torstai 4. syyskuuta 2014

SUOMEA EI ENÄÄ OLE

Tänään, vastoin perustuslain 94.pykälää ja rikoslain 12.luvun 1. ja 10. pykälää, puolustusvoimien komentaja (mahdollisesti toimivaltansa ylittäen) allekirjoitti ns. Isäntämaa-sopimuksen NATO:n kanssa johtavien poliitikkojen käskystä ja/tai määräyksestä, luovuttaen ylimmän toimeenpano- ja käskyvallan maassa ulkomaalaiselle sotilasviranomaiselle. Näin ollen itsenäisen Suomen 97 vuotias taival päättyi lopullisesti.

Minulla ei ole enää omaa valtiota. Poliittinen johtomme presidentistä lähtien lakkautti sen maan, jota olin pitänyt isänmaanani, sen valtion jota pidin omanani. Vastaisuudessa en voi enää tunnustaa valtiojohtoamme omakseni, parlamenttiamme omakseni, enkä valtiota omakseni. Ne ovat osa ylikansallista valtioliittoa ja sotilasliittoa, joita kumpaakin johdetaan ulkomailta. Kotimaani lippu ei enää merkitse mitään, Maamme-laululla ei ole merkitystä, eikä tämän osavaltion lakikaan enää merkitse mitään. Vaalit, "demokratia", kaikki tuollainen ovat merkityksettömiä eleitä, jotka eivät enää vaikuta tämän vieraan valtion asemaan.

Olemme vallattu kansa, aseettoman vallankaappauksen uhreja. Isoisäni, isosetäni ja enoni taistelivat ja haavottuivat 70 vuotta sitten turhaan. 90 000 suomalaista kuoli turhaan. Heidän uhrauksensa itsenäisen maan ja valtion puolesta on mitätöity poliittisten johtajien ja puolustusvoimien komentajan toimesta. He kuolivat turhaan, sillä itsenäistä maata ei enää ole.

Ilmoitankin tässä julkisesti, etten ole enää käytettävissä millään tavallan missään tilanteessa tämän Suomi-nimisen ulkomailta hallitun osavaltion puolustamisessa, säilyttämisessä tai mitenkään edes auttamassa sen toimintaa, turvallisuutta, enkä tule myöskään auttamaan sen viranomaisia missään toimissa missään tapauksessa missään olosuhteissa mitään tarkoitusta varten. Katson, ettei minulla ole mitään tekemistä tämän osavaltion kanssa, enkä ole sen kansalainen.

Tilanne vaatinee jokaista isänmaallista suomalaista armeijan käynyttä palauttamaan sotilaspassinsa ja ilmoittamaan sotilasviranomaisille ettei heidän antamansa sotilasvala enää päde, sillä sotilasvala on vannottu Suomi-nimiselle itsenäiselle valtiolle, jota ei siis enää ole olemassa.

Se lakkautettiin rikoksia tehden, eli sen valtiomuoto lakkautettiin laittomasti. Suomi-nimisen valtion sisällä suoritettiin sotilasvallankaappaus, jossa valta siirtyi lopullisesti ulkomaalaisille tahoille. Sitä maata jolle minä valani vannoin ei ole enää. Sitä maata jolle sinä vannoit valasi, ei ole olemassa.

Suomi
6.12.1917 - 4.9.2014 
Syntyi isänmaallisten miesten synnyttämä, kuoli isänmaan petturien tappamana.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. vittu ite oot saatanan sateekaariperheen kasvatti

   Poista
 2. Taivahan tosi ja nuoret innoissaan valmiita tapattaan ittensä Obaman puolesta. Että piti tämäkin eläissään vielä kokea. Äiti ja täti lähti evakkoon alle 10v. venäjää, nyt on helpompi kun leimahdus vain pyyhkii muistot suomen olemassa olosta maailmanhistoriassa kun Obama vetää oman taistelunsa suomen (siis entisen) maankamaralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Obaman tai putinin syy että suomi on Saksan kokartin alainen orjavaltio, jossa asuu itseään lihottavat siat

   Poista
 3. Suomea ei enää olisi jos Stalin puna-armeijoineen olisi päässyt Helsinkiin 1939 kuten suunnitteli. Natossa Suomi olosi kerrankin siellä minne kulttuurillisesti kuuluu eli länsiliittoumaan. Se että maanpuolustus ja -tahto rapautuisi on aivan meidän valtiojohtomme ja puolustusvoimien johdon käsissä.

  VastaaPoista
 4. Oon samoilla linjoilla sanden kanssa 101%:sti. Miks hemmetti ei voitu olla vaan itsenäinen valtio ei eu:ta ei natoa eikä mitään muutakaan. Mopo meni metsään jo siinä vaiheessa kun eu:n liityttiin sit kun naton papereihin tuli mm meidän sivari puolustusministerin nimi niin sillon meni jo niin syvälle että takas ei tulla.

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä muutoin ihan samalla kannalla kanssasi asian suhteen, että kansanvalta (jota ei koskaan todellisuudessa ole ollut, ironista kyllä...) myytiin muille siitä huolimatta, että kymmeniä tuhansia ihmisiä kuoli puolustaessaan omaa vapauttaan- ja annan oman kunnioitukseni kyllä niille vainajille, että rohkenivat pakon sanelemana vastustamaan.

  Kuitenkin, sen verran sanon omaa näkemystäni asiaan liittyen; ymmärtäen jo etukäteen, että joku suuttuu seuraavista sanoista varmasti. Isänmaallisuus on typerää, sillä sen on tarkoitus pitää vain "meistä" huolta, ja antaa "muiden" kärsiä omissa ongelmissaan. Rajat ovat typeriä, ja ne sitovat ihmisten vapautta. Lähdet raketilla avaruuteen ja katsot maapalloa: et sinä mitään rajoja missään näe kulkevan; näet vain avoimen vihreän ja sinisen planeetan, jossa me kaikki asumme. Meillä on luonnonvarat pitää kaikista huolta: joka päivä ympäri maailmaa tuotetaan ruokaa yli 10 miljardille ihmiselle ja meitä on tällä hetkellä n. 7,25 miljardia. Kuitenkin puolet näkevät nälkää, sillä "ei ole rahaa toimittaa ruokaa muille".

  Kysymys ei ole koskaan ollut siitä, onko meillä rahaa; vaan onko meillä resursseja tehdä asioita? Kyllä meillä on. Sehän on vain tekninen kysymys, ja kysymys siitä, löytävätkö ihmiset riitävästi yhteisiä intressejä muuttaa asioita.

  Sota ja Natoon meneminen on vain osa kiertokulkua rahallisessa taloudessa, jossa pankki myöntää kaiken rahansa korolla yksityisille, yrityksille sekä valtioille. Koska raha myönnetään koron kanssa, maksettavaa on aina enemmän kuin rahaa, jolla kaiken maksaa. Jotta korot voidaan hetkellisesti tasata, on otettava lisää lainaa. Ja kun tarpeeksi lainaa on otettu, on alettava "leikkaamaan kustannuksia"- yleensä julkisista palveluista. Ja kun tarpeeksi syvässä kolossa ollaan taloudellisesti, otetaan vanhat ja perinteiset ajatukset isänmaallisuudesta sekä uskonnosta, jonka avulla ihmisiä värvätään armeijaan sotimaan "maamme puolesta". Todellisuudessahan me emme sodi maamme puolesta, koska maamme, Suomi, on vain paperilla. Sitä ei ole olemassa. Se on vain mielikuvituksellinen sekä mielivaltainen viivoittimella paperiin vedetty linja, jolle me uskoudumme ja annamme henkemme; vain, jotta isot liikemiehet, asekauppiaat ja pankkiirit voivat mennä ryöstämään taas vähän lisää muilta itselleen.

  Mutta muutoin olen kanssasi samaa mieltä: ihmiset, jotka taistelivat hengellään vapaudestaan, menettivät sen vuorokausi sitten vain liiketoiminnan vuoksi. Jatka samaan malliin ! :)

  VastaaPoista
 6. kyllä näin kävi... ny me on sitouduttu joka jumalan sotaan.

  VastaaPoista
 7. Herra on sitten hyvä ja hilpii vittuun täältä meidän maastamme. Ja mieluusti jättää perässään rahasumman joka kattaa tämän Suomi-nimisen valtion tarjoamat etuudet kuten koulutuksesi, terveydenhoidon, hammashuollon ja päivähoitopalvelut - näin niinkun alkuun. Voidaan armahtaa sen verran että saat anteeksi ne kulutuskilometrit jota olet yhteiskunnan kustantamilla teillä - ja myös yhteiskunnan puhdistamilla - tallannut. Noh, ehäk sekin merkittävä rahamäärä voidaan antaa anteeksi jos vaan viet nämä persupopulistiset tuomionpäivän höpöhpö-artikkelit mennessäsi.

  Me Suomalaiset heilutellaan sulle täältä hyvinvointiyhteiskunnasta sitten kun koitat etsiä jotain parempaa valtiota jostain. Ei tarvii tulla takasin.

  VastaaPoista
 8. Taidat vaan kuule yksin heilutella ja suomi hyvinvointi valtiona "kuoli" useampi vuosi sitten mut sinä jos siinä ajassa vielä elät niin ymmärtäähän tuon näkemyksesi ja kommenttisi.. Neuvoisinkin vetämää pään perseestä ja tulemaan todellisuuten ennen kuin rupeaa näkemyksiään tuohon sävyy selvittää! :-D

  VastaaPoista
 9. EU ja NATO ovat kuin kristinusko, tosin kristnusko taidettiin tänne pakottaa avoimesti väkivalloin eikä ainoastaan herrojen juonittelulla.

  VastaaPoista
 10. Suomen eliitti ei ole koskaan halunnut ottaa maasta vastuuta. On helpompi ollut toimi ulkoisen komennon alla. Eliitti innostui itsenäisyydestä vasta marraskuussa 1917 ja jo 7 kuukautta myöhemmin luovutti ylimmän vallan keisarilliselle Saksalle. Eliitin kauhuksi Saksa romahti kuitenkin 5 kuukatta myöhemmin marraskuussa 1918 jolloin eliitin oli vedettävä kivirekeä. Neuvostoliitto kieltäytyi miehittämästä Suomea talvella 1944-45 ja jälleen eliitin oli alettava johtaa maata. YYA tuli turvaksi ja idänkauppa toi maahan työtä ja vakautta.

  Sitten koitti elokuu 1991 ja eliitti siirsi välittömästi pelimerkkinsä Brysseliin. Maan kansallisvarallisuuden ulosliputtaminen kiihtyi, sen jonka suomalaiset työllään olivat luoneet. 22 vuotta EU-aikaa on vakuuttanut allekirjoittaneen ettei eliittimme pysty ei edes halua maata johtaa. Se toimii kuten ruotsinkielinen porvaristo 1800-luvulla: ulkoinen regimentti ja porvaristo maan sisällä lypsää kansalaisia. Suomesta ei ole itsenäiseksi valtioksi. Sen maan historia osoittaa. Tälläisen maan puolustaminen ase kädessä on huono vitsi.

  VastaaPoista