentäjien valmistelemat pommituslennot "kapinallisalueille" alkavat Nato-mielisten suomalaislentäjien avustamana. "Suomen laillinen hallitus" ilmoittaa, että maassa on nykyisin ammattiarmeija, jonka vahvuus on 25 000 miestä, eikä reserviläisarmeijaa enää ole olemassa. Jokainen entinen reserviläinen on potentiaalinen kapinallinen ja siksi maassa onkin "ystävällismielisiä liittolaisjoukkoja" auttamassa "laillista hallitusta" sen taistelussa "Venäjän tukemia äärikansallismielisiäkapinallisia" vastaan.

Sellaistakin voisi sattua tässä maassa tällä kehityksellä. Näin on jo sattunut muissakin maissa tuolla maailmalla.

15 kommenttia:

 1. Ihan luonteva käsikirjoitus

  VastaaPoista
 2. Ja itärajalle syntyy Novo-Finlandia ja Ukrainan tilanne toistuu Stubbin kehuessa kuinka tilanne Suomessa on EU-NATO:n "finest hour".

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hyvästä mielikuvituksesta, mutta en osta tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kappaletta ei nynnyille myydäkään.
   Kyse ei ole mielikuvituksesta vaan tämän maan päättäjien mielenköyhyydestä.

   Poista
 4. Sande löytänyt asian pihvin. Suomi on ollut viimeinen puuttuva lenkki saarrostusrenkaassa Pahan Valtakuntaa vastaan.
  Venäjä eristetään Euroopasta, samoin Aasian mahti Kiina ei pääse punomaan juoniaan meitä eurooppalaisia kohtaan kun vapautemme vartija USA valvoo etujamme Aasian suunnalla.

  Eläköön länsimainen arvoyhteisö.

  Lopuksi kysymys: Mikä olikaan operaation todellinen kohde?
  Venäjä? Kiina? Eurooppa?

  terv. Mikko

  VastaaPoista
 5. Onko itäistä propagandaa, että presidentti ja SSS-hallitus valehtelevat niin että keväällä ei ole vain sotaharjoitus. Eli että merivoimat ehkä häipyvät harjoittelun jälkeen, mutta ensisijaisesti tarkoituksena on USA:n panssareiden ja hävittäjien sijoittaminen ("deployment" alla olevassa sanatarkasti tulkittuna). Osana Operation Atlantic Resolve -nimistä Venäjän vastaista sotilasoperaatiota.

  "About 100 airmen from the Oregon base will accompany the jets for the May 9 to 22 deployment, said Master Sgt. Jennifer D. Shirar of the Oregon Air National Guard. The U.S. troops will operate out of Kuopio, Finland, which is about 100 miles west of the border with Russia.
  The May deployment is just the latest of U.S. aircraft to Europe as part of Atlantic Resolve. F-22s, A-10s and F-16s have been part of previous exercises along with F-15s.
  News of the Finland deployment comes just days after the Department of Defense announced it was quadrupling money $3.4 billion for the European Reassurance Initiative in an effort to deter Russian aggression against NATO allies."
  U.S. Air Force to send F-15 jets to Finland - February 16, 2016"

  http://fox2now.com/2016/02/16/u-s-air-force-to-send-f-15-jets-to-finland/

  VastaaPoista
 6. Nato on jo Itämeren rannat liittänyt itseensä vain Suomi Ja Ruotsi puuttuvat.Niinistön mukaan geo politiikka on vasta alkanut kyllä se alkoi -90 luvulta asti. Ympäröidä Venäjä eihän sitä kukaan voi kiistää! Katsokaa karttaa mihin esim.Pietari jää Putinilla kokonaisvaltainen näkö!

  VastaaPoista
 7. Suurin tekijä mikä tuossa kuvauksessa ontuu, on tarkemmin yksilöimätön ryhmä "suomalaiset". Ei tule tapahtumaan, että joku isompi joukko "metsäveljiä" lähtisi haulikoiden ym. metsästysaseiden kanssa johonkin pusikkoon piileskelemään ja sieltä hyökkäilemään sotilaiden kimppuun. Niin kauan kuin kaljaa saa kaupasta ja netti toimii, kansa ei moiseen itsemurhatouhuun lähde. Ja hyvä niin, siinä ei montaa tuntia menisi kun moinen poppoo olisi paikannettu ja neutraloitu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se netti voidaan rampauttaa hyvinkin helposti. Kaljahanojen sulkemiseenkaan ei paljoa tarvita. Eli? Tänne ei muodostu mihinkään mitään suurempaa paikallistettavaa joukkoa, vaan suomalaiset yksi toisensa jälkeen muuntuvat yöllä sisseiksi ja käyvät päivällä vakio duunissa ja pyörittävät perhettä. Pidätkös suomipoikaa tyhmänä?

   Poista
 8. Skenario on ilmeisesti aivan realistine,
  Voimme vain toivoa, että Putin puuttuu peliin. Ei varmaan jos ei ole varma saamastaan selvästä tuesta "kansalta".
  Meilläå on niin paljon koiria tässä systeemissä, että voi olla niin että Putin antaa Suomen syödä viimeisen kalkin, ennen kuin kansakunnan vapauttaa uudesta paiseesta.

  VastaaPoista
 9. USA:n miehityksestä saattaa todellakin tulla pysyvä, mutta sen tarkoituksena on Venäjälle hyökkääminen. Meistä suomalaisista on tarkoitus tulla tykinruokaa, sillä sionisteille me olemme korkeintaan karjaa. Mainitsin tästä puheessani NSR-mielenosoituksessa jo 2014:

  https://www.youtube.com/watch?v=0q8ccHnINsU

  Eero Tillanen

  VastaaPoista
 10. Todellisuudessa myös Suomenlahden pohjoisranta on jo Natolla ja Pietari pussin perällä. Älkää unohtako Isäntämaasopimusta. Sen perusteella Nato voi tulla maahan myös pelkällä omalla ilmoituksellaan. Lukekaa toimittamani kirja Näin Suomea viedään. Ts. putket idässä on jo suunnattu uudestaan ja ne saattavat laueta jopa hieman ennen kuin Natolta laskeutuu merkittävä nmäärä koneita Suomen maaperälle tai laivoja satamiin. Valitettavasti lapsiani ja lapsenlapsiani asuu myös Espoossa ja Turussa.

  VastaaPoista
 11. sellaset psykoosit löyty sieltä, ei jumalauta :DDDDDDDDD

  VastaaPoista
 12. Nämä Ano Nyymit ovat aika huumorintajiusta sakkia. mutta..
  Entäs jos tuo ei olekaan harha tai painajainen.
  2 viikkoa ennen Neuvostoliiton kaatumista täällä hoilotettiin " kaikki hyvin"- laulua. Sitten eräänä aamuna oltiin samannäköisinä kuin silloin kun töllöttimestä tuli video WTC ff iskusta.

  VastaaPoista