maanantai 17. lokakuuta 2016

MIKSI USA HALUAA ITÄMERESTÄ NATON SISÄMEREN

Nyt tulee kunnon foliopiposettiä, eli sellaiseksi dumattavaa asiaa.

Kolmas maailmansota voi syttyä vahingossa tai Hillary Clintonin toimesta, mutta se ei ole syy siihen miksi USA on tullut ryminällä Itämerelle. Kyse on siitä samasta syystä, joka tuo jenkit aina paikalle: öljystä ja kaasusta.

No nyt siellä penaalin terävimmät valokynät jo rykivät, ettei Itämerellä ole kaasua kuin putkissa ja öljyä kuin laivoissa. Olette väärässä. Itämeressä ON kumpaakin. Ja se on ollut jo vuosikausia faktaa ja tiedossa tuolla maailmalla, mutta jostakin syystä teille sitä ei ole koskaan kerrottu. Voitte kysyä itseltänne Miksi.

Jos ette usko, lukekaa tästä:

http://www.offshore-mag.com/articles/print/volume-60/issue-8/news/poland-driving-oil-and-gas-projects-across-the-baltic.html

http://www.offshoreenergytoday.com/lukoil-to-drill-for-oil-in-baltic-sea/

http://www.ogj.com/articles/print/volume-91/issue-23/in-this-issue/general-interest/latvia-eyes-possible-baltic-sea-resources.html

http://www.offshore-technology.com/projects/b8-oil-field-baltic-sea/

http://www.offshore-technology.com/projects/baltic-gas-project-southern-baltic-sea/

http://www.infield.com/advertising-opportunities/norwegian-baltic-barents-seas-oil-gas-activity-map

Näin.

Nyt kun tekin tajuatte, että Itämeren pohjassa ON kaasua ja öljyä, tajuatte miksi USA on vyörynyt Itämerelle sellaisella voimalla. Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuspolitiikan mukaan öljy ja kaasu ovat sille kansallinen turvallisuuskysymys, riippumatta siitä missä kaasua ja öljyä on, ja niiden saannin turvaaminen on kansallinen turvallisuuskysymys, halusipa öljyn ja kaasun omaava kansakunta tai valtio niin tahi ei.

Yhdysvaltoja ei kiinnostanut entinen itäblokki paskan vertaa 90-luvun alussa. Ei ollut syytä. Nato-anelut torpattiin Gorbatshovin kanssa sovitusti ja sanottiin, ettei ryssät hyökkää ja olkaa hiljaa.

1995 USA laukaisi avaruuteen satelliitin, jonka tehtävänä oli kartoittaa maapallon maaperää useammankin kilometrin syvyydeltä. Satelliitti sai työnsä valmiiksi 1997. Lähes saman tien alkoi entisten itäblokin maiden supervauhditettu paraati Natoon, Puola keulilla, ja samana vuonna tuli Suomen puolustusvoimien johdolle kutsu tulla rukousaamiaiselle tai johonkin koulutukseen USAaan.

Suomalaiset puupäät menivät ja tulivat takaisin, ja kertoivat heti että oli aika liittyä Natoon. Niin ei kuitenkaan käynyt, mutta vuonna 2014 maanpetturikenraalit ja poliitikot tekivät Naton kanssa antautumissopimuksen rikoslain, perustuslain, aluevalvonta lain ja puolueettomuuslakien vastaisesti. Se oli itsenäisen Suomen valtion loppu se.

Samoihin aikoihin Ruotsia alettiin painostaa Natoon ja "yhteistyöhön" Naton kanssa. Maahanmuutajat, juuri ne samat islamistit joita reissasi Syyriaan ja takaisin jollakin ihmeen passeilla, alkoivat joukkohulinoida, energiaverkkoa sabotoitiin, ryssien sukellusveneuhkaa huudettiin jne. Jostakin kumman syystä, heti sen jälkeen kun Ruotsin hallitus oli ilmoittanut, ettei se hae Naton jäsenyyttä.

Miksi USA sitten haluaisi destabilisoida Ruotsin ja Suomen? Koska se haluaa hallita kumpaakin maata. Meidän maammehan on jo USAn hallinnassa, koska eduskunnan huoraavat selkärangattomat ovat jo olleet vuosikausia kontallaan ulkolaisen isäntänsä edessä. Ruotsi pitää vielä kaataa tavalla tai toisella, ja sitä tehdään parasta aikaa. Niin tulee myös käymään, jos ei muuten niin sotavoimalla.

Ai Suomi ei ole USAn valvonnassa, vai? Eikö? https://vastavalkea.fi/2016/10/12/nato-havittajat-partioivat-suomessa/

No seuraava kysymys kuuluu miksi USA haluaa hallita Suomea ja Ruotsia, kuten Baltiaa ja Puolaa eteläisen Itämeren kaasun ja öljyn takia? Koska Pohjanlahdella on samaa kamaa.

Suomen laivasto suoritti jo 1940/50 -taitteessa Satakunnan edustalla ja luultavasti myös Perämerellä merenpohjan kartoitusta samaan aikaan samoilla menetelmillä, joilla norjalaiset etsivät Pohjanmeren öljyä. Virallisen totuuden mukaan mitään ei ole koskaan löytynyt. Mukana olleiden vaitiololupauksen vaijentamien miesten mukaan siellä on kaasua ja öljyä. Perämeren kaasusta ja öljystä on huhuttu vuosikymmeniä.

Kysykääpä itseltänne mitä muuttui 1997 geopolitiikassa, heti sen jälkeen kun amerikkalaisen satelliitin maaperäkartoitukset valmistuivat?

Miksi USA haluaa sekä Ruotsin, että Suomen hallintaansa ja siten varmistaa koko Itämeren herruuden?

Venäjän sotilaallinen uhka? Paskat. USA ei ole kauhean huolissaan Alaskan turvallisuudesta. Ymmärrättekö? Miksi siis Itämeren? Aivan.

Miksi Perämeren rannalle suunniteltua venäläisvalmisteista ydinvoimalaa vastustettiin niin ankarasti?

Missä järjestettiin suuri saaristomerisotaharjoitus Naton tahdon mukaisesti? Aivan, Ahvenanmaan POHJOISPUOLELLA SATAKUNNAN EDUSTALLA.

http://old.puolustusvoimat.fi/wcm/Erikoissivustot/noco2010/Suomeksi/Harjoitusalueet/

Miksei eteläpuolella, jos harjoiteltiin ryssien uhkaa vastaan? Koska todellisuudessa harjoiteltiin tuon alueen kaasu- ja öljykenttien haltuun ottoa.


Vuonna 1995 aloitettu satelliittien avulla tehtävä maaperän rikkauksien kartoitus jatkuu edelleen.

http://www.satimagingcorp.com/applications/energy/mining/

http://blogs.usda.gov/2015/04/07/usda-nasas-global-view-of-earths-soil-holds-many-benefits/

http://www.satimagingcorp.com/applications/energy/exploration/oil-exploration/

https://blog.urthecast.com/company/the-use-of-satellite-imagery-in-oil-reserve-exploration/

http://eijournal.com/print/articles/a-new-age-for-oil-and-gas-exploration-remote-sensing-data-and-analytics-are-changing-the-industry

18 kommenttia:

 1. Itämeriallas on maailman SUURIN öljy, kaasu esiintymä! Olkiluodon alueelta saamieni SUPO salaamien tetojen mukaan sitä alkaa löytyä 600m syvyydestä. Ulottuen 1000m paksuna ainakin 1700m syvyyteen! Asia on tosiaan tiedetty JO ainakin 1930- luvuilta asti! Myös Suomen suuret suon pohjat ja järvetön turpeanaan öljyä ja kaasua. Siksi lämpökaivojakaan EI saa porata lainkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi Suomen maaperä on täynnä kultaa, timantteja, Kalifornium-252:ta. Puhumattakaan miljardien arvoisista kemikaalivanoista Suomen taivaalla.

   Arto Lauri - laadun tae :P

   Sori vaan Sande, mutta nyt alkaa uskottavuus kärsimään ja pahasti.

   Poista
  2. sanoi...
   Meillä, kun oli j0 50 luvulla paljon autoja ja asuimme aivan joen vieressä.
   Kerran kävi näin. Vanhempani tilasivat firman poraamaan mahdollisia kaivonpaikkoja. Kolmantena päivänä pellollolta juoksi porarin apulainen talolle huutaen tulkaa nyt ihjmeessä kaikki kattomaan mitä tuolla tapahtuu.
   Poranreijän viereinen oja oli alkanut täyttyä vedensekaisesta öljystä.
   Sitä oli hyvä lasti virtaamassa Kyröjokeen.
   Meillä oli Ara-merkkinen (Auran maanrakennuskone Oy) kaivurikone ja isäni komensi minut heti tukkimaan sillä ojan ettei öljy pääse jokeen saakka.

   Isäni laittoi Olli paimeneen johtumaan 230 Volttia voimavirran ja vannotti, että tästä ei sitten puhuta.

   Oljyö kuitenkin alkoi tihkua multaisen pintakerroksen kautta jokeen ja naapurimme luuli, että me olisimme laskeneet jäteöljyä jokeen ja Seinäjokisten alajuokulla juotavaksi.
   Tilasi Vaasan lääninhallituksesta tarkastajat.

   Oli hommaa puolittaa jokeaa ennen Kossilan koskea.

   Itse kaivoimme kuopan, jonka naamioimme kaivoksi. Paikallinen Esson (amerikassa Exxon) omistaja ihmetteli miksi isäni ei enää osta autoihimme 10 tynnyriä öljyö vuosittain.

   No miksi ostaa, kun Delvacin tasoista 20W 30 sai omasta kaivosta.
   Käytimme sitä myös lämmitykseen ihmisten ihmetellessä saunastakin nousevaa kitkerää savua.

   Sitten eräänä päivänä saapui Englantia puhuva mies ja tarjosi öljylähteen sisltävästä pellosta isälle uuden mopedin hintaa ja osaa tuotosta.
   Noista tapahtumista sai alkunsa myös maan ainoa siirtolais museo ja instituutti Peräseinäjoelle.
   Sille alkusysäyksen antoivat Texasista saapuneet porauksen asiantuntijat, jotka olivat naamioituneet Pepsi Colan rahoittamiksi mormooneiksi.
   Kaikessa hiljaisuudessa vedettiin ensin putki karvasuon ali ja siitä edelleen Vaasan öljysatamaan. KG LInen rahtilaiva oli todellisuudessa aseistettu amerikan yhdysvaltojen tankkeri.

   Peräseinäjoen Luomankylästä meidän pellolta löytynyt öljy oli niin laadukasta, että se mahdollisti avaruuskisasssa USAlle voiton ja mahdollisuuden kuulentoon.

   Mulla on vieläkin muisona, kun Neil Armstron vilkutti mustavalko telkussa meille ja iski silmää kuusta käsin kiitokseksi , että oli päässyt kuuhun saakka.

   Nämä kaikki tapahtumat on aikakirjoissa, jotka salaisia.
   Putki pelloltamme Vaassan oli joskus pakko uusia ja silloin lurahti myös pohjanmereen joku miljoonalitraa tuota mustaa kultaa, mutta sen CIA sai kammetuksi silloisen Wasa Kingin pilssivesiksi.

   Sitä laivaa olisi YK halunnut tutkia, mutta senhän sitten Cia ESTONIA nimisenä upotti, ettei päästä tutkimuksissa edes alkuun mistä USAn raketteihin Suomesta ovensaranoita myöten öljy toimitetaan.

   18. lokakuuta 2016 klo 13.11

   Poista
  3. Nii justiinsa, kaikkia sitä kuulee 😂😂😂😂😂 Öljy sheikki

   Poista
 2. Tekstisi on kyllä suurinta vesiripulia mitä olen koskaan lukenut. Ei siinä, kaupassa taitaa olla vielä muutama metri foliota jäljellä niin pääset vuoraamaan kämppääsi vielä yhdeksänennen kerroksen foliota.

  Lippu korkeella ja sillee tiedäks! :)

  VastaaPoista
 3. Hmm. Oli blogikirjoituksen sisältö totta tai ei, TAAS jotain paskaa säätöä Suomen (eli suomalaisten) kusettamiseksi.

  "Kaidi Finlandin toimitusjohtaja Carl Haglund"
  http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-se-tapahtui-miljardin-euron-tehdasinvestointi-suomeen-otti-merkittavan-askeleen-6591544

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saakeli, nythän se selvisi miksi Carl "Häkä" Haglung on kiinnostunut tuosta projektista niin paljon, että jättää politiikan. Miljardi luokan biojalostamo tarvitsee raaka-ainetta melkoisesti niin mistä ne aikoo repiä sitä lapissa? Kasvit kasvaa vain muutaman kuukauden vuodessa ja hitaasti. Eikä sitä ole järkevää tuoda kaukaa kun jalostaman voisi tehdä raaka-aineen tuotantoseudulle.

   Poista
 4. Kuulostaa ensilukemalta vähän utopistiselta, mutta tarkemmin ajatellen... miksei Suomenkin merialueilta voisi löytyä öljyä ja kaasua.
  Varmaa on ainakin se, että maailmaa johtava(länsimainen/juutalainen) plutokratia pyrkii saamaan koko maapallon ja tietysti myös Venäjän luonnonvarat omaan hallintaansa. Nykyvenäjä ei sitä hyväksy. He haluavat pitää oman maansa omanaan ja yllyttäneet samaan Kiinaa, Intiaa, Brasiliaa, Etelä-Afrikkaa ja muita Afrikan ja Aasian maita.
  Dollarin diktatuurista eroon pääsy on maapallon elinehto, mutta sitä ei USA, eikä sitä nuolevat tahot tietenkään halua.
  Paha asia on Usan näkökulmasta tietysti se, että Venäjä on Putinin aikana kasvattanut vaikutusvaltaansa, eikä ole riippuvainen mitenkään Usasta.
  Nyt on Usa tehnyt samoin kuin ennenkin, eli demonisoinut länsimaiden "vapaassa mediassa" Usan ylivaltaa vastustavat tahot.
  Tällä kertaa kohteena on Venäjä.

  VastaaPoista
 5. Tuolla pohjoisessa on "vuosituhannen merkittavin kupari- ja nikkeliesiintymä". Varmasti moni taho haluaa itselleen.

  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/vuosituhannen-merkittavin-kupari-ja-nikkeliesiintyma-loytyi-suojellun-suursuon-alta-sodankylasta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni euroopan suurin Litiumesiintymä on se varsinainen pääkohde?

   Poista
 6. Onkohan jo kiinalaisetkin kiinnostuneita Repolasta ja Porajärvestä?

  VastaaPoista
 7. Itämerestä on porattu öljyä aiemminkin ja nykyäänkin sitä etsitään taas ainakin Gotlannista. Sielläkin on ollut aiemminkin öljyn tuotantoa.

  http://www.gripenab.com/index.php/en/about-us

  VastaaPoista
 8. Olisko tämä nyt suurikaan ihme.
  Myös Kreikan suurista öljyesiintymistä on puhuttu vuosikausia.

  Viimeisin löytö on Patran lähellä oleva 80-100 miljoonan barrelin esiintymä.

  Rahat vaan ei saa valua Kreikalle vaan tietty kansainvälisille ryöstöfirmoille. Kuten nää luonnonvarat nyt menee täällä Suomessakin. Infran rakennus menee luonnollisesti veronmaksajien piikkiin. Bonarit ja palkkiovirat/pestit korruptoituneelle virkamiesportaalle.

  VastaaPoista
 9. Tietoa Afganistanin rikkauksista wikipediasta :-)

  Merkittävimmät luonnonvarat ja niiden arvo

  Vuonna 2010 tehdyn arvion mukaan näiden metallien yhteisarvo on yli 908 miljardia Yhdysvaltojen dollaria:[37]

  rauta (420,09 mrd. $)
  kupari (274,0 mrd. $)
  koboltti (50,8 mrd. $)
  niobium (81,2 mrd. $)
  kulta (25,0 mrd. $)
  molybdeeni (23,9 mrd. $)
  asbesti (6,3 mrd. $)
  hopea (5,3 mrd. $)
  potaska (5,1 mrd. $)
  alumiini (4,4 mrd. $)[37]

  Toiset arviot mineraalivarannoista ovat vielä suuremmat ja arvioivat luonnonvarojen suuruudeksi jopa yli 3 biljoonaa Yhdysvaltojen dollaria. Afganistanin mineraalivarantojen merkittävyyttä lisää strategisien metallien suuri osuus. Kokonaisuudessaan Afganistanin luonnonvarat ovat erittäin merkittävät, mahdollisesti suurimmat yksittäisen maan maailmassa.[38][39]

  VastaaPoista
 10. Miksi eliitin pääkallomerkki, etkö ymmärrä sitä, et voi nähdä kaikkia asioita ilman Jeesusta, Katriina Kuusela on sinua jo valistanut asiasta!!!
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

  https://www.google.fi/search?q=322+skull+and+bones&biw=1252&bih=527&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ6e-f9_jPAhUH_iwKHbjiBf0Q_AUIBigB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttämäni pääkallotunnus EI OLE Skull and Bones -salaseuran tunnus. Se on merirosvo Henry Averyn lippu. Huomattava ero siis.

   Poista
  2. OK, minua silti ahdisti ja harmitti suoraan sanottuna blogisi, kun näin merkin ensimmäisen kerran! Itse en ikinä käyttäisi mitään symbolia, jos kirjoittaisin blogia, koska niistä aina jollakin voi nousta karvat pystyyn ja menentetään niitä muutamia, kenties tärkeitä lukioita.

   Poista
 11. 1Ko 13:3
  3 Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.

  VastaaPoista