maanantai 23. tammikuuta 2017

PUOLUSTUSMINISTERIN AIVOPIERU

Puolustusministeri Jussi Niinistö piti puheen, jossa osoitti olevansa täysin pihalla tehtävänsä suhteen. Hän kutsui reserviläisiä reservikarkureiksi ja uhkaili pakkotoimilla, jos reserviläinen vaihtaa aseellisen maanpuolustuksen siviiliturvatehtäviin.

Ministeri Niinistö paljasti yhdessä puheessa olevansa täysin tietämätön siitä, että juuri tuo armeija takaa sen, että reserviläisillä on tuollainenkin oikeus. Hän myös tuli paljastaneeksi sen, että hänen silmissään  reserviläiset eivät ole kansalaissotilaita, vaan orjia, joiden pitää totella Jussi Niinistöä, ei puolustaa isänmaataan.

http://yle.fi/uutiset/3-9417922

Ennen kaikkea Jussi Niinistö paljasti oman hätänsä siitä tosiasiasta, etteivät suomalaiset reserviläiset olekaan halukkaita hänen käskystään kuolemaan ulkovaltojen puolesta ulkomaisissa sodissa. Niinistö tietää kyllä, että kaikissa Nato-maissa maanpuolustustahto romahtaa. Nato-kiihkoilijaksi paljastunut Niinistö kuuluu kuitenkin siihen isänmaanpettureiden sarjaan, joiden mielestä suomalaisten pitäisi kuolla missä tahansa ulkomailla vieraiden maiden sodissa,

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Puolustusministeri-Niinist%C3%B6-reservikarkureista-Eiv%C3%A4t-ansaitse-arvostustamme/916364

Kenraali Häglund varoitti tästä jo ennen maanpetoksellista Nato Isäntämaa -sopimusta. Kukaan Nato-kiimansa kourissa kiemurteleva idiootti ei ottanut tosissaan kokeneen ja arvostetun ammattisotilaan varoituksia. Ei ilmeisesti Jussi Niinistökään.

http://yle.fi/uutiset/3-7237096

Nyt Niinistön pitäisi hävetä silmät päästään suomalaisten puolustustahdon murentamista Nato-perseilyllä, mutta sensijaan hän haukkuu juuri ne miehet ja naiset, joiden pitäisi maata puolustaa. Jokainen suomalainen mies ymmärtää, että kun esimies haukkuu syyttä, seurauksena on se legendaarinen suomalaisen miehen itsemääräämisjulistus: pidä sorvis!

Ministeri Niinistön anaalitason purkaus paljastaa sen, ettei hänellä ole harmainta käsitystäkään siitä kuinka suomalaisia johdetaan. Kuten kenraali Ehnrooth kerran totesi: Suomalaiselle sotilaalle on aivan turha sanoa Menkää tuonne. Siihen suomalainen sotilas vastaa: Mene itse! Suomalaiselle sotilaalle pitää sanoa Mennään tuonne ja esimiehen on myös mentävä itse edeltä. Ehnrooth haavottui sodan aikana kahdesti, toisella kerralla kuolema oli todella lähellä.

Jussi Niinistön kiukuttelu paljastaa, ettei hänellä ole mitään ymmärrystä suomalaisen reserviläisen arvoista ja vakaumuksesta. Ei hän tosin yksin ole, Hänen kaltaisiaan on ollut aina suomalaisissa organisaatioissa, myös armeijassa.

Lammion tavoin, Niinistö elää omassa Laa Laa -maassaan, eikä käsitä mikä tekee suomalaisesta miehestä tositilanteessa sotilaan vailla vertaa. Se on koti, perhe, vaimo, lapset ja rakkaat. Se ei ole Nato, Yhdysvaltain ulkopolitiikka, saksalaisen valtiopäämiehen toive, entisten kommunistimaiden korruptoituneiden johtajien marina tai mikään muukaan sellainen. Koti, perhe, rakkaat. Niitä suomalainen mies on valmis puolustamaan. Ei ulkomaalaisia. Juuri tästä syystä Niinistö luulee reserviläisiä avoimesti halveksimalla saavuttavansa haluamansa ja tekee juuri yhtä perseelleen menevän arvion kuin fiktiivinen esikuvansakin.

Lammio ei tajunnut mikä sai Rokan sotimaan. Hän ei tajunnut sitä silloinkaan, kun Rokka selitti asian päin naamaa. Jussi Niinistö on Lammio. Hänkään ei tajua, vaikka asia sanottaisiin päin naamaa.

https://www.youtube.com/watch?v=3rYjCXLmk9E

Joku voisi toimittaa Jussille Tuntemattoman sotilaan selkokielisenä. Isoilla tikkukirjaimilla. Ehkä hän sitten ymmärtäisi miksi suomalaisia reserviläisiä ei kiinnosta sotiminen ulkomaalaisten puolesta ulkomailla. Ehkä. Pahoin pelkään, ettei ministeri Niinistö ymmärtäisi kirjaansa edes tavaamalla.


8 kommenttia:

 1. Jep, pidähän Niinistö tunkkisi. Tekisi mieleni itsekin vanhana reserviläisenä ja Yk - fafana heittää paperit sisään, muttei taida maksaa vaivaa, kun on yli 50 - kybänen.

  Sen sijaan nuoremmille suosittelen varusmiespalvelusta ja sen jälkeen sivaripaperit sisään terveisin Niinistölle:

  Kyselehän perään, kun äijää alkaa lappamaan rajan pintaan - kyllä täältä tullaan - mutta perkele - nato - sodat saat hoitaa ihan keskenäs !  VastaaPoista
 2. Kenraalin näin mä intissä - vikaa silla oli vintissä! Sleepy Sleepers

  Kuka tätä maata enää haluais puolustaa.  FTW

  VastaaPoista
 3. Angela Merkel on jo osoittanut diktaattorin taipumuksia. Hän ei neuvotelluut yhdenkään parlamentin jäsenen kanssa päätoksestään avata Euroopan ovet pakolaisille. Epäilyt siitä, että hän olisi Hitlerin tytär saivat vahvistusta. Yksinäinen päättäjä, joka päättää koko Euroopn puolesta globalistien unelman toteuttamisesta - kansallisuuksien hävittäminenhän oon Euroopan avoimien ovien päätarkoitus. Suomi on valinnut puolensa myotäillessään kaikkea mitä Saksa päättää. Nyt Merkel on vahvistamassa militarisointia.

  http://vaticproject.blogspot.fi/2013/12/angela-merkel-is-hitlers-daughter-and.html

  VastaaPoista
 4. Taas kerran täyttä asiaa.Mitä pahaa olemme tehneet jotta saimme tällaiset päättäjät jotka ovat valmiita myymään jopa kansakuntamme tärkeimmän voimavaran,nuoret miehet.

  VastaaPoista
 5. Minusta J.Niinistö on ulkonäköä myöten 1930-luvun suomalaispoliitikko, joka peesaa Eljas Erkon linjaa: länsi, länsi ja länsi. Sillä linjalla saatiin sota aikaiseksi, mutta ryntäsikö länsi auttamaan? Ei.

  VastaaPoista
 6. Aikoinaan, kun en koko mitätöntä Jussi Niinistöä tuntenut, nutta näin kuvan lehdessä, niin ihmettelin, että kuvassa oli jotain epämiellyttävän tuttua.
  Joku sen huomasikin ja totesi hänen näyttävän Gestapoupseerilta.
  Ja niinhän se on ja sieltä Gestaposta ovat näköjään mielipiteetkin apinoitu.

  VastaaPoista
 7. Jussi Niistö on sodanlietsoja! Huonoin mahdollinen mies puolustusministerin virkaan!

  VastaaPoista
 8. Ehrnroothia ei kannata ottaa esimerkiksi. Mies jätti uimataidottomat omat miehet kylmästi vihollisen käsiin Äyräpään harjujen sillanpääasemaan, ja kun nämä laskivat aseensa toivottomassa tilanteessa, käski oman tykistönsä tulittaa antautuvia suomalaisia sotilaita. Eli syyllistyi pervitiinipöllyssään sotarikokseen, mistä kiitoksena äijästä tehtiin mittavalla valkopesulla ja jälkikäteispropagandalla muka-ikoni, kun suurin osa asian kokeneista oli jo manan majoilla. Varsinainen Niinistön henkinen oppi-isä. Mutta kiitos muuten ansiokkaasta blogistasi, asiasta olen samaa mieltä kanssasi, Sande.

  VastaaPoista