keskiviikko 8. toukokuuta 2013

JÄRJESTÄYTYNYT RIKOLLISUUS VS. JÄRJESTÄYTYNYT RIKOLLISUUS

KRP on viime aikoina Lapin Kansaa ja Pohjolan Sanomia myöten julistanut yhden jos toisenkin moottoripyöräkerhon järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Hyvä on, jos KRP pystyy todistamaan, että joku moottoripyöräkerho tosiaan on rikollisjärjestö, että se on olemassa vain rikoksia varten ja että kaikki sen jäsenet osallistuvat tuohon rikolliseen toimintaan, niin mikäpä siinä. Sitten asia tosiaan on niin.

MUTTA jos KRP ei pysty todistamaan, että sen nimeämä moottoripyöräkerho on olemassa rikosten tekoa varten ja kaikki sen jäsenet osallistuvat rikosten tekoon, sen ei pitäisi nimetä sellaista kerhoa rikollisjärjestöksi. Jos KRP tietää, kuten varmasti tietääkin, että jossakin kerhossa on sellaisiakin jäseniä, jotka eivät rikoksia tee, sen ei pitäisi nimetä niitä rikollisjärjestöiksi. Jos KRP kaikesta huolimatta tekee niin, sen pitäisi myös nimetä eduskunta ja muutamat puolueet sellaisiksi samoin perustein.

Jos KRP sanoo, että se että kerhot hyväksyvät rikoksiin syyllistyneitä jäsenikseen todistaa, että ne ovat rikollisjärjestöjä, sen pitäisi sanoa samaa myös puolueista ja eduskunnasta. Niissähän ei pelkästään suvaita rikoksista tuomittuja jäseniä, vaan tuetaan heitä kaikin voimin julkisestikin. Kanki-Kaikkosen tapaus on vain viimeisimpiä pitkässä listassa ponkstereita.

Jos taas KRP käyttää järjestäytyneen rikollisryhmän määrittelyssä EU:n järjestäytyneen rikollisuuden määritelmää, kuten tekeekin, sen pitäisi myös määritellä kaivosyhtiö Talvivaara sellaiseksi. Talvivaara vaarantaa tuhansien ihmisten hengen suoraan rikoksillaan, se rikkoo lakeja ja Vaasan oikeuden sille erikseen antamia määräyksiä, pyrkii hyötymään rikoksistaan ja on tavoitellut ja saanutkin itselleen valtaa, ja kaikki tämä on tapahtunut aivan avoimesti ja julkisesti.

KRP ei kuitenkaan uskalla nimetä Talvivaaraa järjestäytyneeksi rikollisryhmäksi, koska Talvivaaran takana ovat suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden kovimmat nimet ja vahvimmat toimijat. He pystyvät vahingoittamaan koko KRP:tä, jokaista yksittäistä poliisimiestä, ja ennen kaikkea viemään KRP:n rahat. Tarvittaessa nuo suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden vahvimmat nimet voivat myös antaa käskyjään KRP:lle.

Tästä syystä KRP ei puutu Euroopan Unionin pahimpaan ympäristörikokseen, vaikka sen pitäisi lain mukaan tehdä niin. Samasta syystä yksikään poliisi ei tee samaa. He kaikki pelkäävät isoimpia suomalaisia rikollisia, jotka hallitsevat koko poliisorganisaatiota lain varjolla.

Samasta syystä yksikään suomalainen poliisi ei edes yritä selvittää, onko Alexander Stubb korruptoitu, kuten julkisuuteen vuodetuista tiedoista päätellen voisi olla. Siksi yksikään poliisi ei uskalla selvittää kokoomuksen saamia vaalirahoja ja niiden yhteyksiä 900 miljoonan euron tulonsiirtoon vaalirahaa maksaneille yrityksille. KRP ja kaikki muutkin poliisit eivät juuri tästä syystä uskalla tutkia poliitikkojen ja politiikan isoja kuvioita.

Vaikuttaakin siltä, että on olemassa "järjestäytynyttä rikollisuutta", jonka poliisi uskaltaa sanoa ääneen, ja järjestäytynyttä rikollisuutta, jota se suojelee kaikin tavoin lain vastaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti