tiistai 2. helmikuuta 2016

JARI TERVON UUDET ITKUT

Valtakunnan puolivirallinen marisija ja suomalaisten mollaaja Jari Tervo on mukiin menevä kirjailija, mutta myös melkoinen reppana. Hänkin pelkää ryssiä hillittömästi. Olisi ehkä syytä muuttaa pois Suomesta, kun tuossa rajan takana niitä tulee olemaan aina.


Jari on kirjoittanut tekstin siitä kuinka ryssä uhkaa, kiusaa ja terrorisoi maatamme. Ei se mitään, että Ruotsi toimitti tänne lähes 32 000 turvapaikanhakijaa kyselemättä. Ryssä toimitti samassa ajassa peräti 720. Se on Jarin mielestä ihan hirveetä ja siksi pääsi tämäkin parku.Käydäänpäs läpi Jari marina kaikessa rauhassa.

"Venäjä koputtaa"

 Jari aloittaa kummitusjuttumaisella avauksella: kauhea ryssä on jo ovella! Kavahtakaa! Huomaa kirjailijan olevan asialla. Sitten tulee avaus:

"Venäjä koputtaa Suomen itärajaa. Se ei välttämättä halua päästä sisälle, mutta se tahtoo ilmoittaa, että se kykenee heiluttamaan suomalaista yhteiskuntaa. Se haluaa keskustella asiasta Suomen kanssa kahden kesken, kuten ennen vanhaan, neuvostoaikaan."

 Ööh... Missä Venäjä on ilmoittanut näin? Elekieltä kenties? Vai Tervon ja muiden hysteeristen ryssäfoobikoiden räkäitkua? Sitäpä. Tässä Tervo toistaa ryssäfoobikoiden anaalitason perusviestiä: me ei voida mitään! Yhyy. Venäjä heiluttelee meitä, byhyhyhyyyy. Ja sitten se kauhein asia maailmassa: me jouduttais puhumaan niiden kanssa ihan ite, yhyyyyyy.
Tämä johtuu siitä, että Tervokin on sisimmässään itsetunnoton vaahtokarkki, joka ei luota itseensä, ja kun ei usko itseensä ei usko, että kenestäkään muusta olisi mihinkään. Kumma juttu tosiaan, että Paasikivi jutteli suoraan Stalinin kanssa ja sai tehtyä olosuhteisiin nähden ihan helvetin hyvän diilin. Se johtui siitä, ettei Paasikivellä ollut pelkoripulikakkaa hosuissaan. Toisin kuin tämän päivän ryssäfoobikoilla.
"Hajota ja hallitse tarkoittaa Venäjän kannalta Euroopan unionin hajottamista ja yksittäisten eurooppalaisten valtioitten nuhteeseen saattamista. Koodisana on kahdenvälisesti. Se ei tarkoita yhdenvertaisesti."
Tässä Tervo toistaakin USA:n ja sen liittolaisten propagandaa sellaisenaan. Euroopan heilumisen takana on joku ihan muu. Euroopan Unionia horjuttaa tällä hetkellä vain yksi taho: Yhdysvallat. Se on toimittanut EU:n alueelle kouluttamiaan terroristeja tuhatmäärin aikaansaamansa pakolaisvyöryn avulla. Amerikkalaiset yritykset Goldman Sachs etunenässä heiluttavat euroa ja mantereen taloutta mennen tullen, mutta pikku Jari ei näe sitä, koska ryssä pelottaa niin että itku silmissä estää näkemästä.
"Kun Venäjä neuvottelee Euroopan unionin kanssa raja-asioista, siinä keskustelee kaksi suunnilleen tasavahvaa vaikuttajaa. Kun Venäjä neuvottelee Suomen kanssa raja-asioista, asetelma on epäsuhtainen."
 Tässä Tervo paljastaa kaikessa karuudessaan kuvitelmansa maailmasta. Hän on omaksunut täysin ruotsalaisen käsityksen Suomesta; me olemme vain heikko kakkakikkare, josta ei ole mihinkään ja joka ei kykene elämään ilman länsimaista isäntää. 
"Venäjä viestittää rajaoperaatiollaan, että se voi halutessaan ohjata miljoonat muualtatulleensa Suomeen. Monet heistä ovat oleskelleet Venäjällä vuosia eivätkä he ole oikeutettuja turvapaikkaan Suomessa."
Mikä on se operaatio josta Tervo horisee? 720 pakolaista vuonna 2015. Miljoonia ei ole näkynyt, eikä ole näköpiirissäkään, paitsi pikku Jarilla ja muilla pelkureilla.
"Suomi suistui viime syksynä raiteiltaan 30 000 turvapaikanhakijasta. Millainen yhteiskunnallinen ilmapiiri täällä vallitsisi, jos Venäjä tuuppaisi tänne satatuhatta sujuvaa venäjää puhuvaa matkalaista? Tai kaksisataatuhatta? Miksei kolmesataatuhatta? Iso maa, isot toleranssit."
Näin Tervo näppärästi niputtaa länsinaapurimme pakolaistempun Venäjään. Ruotsi toi maahamme yli 30 000 turvapaikanhakijaa neljässä kuukaudessa, mutta Tervo ei mainitse tuota maata sanallakaan. Sen ymmärtää. Kun Tervo on jo kauhusta kankea pelkästä ryssästä, hänen täytyy olla totaalisen musertunut pelosta suuren ja mahtavan isäntämaansa Ruotsin edessä. Siksi jälleen kerran, Ruotsia ei mainita vahingossakaan.
"Tsaarin Venäjän alaisuudessa myös Suomessa elettiin harhaluulossa: hyvä tsaari kyllä korjaa ongelman, kunhan vain saa tietää siitä. Taitamattomat alamaiset ovat sotkeneet asiat. Suomessa kuunneltiin ensimmäisiä koputuksia Sallan suunnalta ja pohdittiin, mahtaako presidentti Vladimir Putin tietää asiasta."
 Tervoa vituttaa ankarasti se, että Ruotsin vallan aikana suomalaisia ei ollut virallisesti olemassakaan, täältä vietiin satoja tuhansia miehiä kuolemaan Ruotsin puolesta, vietiin verot ja raaka-aineet, ja täällä käytiin myös Ruotsin sotia ryssiä vastaan. Tsaarin alaisuudessa saimme kansakoululaitoksen, kansallisuusaatteen, teollisuuden, rautatiet, sähköverkon ja puhelinverkon, ja sen lisäksi olimme erikseen tunnustettu kansa. Ruotsissahan ei suomalaisia tunnusteta oikein vieläkään virallisesti. 
"Kyllä tietää. Se on hänen hankkeensa. Rajoja Venäjällä valvoo turvallisuuspalvelu FSB:n alainen virasto. Neuvostoliiton aikaan maassa oli kaksi instituutiota, jotka sentään toimivat romahdukseen saakka: armeija ja turvallisuuspalvelu. Ne ovat myös nykyisen presidentin silmäteriä. FSB:n päälliköllä on vain yksi esimies, Putin."
Tässä Tervo paljastaa sitten oman lilliputti-itsetuntonsa rippeet. Tervo, kuten kaikki Ulkopoliittisen instituutin itkijät, kuvittelee, että Venäjän presidentillä ei ole juuri muuta tekemistä, kuin laatia exel-taulukkoja pakolaisista joita lähetellään Suomeen suomalaisten kiusaksi. Ukrainan sota, Syyrian sota, BRICS, Kiina, Intia, Iran, USA jne. eivät kiinnosta Putinia, koska hän haluaa kiusata Jari Tervoa from Finland. Ihan oikeasti, Tervo luulee niin.

Tervo myös kuvittelee, ettei FSB:llä ole muuta tekemistä kuin uhata Tervoa muutamilla pakolaisilla, mikä kertoo jo aika paljon käsityskyvystä ja suhteellisuuden tajusta. Veikkaanpa että FSB:llä on pikkuisen muutakin puuhaa, esimerkiksi Kaukasuksen suunnalla. Voin toki olla väärässä. Voi olla etteivät Putin ja FSB tee mitään muuta kuin pohdi miten pelotella Jari Tervoa, tuota ehkä maailman merkittävintä henkilöä. En mene vannomaan, etteikö niin olisi. 
"Millainen yhteiskunnallinen ilmapiiri täällä vallitsisi, jos Venäjä tuuppaisi tänne satatuhatta sujuvaa venäjää puhuvaa matkalaista?"
Melkoinen, päätellen siitä että RUOTSIN tänne tuuppaamat sujuvaa arabiaa puhuvat kymmenet tuhannet matkalaiset ovat jo saaneet melkoisen tunnelman aikaiseksi. 
"Eikä ole olemassa hyvää Putinia, kuten ei ollut olemassa hyvää tsaaria."
Jari Tervo voisi kertoa sen vaikkapa Ilkka Kanervalle, joka Putinin valtaannoustessa kehuskeli miekkosta kieli pitkällä ja kertoi olevansa Putinin jädensyöntikaveri kesäiseltä Turun torilta. En tiedä kuuluiko Jarikin Putinin ihailijakaartiin alkuvaiheessa. Itse totesin jo silloin, että tämä mies on entinen KGB-upseeri. En ymmärrä missä häntä pidettiin kivana kaverina. 
"Venäjällä korostetaan kansalaisille vakauden merkitystä. Se on kaikkien ymmärtämää salakieltä. Se tarkoittaa paitsi Putinin yksinvaltaa myös opposition vapaata ahdistelua."
Vai niin, Jeltsinin sekasorto se vasta poikaa olikin tavallisille venäläisille ja oppositiolle. Jeltsinin aikanahan tapettiin joka vuosi muutama kymmenen toimittajaa, satoja pankkiireita jne. Mutta se oli ihan kivaa aikaa se. Ei ollut ahdistavaa vakautta. 
"Kotoperäisen vakauden kääntöpuolena Venäjä tekee kaikkensa epävakauttaakseen Eurooppaa ja Euroopan unionia. Jokaisen eurooppalaista sekaannusta kasvattavan asian Putin laskee satavan Venäjän laariin."
Tervo, kuten kaikki muutkin tätä hokevat voisivat joskus kertoa miten Venäjä horjuttaa EU:ta. Yksikin esimerkki olisi paikallaan. Jos lisääntyvä eurooppalainen sekaannus on Putinin ansiota, niin silloinhan Putin johtaa myös Yhdysvaltoja ja Turkkia ja Israelia, Saudeja jne. Pitäneekö tuo paikkaansa? Voi olla. 
"Nykyeurooppalainen kansainvaellus ei tosin ole enää sekaannus. Viikko viikolta se muistuttaa yhä enemmän kaaosta."
Ja taas! Tervo, jonkinlaisen harhan vallassa, ei osaa lukea karttaa tai seurata asioita. Hän kuvittelee, että "nykyeurooppalaisen kansainvaelluksen" aikaan saaja on Putin. Hmm. Pakolaiset tulevat pääasiassa NATO-maa Turkista NATO-maa Kreikkaan, sieltä Balkanin kautta sisämantereelle. Valtaosa pakolaisista tulee Syyriasta, Irakista ja Afganistanista. Kysymys kuuluu: kuinka monta noista maista Putin hallitsee? Kuinka monessa maassa raivoavan sodan Venäjä on aloittanut? Kuinka monta venäläistä on jäänyt kiinni laittoman maahanmuuton järjestämisestä? Aivan.
"Suomi ei halua presidentti Sauli Niinistön mukaan käsitellä itärajan vuotamista poliittisena pulmana, joka se tietysti on. Suomi tahtoisi selvittää poliittisen hyökkäyksen hallinnollisena hämminkinä. Suomen roolina on siis näytellä tyhmää. Se voi olla viisasta.
Tosin Venäjä näyttää Putinin aikakaudella vähät välittävän kasvojensa säilyttämisestä. Venäjä on jäänyt Krimin valtaamisen ja Ukrainan sodan aikana monta kertaa kiinni valehtelemisesta. Nyky-Venäjän tapa reagoida tähän on aloittaa sama valhekampanja uudelta suunnalta."
Tervo on ilmeisesti saanut opetusta Ulkopoliittisen instituutin idiotismin kurssilta. Venäjä on siis hyökännyt Tervon mukaan Suomeen poliittisesti. Charlie Palsternakkahan sanoi jo vuosia sitten Venäjän nousseen maihin Suomessa. Samoilla laduilla mennään. Tervon mukaan Venäjä on hyökännyt Suomeen. Pimpelipom.

Tervolle on tullut suurena järkytyksenä myös se, että suurvalta ei ehkä puhu aina totta ja tekee ehkä propagandaakin. Entisen toimittajan luulisi olevan hieman enemmän kartalla asioista, mutta ilmeisesti tämä on ollut järkytys.
"Pienen länsimaan on hankala keskustella itseään suuremman yksinvallan kanssa, kun tämän suuremman perustelut rakentuvat refleksinomaiselle valehtelulle. Se on sukua neuvostoajoille."
Tässä Tervo taas parkuu kurahousut kiemuralla sitä kuinka pieniä me ollaan. Me ei voida mitään! Yhyy! 
"Suomen hallinnollinen lähestyminen rajariitaan on ilmennyt kahdella tapaa. Sisäministeri Petteri Orpo tapasi Venäjän sisäministerin Vladimir Kolokoltsevin. Pääministeri Juha Sipilä keskusteli Venäjän pääministerin Dmitri Medvedevin kanssa.
Kumpikaan venäläisministeri ei vastaa raja-asioista, joten tulokset jäivät niukoiksi, ellei olemattomiksi. Sipilä ja Medvedev sopivat puhelinsoitosta. Sen olisi voinut sopia puhelimitse."
Tässä Tervo sitten paljastaakin, ettei tiedä hevonhelvettiä edes siitä mikä ministeriö raja-asioista vastaan. Se on nimittäin juurikin sisäministeriö Suomessa ja sitä se on ollut itänaapurissakin ainakin viimeiset 75 vuotta. Mutta koskapa täydellinen tietämättömyys olisi ryssäfoobikon itua hillinnyt.
"Pääministeri Medvedev sai sanottua sen verran, että hänen mielestään rajahankaluuksien pitäminen osana Venäjän ulkopolitiikkaa on hölynpölyä.
Tämä lausunto osoittaa Venäjän kanssa neuvottelemisen vaikeuden. Vastapuolen on miltei mahdotonta olla kutsumatta venäläistä osapuolta valehtelijaksi tai typerykseksi."
Miten niin on mahdotonta? Jos minä olisin Medvedevin kanssa nokikkain ja mies puhuisi paskaa mielestäni, sanoisin: Äläpä puhu paskaa. Ymmärrän, ettei Tervo kykenisi tekemään niin. Hän ei uskaltaisi ja kuvittelee kaltaistensa pelkurireppanoiden tapaan ettei kukaan kykene puhumaan normaalisti venäläisen kanssa. 


"Venäjän rajasumplinta on niin ilmeistä, että nolottaa sen kiistävien puolesta.
Presidentti Vladimir Putin keskustelisi mielellään itse järjestämänsä rajatoran ratkaisemisesta presidentti Sauli Niinistön kanssa. Hän olisi jo silloin päässyt päämääräänsä: Suomi ja Venäjä neuvottelisivat kahden kesken, ilman unionia. Ja jos Putin tilkkisi itärajan, hän mainostaisi Suomelle, että kahdenvälisyys kannattaa, ainakin hetken."
Ööh, mitä vikaa on siinä, että presidenttimme tapaa naapurimaan presidentin? Onko tämä nyt tulkittava siten, ettei Suomen presidentti saa tavata ketään kahden kesken? Ilmeisesti Tervo, suurimman luokan pelkurina ja federalistina, on sitä mieltä että Suomen presidentillä pitää olla aina mukanaan EU-tarkkalija, joka valvoo ja ohjaa Suomen presidenttiä.Kahdenvälisyys Neuvostoliiton ja Venäjän kanssa kannattaisi. Voitaisiin tehdä rahaa. Tämä Tervon epämääräinen federalistinen scheisse on tuonut maahamme tuhansia työttömiä, maksanut kymmeniä miljardeja, romuttanut maamme yhteiskuntarakenteen, luonut luokkayhteiskunnan uudelleen, vienyt maamme rikkaudet ulkomaalaisomistukseen, luonut maahan noin 900 000 köyhää jne.

Mutta ei sen väliä. Pääasia että ryssä on paha, ruotsalaisia pitää mielistellä kieli ruskeana ja EU on se isäntä joka päättää Suomesta. Pääasia ettei kukaan suomalainen, varsinkaan presidentti, seiso omilla jaloillaan, ole itsenäinen ja päätä omista asioistaan ihan itse. Pääasia on pelätä ryssää ja olla housut nilkoissa kontallaan lännestä tulevien vapahtajien edessä.

Rehellisesti sanottuna, en ymmärrä mitä ihmettä tälle kansalle on tapahtunut. Kaikkia pelottaa koko ajan ihan kauheasti. Kukaan meistä ei muka voi mitään. Kenellekään ei uskalla puhua, eikä mitään uskalla sanoa. Kaikilla tuntuu olevan joku kauhun aihe tai kammola, jota toljotetaan silmät lautasina pelkokakka housuissa ja jos suun saa auki, sieltä tulee hysteeristä parkua. Tervo on vain yksi esimerkki tästä pelkuruuden kukoistuskaudesta.

Minun Suomeni olisi ihan itsenäinen, seisoisi omilla jaloillaan, hoitaisi omat asianasa, pitäisi puolensa ketä tahansa vastaan ja päättäisi kaikesta itse. Ei tällainen parkujien paratiisi, jossa aina joku ulkomaalainen määräilee, ikään kuin selkärankamme olisi tehty vaahtomuovista. Henkinen orjuus mihinkään suuntaan ei ole mielestäni mikään mainio olotila. Tervo voi olla erimieltä.


http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_venaja_koputtaa/8638820

3 kommenttia:

 1. Sitä minä vaan ihmettelen, että kun niitä Irakilaisia tulee Venäjän kautta, niin se on hirmuinen vaara ja Tervo on tavattoman huolissaan. Mutta kun niitä tulee Ruotsin kautta ja suurempina laumoina, niin Tervo saa raivokohtauksen, jos joku pitää sitä huolestuttavana ja haluaa moista virtaa hillitä.

  VastaaPoista
 2. "Saatan olla väärässä", "voihan olla"... Takaportteja yhteen blogistiin kohdistuvalle räyhälleen. Näyttää blogistit haukkuvan toisiaan. Muuten,kukas siellä Syyriassa kylvää pommejaan ihan sattumanvaraisesti. Venäjän koneet. Voihan olla että lähtisin etsimään turvsllisempia seutuja jos olisin paikallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyrialaiset tietävät, mutta eivät saa sanomaansa kuulumaan USAn propagandan läpi, jota HS, YLE ja kaikki muut uskollisina EU:lle toistavat, samoin tietävät paikalla olevat harvinaiset toimittajat, että ns. Venäjän pommit tulevat Naton hallitsemalta alueelta.

   Poista