Kuten kaikki tiedämme, Euroopassa on demokratia. Se tarkoittaa sitä, että kansa voi ilmaista tahtonsa vapaissa vaaleissa, joissa jokainen ääni ratkaisee. Viimevuosina tämä perusperiaate on alkanut hieman rakoilla, Euroopan Unionin kiristäessä otettaan jäsenmaistaan.
Tuoreimmat numerot Itävallasta kertovat karua kieltään. Niissä onkin jonkin verran selittämistä. Joissakin vaalipiireissä on laskettu yli 500% ääniä. Se on hieman erikoista.
http://www.monatliche.at/sondersprengel-in-linz-598-wahlbeteiligung/
Eikä kyse ole vain yhdestä vaalipiiristä.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016052421613297_ul.shtml
Tässä leikitään nyt erittäin tärkeillä asioilla koko länsimaisen yhteiskuntajärjestyksen kannalta. Ja kun muistamme kuinka Skotlannin kansanäänestyksessä kävi, on syytä todella huolestua.
http://www.independent.co.uk/news/uk/scottish-independence/scottish-referendum-results-10-counts-of-electoral-fraud-alleged-in-glasgow-9742672.html
http://www.bbc.com/news/uk-scotland-scotland-politics-29264151
http://europe.newsweek.com/scottish-police-investigates-referendum-fraud-after-glaswegian-finds-bag-hundreds-274766?rm=eu
Asian tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, varsinkin kun pitää mielessä Suomen edelliset eduskuntavaalit ja niiden äänenlaskennan. Tuolloinhan nimenomaan pienpuolueiden ääntenlaskennassa oli enemmänkin epäselvyyksiä.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/01/31/arvausvaalit
http://www.uusisuomi.fi/raha/79373-hurja-vaite-salaisesta-vallasta-suomessa-vaaleilla-ei-ole-merkitysta
http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194096-vaalivilppia-suomessa
Lännessa on tavattu naureskella Venäjän vaaleille ja ties minkä maiden vaaleille ja niiden yli 100% äänimäärille. Nyt meillä on Itävalta, jossa äänimäärät ovat paikoin ylittäneet 500%. Mieti sitä.
Itävallan vaaleissahan asetelma oli se, että oikeistopopulisti voitti vaalien ensimmäisen kierroksen kevyesti ja johti selvästi kaikissa mielipidemittauksissa vastaehdokastaan. Yllättäen vaalien ylivoimainen ennakkosuosikki hävisikin. Jännä juttu.
Ennen vaalien toista kierrosta EU-komissaari Juncker ilmoitti, että jos FPÖ:n kansansuosikki voittaa vaalit, EU ei tule tekemään mitään yhteistyötä hänen tai Itävallan kanssa, kyseisen henkilön kanssa ei edes keskustella, eikä hän ole tervetullut mihinkään EU-maahan.
Kuten Josef Stalin jo aikoinaan totesi: tärkeää ei ole se kuka äänestää, vaan se kuka laskee äänet.
Suomessa äänilaskenta on ulkoistettu Goldman Sachs pankin omistamalle yksityiselle yritykselle.
http://www.aljazeera.com/programmes/specialseries/2014/06/goldman-sachs-bank-rules-world-2014613175932453607.html
Meillä alkaa olla kiire. Britannian kansa on jo herännyt EU horroksestaan sekä monet muutkin maat ja kriittinen massa alkaa pian olla saavutettu ellei ole jo. Tämän huomaa kun lukee muita eurooppalaisia lehtiä, mutta suomessa valtamedia tykittää propagandaa entistä kovemmalla teholla ja kiihtyvällä tahdilla. Miten saamme suomen väen heräämään unestaan ennen kuin on liian myöhäistä? Tietoisuus asioista on saatava suuren yleisön keskuuteen.
VastaaPoistaJosef Stalin oli aikaansa edellä. Ehkä geenimiehet on jo mausoleumissa tutkimassa saisiko kaverin kloonattua. Komissioon kymmenkunta Stalin-kloonia, niin homma hoituu sillä. Demokratian aavesärkyä tässä vielä podetaan ja ottaahan se aikansa tottua sosiopaattien muodostaman EU-nomenklatuuran komentoon.
VastaaPoistaAivan - kuinka saada kansa heräämään horroksestaan? Tosin koomaa se lähinnä muistuttaa! Epäilen että ei enää mitenkään. Valtaosa kansasta luottaa sokeasti mediaan. Sen verran hyväuskoisia hölmöjä suomalaiset ovat. Kuin juutalaiset aikoinaan...valitettavasti.
VastaaPoista1% luonnostaan
Olen itse ollut vaalilautakunnassa laskemassa paikallisten kylänmiesten ja -naisten kanssa ääniä ja kyllä Goldman Sachs loisti sieltä poissaolollaan. Oli meillä kahvia ja pitkoa, kuitenkin.
VastaaPoistaItävallan vaalivilpistä sen verran että tottakai oli vilppiä ja internazionaalista salaliittoa. Juuri siksi se julkaistiin virallisella vaalisivustolla... :D Mitään muuta selitystä ei vain voi olla. Ei. Voi. Varsinkin kun asiasta uutisoi meillä Suomessa sensaatioita tavoittelematon, klikkijournalismista vapaa vyöhyke nimeltä Iltalehti. Kannattaa lukea myös juttu, jossa arvuutellaan mitä laulaja Kasimirin lippiksen alla on. Veikkaan jälkimmäiseen että pää sieltä löytyy.
Jotain rajaa tälle ideologiselle foliohattuilulle.
Ps. Miten se YLE nyt kelpasi lähteeksi? EIkös sitä valtamediaa pitänyt vastustaa valheellisena ja pahana?
Vaalilaskennan käpälöinti on nykyisin äärettömän helppoa, mutta eihän sitä vaalipiiritasolla tee enää muut kuin kaikkein vanhanaikaisimmat höppänädiktaattorit. Tulokset menee tietokoneen kautta joka tapauksessa ja siellä ohjelmiston syövereissä ehdokkaiden 'bias' on helppo säätää. Salattu verkkoyhteys koneeseen ja algoritmit alkaa hukkailla ääniä vähemmän suosituilta ehdokkailta ja lisätä niitä suosituille. Jutun voi tehdä vaivihkaa tai avoimen röyhkeästi - miten vain halutaan.
PoistaP.S. Foliohatusta en luovu. Lyijyinen malli on liian raskas.
Kahvi ja pulla maistuu vielä ääniä noukkiessa laarista mutta sen jälkeen äänet menevät tietokoneelle...
PoistaPakko lisätä tuohon ääntenlaskentakommenttiin, että vaikka äänet lasketaankin ihan käsin juu.. kuka vahtii mihin ne sen jälkeen digitaalisessa muodossa menee kun ne näpytellään järjestelmiin. Ohjelmallisestihan tulokset on simppeli juttu vääntää mihin muotoon tahansa.
VastaaPoistaJos äänestämällä voisi vaikuttaa, olisi se kielletty.
VastaaPoista