torstai 19. maaliskuuta 2015

ME VOIMME MUUTTAA SUUNTAA

Viimeiset 15-20 vuotta meillä on määrätietoisesti rakennettu pahoinvointivaltiota. Parhaiten se näkyy mielenterveyspotilaiden hoitopaikkojen määrässä. 1980-luvun Suomessa, jossa ei siis ollut läheskään niin paljon miljonäärejä kuin nyt, hoitopaikkoja oli yli 20 000. Nyt niitä on noin 1500. Samaan aikaan "mielialalääkkeiden" syönti on räjähtänyt käsiin.

Ja sitten se hyvä uutinen: ME VOIMME TEHDÄ TOISIN. Älkää uskoko poliitikkoja, talouselämän vaikuttajia, "talousviisaita" ja muita huijareita, joiden mukaan meillä ei ole enää varaa hyvinvointipalveluihin. Kyllä meillä olisi. Nämä huijarit ovat vain päättäneet, ettei teidän kansalaisten, veronmaksajien, hyvinvointi ole rahoituksen arvoista. He ovat päättäneet käyttää verovaranne ulkomaalaisten iloksi ja hyödyksi Euroopan Unionissa ja eurossa.

TE VOITTE ÄÄNESTÄÄ KOKO SAKIN HEMMETTIIN EDUSKUNNASTA jos haluatte. Juuri sinä, joka luet tätä tekstiä, voit äänestää ketä tahansa muuta kuin noita maanpettureita ja sinun rahojesi kavaltajia. Voit äänestää mitä tahansa puoluetta EDUSKUNNAN ULKOPUOLELTA. Aivan vapaasti.

Valitset vain sellaisen puolueen, joka oikeasti vaatii tälle maalle oikeutta päättää omista asioistaan. Äänestät sellaista puoluetta, joka haluaa irti eurokusetuksesta ja EU-huijauksesta.

Sinä voit muuttaa kaiken. Sinun äänesi painaa, kun annat sen mille tahansa muulle puolueelle, kuin eduskunnassa rahakarsinassa rypeneille sakeille. SE ON AIVAN MAHDOLLISTA.

Jos et äänestä, annat hiljaisen hyväksyntäsi nykymenolle ja sille, että lapsesi ja vanhempasi jäävät hoitamatta "resurssipulan" vuoksi. Jos äänestät mitä tahansa eduskuntapuoluetta, annat äänesti juuri tälle menolle, jossa suomalaisten vahingoittaminen on keskeinen tavoite ja päämäärä.

Muutos on mahdollinen. Se on kiinni sinusta. Ole oikea kansalainen ja nouse sohvalta ja tee jotakin asian muuttamiseksi. Osallistu, edes äänestämällä. Toimi. Puhu. Vastusta. Osoita mieltäsi vaikka kioskilla karkkia ostaessasi. Meillä on vielä vapaus tehdä niin. Me voimme tehdä niin.

11 kommenttia:

  1. Aamen! Ihan mahtava teksti, kunpa kaikki ymmärtäisivät tämän!

    VastaaPoista
  2. Monilla EU-vastustajia kritisoivilla on tapana sanoa, että jos eroaisimme EU:sta, kaiken tällaisen paskan perussyyt eivät katoaisi minnekään, vaan sama poliittinen meininki jatkuisi vain ilman EU:ta. Tämä on valitettavasti totta. Toisaalta ne poliittiset ryhmät, jotka ylläpitävät sitä paskameininkiä, myös kannattavat EU:ta. Asiassa on siis molemmat puolet.

    Kaikkein oleellisinta onkin, että jätämme äänestämättä niitä poliittisia ryhmiä, jotka hyväksyvät sekä kurjistamispolitiikan että EU:n (Nato, TTIP ym. ovat tietysti vielä lisänä. Ne kuuluvat paskapakettiin). Eduskunnassa saattaa olla yksi puolue, joka ei niele edellistä satsia. Eduskunnan ulkopuolella saattaa olla yksi puolue, joka on sen satsin valmis nielemään. Tietty epäsuhta siis havaittavissa (ja, EK:n ynnä muiden piilotoimijoiden vaikutuksen ymmärtäen, sehän ei ole sattumaa...).

    VastaaPoista
  3. Sami Parkkonen,
    Hienoa, että olet ehdolla. Valitettavasti olet eri vaalipiirissä, joten minä en voi sinua äänestää.
    Toivon löytäväni omasta vaalipiiristäni ehdokkaan , joka on myös ymmärtänyt sen tosiasian, että päätökset EU- ja EMU- jäsenyyksistä olivat Suomen ja kansanvallan kannalta kohtalokkaat. Etsin ehdokasta, jonka ensisijainen pyrkimys on irrottautua moisista sopimuksista ja uskaltaa sen myös sanoa. Nykyisessä kansanedustuslaitoksessa on vain tahdottomia ”puoluehuoria”, jotka tottelevat sutenöörin ( puoluejohtajan) käskyjä ja ryhmäkuria.

    Suomen eliitti ei ole koskaan kyennyt seisomaan omilla jaloillaan. Saksalaiseen se on aina ennenkin turvautunut. Kaksikymmenluvulla eliittimme oli riemumielin valitsemassa tänne saksalaista kuningasta ja toisen maailmansodan aikana liittolaisuus Saksan kanssa oli vähällä tuhota koko kansakunnan. Onneksi Saksa kuitenkin hävisi nuo sodat ja säilytimme itsenäisyytemme ja vapautemme.

    Surkuhupaisaa on ollut seurata nykyisen vasemmistomme vaatimuksia talouspolitiikan muutoksista. Joko he eivät ymmärrä, tai he yrittävät ”kusettaa” meitä..? Toivon kuitenkin, että nuo ”arhinmäet” aliarvioivat meidät. Siitä kertoo selvästi yhä laskevat äänestysprosentit varsinkin perinteisillä vasemmiston äänestysalueilla.

    Jokainen vähänkin talouspolitiikasta ymmärtävä tietää, että itsenäisen valtion elvyttävän talouspolitiikan edellytys on oma valuutta ja keskuspankki.
    Toisinajattelu ja kykenevyys muuttaa äänestyskäyttäytymistä ovat demokratian toteutumisen edellytyksiä. Vuosikymmenet olen äänestänyt vasemmistoa, mutta nykyinen vasemmisto ei enää toteuta niitä ihanteita, joita minä siltä odotan. Jopa rauhantahtokin on muuttunut uhitteluksi ja uhoamiseksi.

    Toivon menestystä ja voimia...

    toverillisesti Show must go on...

    VastaaPoista
  4. Voi voi, surkuhupaista. Mihinkä on johtanut, ÄÄNESTÄMINEN? Samaa vuodesta toiseen ja pahemmaksi menee! Pienpuolueet ei pääse eduskuntaan - vain nämä samat suuret puolueet. Joka vaalivuosi hoetaan samaa; Äänestä. voit vaikuttaa. Jos et äänestä - äänesi menee valtapuolueille. Meneehän se muutenkin. Suomalainen ei opi - ikinä. Tyhmä kansa eli kusetetaan jatkossakin...

    VastaaPoista
  5. Eikö kannattais "haukkua" eli herätellä sitä oikeaa kohdetta...niitä jotka ovat tämän pian edesmenneen eduskunta porukan sinne äänestäneet. Sellainen hallinto kun kansa. Tulos on tätä kun läjä yhden agendan ihmisiä on salissa joilla kiinnostus ja tietotaito nolla muuhun kun omaan juttuunsa. Suomi maksaa kalliisti tästä sukupuolineutraalista laista.

    VastaaPoista
  6. "Hienoa, että olet ehdolla. Valitettavasti olet eri vaalipiirissä, joten minä en voi sinua äänestää."

    Eikö tosiaan voi äänestää muuta kuin oman vaalipiirin ehdokasta?

    VastaaPoista
  7. Ja muistakaahan että vaikuttaa voi monella muullakin, konkreettisemmalla tavalla kuin äänestämällä ja valittamalla. Vapaaehtoistyötä löytyy monenlaista yhteiskuntamme heikompien auttamiseksi. Myös järjestö toimintaan muuten osallistuminen ja heidän toimintansa tukeminen on paljon suorempi tapa vaikuttaa yhteiseen ilmapiiriimme.
    Ja tosiaan vielä haluaisin huomauttaa, että vielä muutama vuosikymmen taaksepäin sekä mielenterveysasiakkaat että kehitysvammaiset ja muut neurologisia sairauksia sairastavat hoidettiin samoissa laitospaikoissa. Nykyäänhän nuo erotellaan niin että tilastot vähän vääristävät todellisuutta. Lisäksi noihin laitospaikkoihin ei ilmeisesti ole otettu huomioon avopuolen asumisyksiköitä että turhan suoria johtopäätöksiä on syytä välttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimimerkki anonyymi lohdutti:
      Ja muistakaahan että vaikuttaa voi monella muullakin, konkreettisemmalla tavalla kuin äänestämällä ja valittamalla. Vapaaehtoistyötä löytyy monenlaista yhteiskuntamme heikompien auttamiseksi. Myös järjestö toimintaan muuten osallistuminen ja heidän toimintansa tukeminen on paljon suorempi tapa vaikuttaa yhteiseen ilmapiiriimme.

      Juu.., kyllähän vapaaehtoista työtä voidaan tehdä. Sitä tehdäänkin. Hurstin leipäjonossa seisoo pitkät jonot.

      Kansanedustuslaitoksen tehtävänä on kuitenkin säätää sellaiset lait ja asetukset, ettei kansalaisten tarvitse mennä kerjuulle anelemaan almuja.

      Hyvinvointivaltiostamme on muodostumassa hyväntekeväisyysyhteiskunta, jossa työttömän tai muuten vähäosaisen toimeentulo riippuu hyväosaisten hyvästä tahdosta.
      Syy moiseen kehitykseen on EU:ssa ja kelvottomissa kansanedustajissa. Pääministerimme Stubb luonnehti Euroa ”darvistiseksi”valuutaksi: Se tappaa heikot yksilöt. Lopullinen harvennus tapahtuu sodassa, jonka esiaste on kauppasota eri talousklikkien välillä.

      Suomi on yhdistysten ja säätiöiden luvattu maa:
      Suomessa on yhdistysrekisterissä noin 135 000 yhdistystä (2014), joista noin 100 000 on toimivia. Niissä arvioidaan olevan 15 miljoonaa jäsentä (2014)
      Säätiöt rekisteröidään patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään säätiörekisteriin. Vuonna 2013 Suomessa oli 2 850 rekisteröityä säätiötä. Säätiöistä noin 90 % katsotaan verotuksessa yleishyödyllisiksi yhteisöiksi, joiden tulot ovat kokonaan tai osittain verovapaita

      Säätiöiden todellinen päämäärä on poikkeuksetta veronkierto ja säätiön hallinnolle tuleva taloudellinen hyöty. Sama pätee myös rekisteröityihin yhdistyksiin.

      Show must go on...

      Poista
    2. Kyllä sinulla on Suomen historia pimennossa jos väität että Suomessa ollaan vasta nyt menossa vapaaehtoistyön suuntaan. Vapaaehtoistyö tarkoittaa käytännössä lähimmäisistä, vaikkapa sukulaisista, välittämistä. Oman äidin tai isän omaishoitajaksi ryhtymistä, sijaisperheeksi tai tukiperheeksi alkamista, ehkä diakoniatyössä toimimista. Ei näistä töistä ole koskaan Suomen historiassa maksettu kellekään kahta tuhatta euroa kuukausipalkkaa. Suurin yhteiskuntamme ongelma on se, että me jätämme lähimmäisemme yhteiskunnan rajallisten resurssien armoille. Tulos on sen mukainen.

      Otahan sinäkin peukolat pois p*rseestä ja ala tekemään jotain. Ei niitä lakeja säätämällä voida loputtomasti yhteiskunnan resursseja kasvattaa. Meistä kansalaisista se on kiinni.

      Poista
  8. Aloitetaan mielenterveysongelmien ratkaiseminen sen alkusyistä. Suuri osa mielenterveysongelmista on poliittista alkuperää. EUn myötä Suomen kansan terveyttä ja omaa hyvinvointia edistävästä kansalaisvaikuttamisesta tuli melkeinpä mahdotonta ja valtiovallan tilalle tulleet megakorporaatiot ja niitä rahoittavat pankit ovat muokanneet arvomaailmamme nurinkuriseksi systemaattisella media-aivopesullaan, poliittisten päätösten kaunistelulla/vääristelyllä sekä oikeuskäytännöillään jotka suosivat kaikkea ulkomaalaista ja potkivat samalla päähän kotimaista. Sellainen johti vakaviin mielenterveysongelmiin, jota halutaan vielä ylläpitää lääketeollisuuskorporaatioiden voiton maksimoimiseksi. Kärsijänä ovat mielenterveyspotilaat ja heidän omaisensa eli käytännössä lähes koko yhteiskuntamme kun jokainen tuntee jonkun mielenterveysongelmaisen . Totuuden torvet ja asiasta valittavat kansalaiset ollaan leimattu mielenterveysongelmaisiksi. ME EMME HYVÄKSY TÄLLAISTA IHMISTEN TERVEYDELLÄ LEIKKIMISTÄ, JOSTA VASTUUSSA ON €URORAHOITUS. Vaaleissa vaikuttaminenkin on meiltä viety aivopesemällä €urorahoilla ihmiset valtapuolueiden taakse, mutta voimme silti ainakin protestoida äänestämällä jo vihdoin omaa hyvinvointia tukevia pienpuolueita. Todellinen muutos parempaa tapahtuu myös vaihtamalla rahamme bitcoiniin, jolla vaikeutetaan poliittista rahoitusta merkittävästi jos pidämme sen omassa paperilompakossa. Mielenterveytemme takia meidän on uskottava voivamme tehdä MUUTOS tähän kurjaan tilanteeseen. Muutoin olemme tuhoon tuomittuja.

    VastaaPoista
  9. Nimimerkki anonyymi lohdutti:
    Ja muistakaahan että vaikuttaa voi monella muullakin, konkreettisemmalla tavalla kuin äänestämällä ja valittamalla. Vapaaehtoistyötä löytyy monenlaista yhteiskuntamme heikompien auttamiseksi. Myös järjestö toimintaan muuten osallistuminen ja heidän toimintansa tukeminen on paljon suorempi tapa vaikuttaa yhteiseen ilmapiiriimme.

    Juu.., kyllähän vapaaehtoista työtä voidaan tehdä. Sitä tehdäänkin. Hurstin leipäjonossa seisoo pitkät jonot. Ilmapiiri siellä on uskonnollinen ja äärimmäinen vitutus...

    Kansanedustuslaitoksen tehtävänä on kuitenkin säätää sellaiset lait ja asetukset, ettei kansalaisten tarvitse mennä kerjuulle anelemaan almuja. Hyvinvointivaltiostamme on muodostumassa hyväntekeväisyysyhteiskunta, jossa työttömän tai muuten vähäosaisen toimeentulo riippuu hyväosaisten hyvästä tahdosta.

    Syy moiseen kehitykseen on EU:ssa ja maamme kelvottomissa kansanedustajissa. Pääministerimme Stubb luonnehti Euroa ”darvistiseksi”valuutaksi: Se karsii pois heikot yksilöt. Lopullinen harvennus tapahtuu sodassa, jonka esiaste on kauppasota eri talousklikkien välillä.

    Suomi on yhdistysten ja säätiöiden luvattu maa:
    Suomessa on yhdistysrekisterissä noin 135 000 yhdistystä (2014), joista noin 100 000 on toimivia. Niissä arvioidaan olevan 15 miljoonaa jäsentä (2014)
    Säätiöt rekisteröidään patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään säätiörekisteriin. Vuonna 2013 Suomessa oli 2 850 rekisteröityä säätiötä. Säätiöistä noin 90 % katsotaan verotuksessa yleishyödyllisiksi yhteisöiksi, joiden tulot ovat kokonaan tai osittain verovapaita

    Säätiöiden todellinen päämäärä on poikkeuksetta veronkierto ja säätiön hallinnolle tuleva taloudellinen hyöty. Sama pätee myös rekisteröityihin yhdistyksiin.
    Säätiöiden hallituksissa varmaan ollaan ihan tyytyväisiä nykymenoon..?

    Show must go on...

    VastaaPoista