perjantai 16. kesäkuuta 2017

KUN ITSENÄISYYDESTÄ TULI RYSSÄÄ

Muutamat lukijat ovat varmaan huomanneet, kuinka Suomessa on hienovaraisesti ja hieman tökerömminkin muokattu käsitteitä uusiksi. Yksi perusteellisemman ja täydellisemmän merkityksen vaihdon kohteista on ollut käsite Itsenäisyys.

Julkisuudessahan juhlitaan Suomen satavuotiasta taivalta itsenäisenä valtiona. Sehän on täyttä potaskaa. Suomi ei ole ollut itsenäinen vuosiin. Joulukuussa 2016 Euroopan Unionin parlamentti antoi päätöslauselman, jonka mukaan jäsenvaltioiden parlamentit ovat Toissijaisia, eli kakkosia, eli alisteisia EU-parlamentille ja komissiolle. Tämä viimeistään lakkautti ne viimeisetkin rippeet fiktiivisestä itsenäisyydestä Euroopan Unionista.

Käytännössähän maamme ei ole ollut itsenäinen enää vuosikymmeniin. Kun liityimme Euroopan Unioniin meille valehdeltiin siitä mikä se on ja mihin suuntaan se on menossa. Meille ei kerrottu, että unionista tehtiin liittovaltiota. Kun markkamme vaihdettiin lakiemme vastaisesti euroon, meille ei kerrottu, että samalla menetämme talouspolitiikan hallinnan. Sotilaspoliittisesti menetimme itsemääräämisoikeuden Nato Isäntämaa -sopimuksella.

Vuonna 1995, samaan aikaan kun maamme vietiin Euroopan Unioniin, sen koko valtiomuoto vaihdettiin vaivihkaa. Suomen valtio rekisteröitiin yhtiöksi sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Kyselijöille valehdeltiin, että se liittyy arvonlisäverotukseen, jonka saimme senkin Euroopan Unionista, siis yhden ylimääräisen veron lisää. Todellisuudessa yritysrekisterissä Suomen valtio -nimisen firman liiketoimialaksi on sanottu Kaikki valtiollinen toiminta. Lyhyesti sanottuna: sinun isänmaasi.

Samaan aikaan tämän itsenäisyytemme tuhoamisen kanssa meille on syötetty ajatusta siitä, että itsenäisen ulkomaista riippumattoman kotimaan ajatus on itseasiassa väärin. Meille on tuputettu orwellilaista sanaleikkiä siitä kuinka liittovaltion jäsenyys varmistaa itsenäisyytemme ja sen ulkopuolelle jääminen tuhoaisi sen. Meille on opetettu uudelleen ja uudelleen ja uudelleen sitä, kuinka itsenäisyytemme vahvistuu mitä vähemmän sitä on. Mitä enemmässä määrin tuhansien kilometrien päässä olevat ulkomaalaiset päättäjät hallitsevat Suomea, sitä itsenäisempi se muka on.
Epäasiallisesti kättäytyviä ja epäsopivasti pukeutuneita kansainväliseen yhteistyöhön perustuvan itsenäisyyden vastustajia.

Tämä on aivan samaa tarinaa mitä Neuvostoliitossakin hoettiin. Aivan samaa. Mutta tähän länsieurostoliittolaiseen propagandaan on liitetty Venäjä. Kautta koko Euroopan Unionin hoetaan sitä, että kansallismielisyys on ryssää. Isänmaallisuus on ryssää. EU kriittisyys on ryssää. Kaikki sellainen, joka on Euroopan Unionin tahdon vastaista on ryssää. Omilla aivoilla ajatteleminen on ryssää. Itsenäisyyden ajatus, oman kotimaan ajatus, on ryssistä ryssintä ryssäilyä. Tätä informaatiosotaa käydään meitä vastaan 24/7 omien päättäjiemme ja medioittemme toimesta.
Kansainväliseen yhteistyöhön perustuvan itsenäisyyden vastaisen JR34:n epäilyttäviä henkillöitä Kollaalla.

Suomessa ryssäfobian lietsominen ja ylläpitäminen on itsenäisyytemme tuhonneelle satraappiluokalle välttämätöntä. Ilman ryssää he jäisivät housut nilkoissa kiinni Suomi-neidon "lievästä raiskauksesta." Peittääkseen tämän tekosensa, he hokevat olevansa Suomi-neidon rakastajia, Kun he vetävät väkisin Suomi-neitoa peppuun, he hokevat käheällä äänellä Suomi-neidon korvaan; Tämä on sinun parhaaksesi, mon amour, tämä tekee sinulle hyvää, oh ja! Schnell schnell, bitte!
Tyypillinen kansainvälisen yhteistyön kehittämisen vastustajatrolli pahat mielessään.

Nyt me elämme todellisuudessa, jossa itsenäisyysmielisyys on ryssää. Se on ryssän salajuoni. Isänmaallisuus on todella pahaa ryssää, mutta nationalismi se vasta ryssäryssää onkin. Kaikki sellainen ajattelu ja puhe, joka asettuu vastustamaan ylikansallisen liittovaltion tai ulkomaalaisten sotajoukkojen asemaa Suomessa, on Ryssäryssäryssää. Näin siksi, että syntyisi käsitys siitä, että ulkopuoliset tahot tahtovat pahaa kiltille ja ihanalle Euroopan Unionille ja että vain sen lämpimässä sylissä, tai paremminkin taskussa, olemme superitsenäisiä.
Yleiseurooppalaisista ympäristödirektiiveistä ja ympäristöarvoista piittaamattomia kansainvälisyyden vastustajia puuhissaan Tali-Ihantalassa.

Mitä siitä, että euro ja EU ovat tuhonneet Suomen valtiotalouden ja pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan parissa vuosikymmenessä? Se on meidän parhaaksemme ja sitä oikeaa itsenäisyyttä. Mitä siitä, vaikka ulkomaalaiset sotakoneet lentävät kattojemme yli niin että kahviastiasto helisee? Se takaa itsenäisyytemme. Ei oma armeijamme, vaan ulkomaalaisten armeija, ulkomaalaiset sotilaat. Kunhan he ovat Euroopan Unionin jäsenmaista tai Natosta. He ovat sinulle hyväksi, auttavat sinua, suojelevat sinua, aivan kuten ovat auttaneet ja suojelleet Irakin, Libyan, Ukrainan ja Syyrian kansoja ja ihmisiä pahalta ja vaivalta.
Kansainvälisyyttä vastustavia trollitehtaan kätyreitä propagandasotaa käymässä.

Toki itsenäisyyteen on myös liitetty rasismi, joka on aivan kiinteä osa itsenäisyyttä. Siis jos haluaa oikeaa itsenäisyyttä. Itsenäisyys liittovaltion syrjäisenä rajamaakuntana on poliitikkojen ja valtamedian mukaan oikeaa itsenäisyyttä, se että maamme asioista päätetään yhtä enenevässä määrin tuhansien kilometrien päässä ulkomaalaisten toimesta, jotka eivät ole koskaan maassamme käyneet tai edes sitä nähneet. Tämä toiminnan vastustaminen, sen kritisointi on rasistia. Ja kuten valtamedia meille kertoo lähes päivittäin, rasismikin on ryssää. Tämä johtuu siitä, että kaikki paha on ryssää ja oikea itsenäisyys on täysin ryssäryssäryssää. Ja rasistia.
Kansainvälisen itsenäisyyden rasistivastustajia valkoisissa rasistikaavuissaan liittolaisuuden vastaisissa tihutöissään.

Eurostoliitossa vallankeskittämisprojekti kiihtyy koko ajan. Saksa ja Ranska omivat vallan käsiinsä ja muille jää apurin rooli, tai kärsijän. Suomen selkärangattomat orjapoliitikot ovat jo suu vaahdossa huutaneet olevansa tässä mukana. He himoitsevat alistumista ulkomaalaisten tahdon alle, koska se on heidän mielestään sitä oikeaa ja ah niin ihanaa itsenäisyyttä. Mikä tahansa muuhan on aivan täyttä rysssää.
Epäasiallisesti pukeutuneita kansainvälisen itsenäisyyden vastustajia.

Euroopan Unioniin, niin että nuppi tutisee!

17 kommenttia:

 1. Sanden blogi on Kremliä palveleva ryssänblogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tätä käsittelinkin tuossa kirjoituksessani, kiitos.

   Poista
  2. Höpö höpö.
   Lueppas uudelleen.
   Mieti sen jälkeen että kuinka sinua onkaan kusetettu pelkään ryssää ja samalla meidän itsemääräämisoikeus on viety kuten Sande kirjottaa.

   Poista
  3. Et siis kehtaa sanoa tuota omalla nimelläsi, ryssäfoobikko.

   Poista
  4. Anonyymi, vanha ja väsynyt selitys...

   Poista
  5. Nyt meni aivan päin vittua trollien spekuloinnit,en minä ryssää pelkää. Sen sijaan vihaan ryssiä.

   Poista
 2. Kyllä Sami osuit asian ytimeen, niin että Kremli kauhuista ryssä fobistiko nielevät katkeria kiukun kyyneleitä, kun näin ryssit heidät maan rakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoo katkeroitunut mahorkalta ja hapankaalilta löyhkäävä korpikommunisti.

   Poista
  2. Kommarit ja punakaartilaiset ovat kyllä viimeinen taho puhumaan isänmaallisuudesta. Nää ryssälle huoraavat pellet ovat hyvin usein vaatimassa eroa EU:sta ja samaan aikaan lobbaamassa Suomen liittymistä Euraasian Unioniin ja sotilasliittoon Venäjän kanssa.

   Poista
  3. SKP:n hyödyllisiä idiootteja riittää. Näille ei kuitenkaan taida olla tarjolla paikkaa Kremlin muurista esikuvansa Otto Wille Kuusisen vierellä. :D :D

   Poista
 3. Natsi ja oikeisto korttia käytetään kyllä paljon enemmän kun puhutaan itsenäisyydestä ja EUsta eroamisesta.

  VastaaPoista
 4. Kaikkia niitä, jotka väittävät Sanden blogia Kremliä palvelevaksi ryssänblogiksi voidaan puolestaan kutsua hassuiksi salaliittoteoreetikoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah..kato vaan sinne peiliisi ja jatka sen foliokotsan sovittamista.

   Poista
 5. Hyvä kirjoitus taas! Globalistit saavat tästä taas näppyjä takapuoleensa, mikä minua suuresti ilahduttaa.

  VastaaPoista
 6. Kaikkeen on syynsä. Oletteko miettineet miksi Suomi on tällainen?
  http://www.suomenmaa.fi/uutiset/suomi-ja-saksa-hoputtavat-yhdessa-eun-puolustusyhteistyota-6.3.254591.a0ebe1131f
  Esko ja Erkki kertovat meille vastauksen:
  http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93887-suomi-saksan-seisoja
  http://erkkitoivanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/42347-kiitos-irlanti#comments
  "Lipponen Saksa" tuottaa runsaasti hakutuloksia syystä jonka Esko kertoi

  VastaaPoista
 7. PV:ia on painostettu jo pitkään, jotta se voitaisiin kaapata. Nyt käydään jo muiden sotia
  http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016012521010752_uu.shtml
  http://lanakortie.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239036-eu-tuo-sotia-eu-on-kohti-suomen-sotavoimien-kaappausta
  Suomi on NSA:n liittolainen kuten Saksa - Suomea vakoillaan aggressiivisesti ja pyytämättä
  http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014051318291872_uu.shtml
  Mitä yhteistä 13 verilinjaa, Natsit, Hitler, EU, Uuvatit, S.O.S. -- missä ero?
  http://smoloko.com/?p=10628

  VastaaPoista